Autor |
Zpráva
|
nečum <->o |
Zaslal: út březen 06, 2007 5:45 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Sunii = spammerka _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: út březen 06, 2007 5:46 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: út březen 06, 2007 5:46 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
achjo _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: čt březen 08, 2007 5:14 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Přeji všem ženám na foru vše nejlepší k MDŽ  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: čt březen 08, 2007 6:26 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
Ivča napsal: |
Přeji všem ženám na foru vše nejlepší k MDŽ  |
a já se k ivče přidááváám  _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KuRt |
Zaslal: čt březen 08, 2007 7:55 pm Předmět: |
|
|
 Mástr

Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 375 Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše
|
Já ne!...kdyby byl i MDM tak bych Vám popřál ale tohle je feministický a diskriminační  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: čt březen 08, 2007 7:58 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jajulka202 napsal: |
Ivča napsal: |
Přeji všem ženám na foru vše nejlepší k MDŽ  |
a já se k ivče přidááváám  |
dneska je MDŽ??? ... to jo.. děkovam a taky se přidávám...=) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: čt březen 08, 2007 8:44 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
KuRt napsal: |
Já ne!...kdyby byl i MDM tak bych Vám popřál ale tohle je feministický a diskriminační  |
mě to příjde jako.. takové hezké vzpomenutí.. na doby.. matriarchátu a tak vůbec.. když teď žijem v tak patriarchálním světě.. prostě.. nevim.. ale myslim že každou ženu to potěší _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KuRt |
Zaslal: čt březen 08, 2007 9:03 pm Předmět: |
|
|
 Mástr

Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 375 Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše
|
dejnaa_O: napsal: |
Já ne!...kdyby byl i MDM tak bych Vám popřál ale tohle je feministický a diskriminační  |
mě to příjde jako.. takové hezké vzpomenutí.. na doby.. matriarchátu a tak vůbec.. když teď žijem v tak patriarchálním světě.. prostě.. nevim.. ale myslim že každou ženu to potěší |
Proč zas nezavést matriarchát viď? já nejsem proti my chlapi ráno hodíme děti do školy pak pudem s kámošema na pokec nebo do hospody a vy ženský budete vydělávat a o víkendu nás budete brát do krámů a my si budem nakupovat za Vaše těžce vydělaný prachy proč ne?  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: čt březen 08, 2007 9:06 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
dejnaa_O: napsal: |
mě to příjde jako.. takové hezké vzpomenutí.. na doby.. matriarchátu a tak vůbec.. když teď žijem v tak patriarchálním světě.. prostě.. nevim.. ale myslim že každou ženu to potěší |
Proč zas nezavést matriarchát viď? já nejsem proti my chlapi ráno hodíme děti do školy pak pudem s kámošema na pokec nebo do hospody a vy ženský budete vydělávat a o víkendu nás budete brát do krámů a my si budem nakupovat za Vaše těžce vydělaný prachy proč ne?  |
představuješ si život ženy v domácnosti dost podivně.. navíc.. většina žen v domácnosti není a tak musí všecky tyto věci zvládat ještě mimo práci (což muži ne..) tak proč bychom nemohly mít svůj den (který.. pro.. nesnášenlivost ke komunismu.. bez ohledu na to jestli má nebo nemá svůj význam.. byl vymazán z kalendáře..) _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: čt březen 08, 2007 9:33 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
a stejne tak spousty muzu musi zvladat jeste dalsi kupu prace po sve praci. a tim myslim vydelavani penez. tak proc by taky oni pak nemohli mit svuj vlastni den muzu? .) _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: čt březen 08, 2007 9:36 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Alven napsal: |
a stejne tak spousty muzu musi zvladat jeste dalsi kupu prace po sve praci. a tim myslim vydelavani penez. tak proc by taky oni pak nemohli mit svuj vlastni den muzu? .) |
neříkám, že nemá být den mužů .) hodil by se mi další den, kdy bych ti mohla dát kytičku a pusu ( .))) muhee), pouze jsem vyjádřila eh.. jaksi souhlas s MDŽ .) _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: čt březen 08, 2007 9:46 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
já myslim že sux ale což, když už to někdo vymyslel :D _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: čt březen 08, 2007 11:13 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
No, mě ta naše společnost ani nepříjde moc patriarchální, spíš mám pocit, že je mnohem více emancipovaná. Kdo ví, asi to tak má být ... _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: pá březen 09, 2007 10:34 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Broupal napsal: |
No, mě ta naše společnost ani nepříjde moc patriarchální, spíš mám pocit, že je mnohem více emancipovaná. Kdo ví, asi to tak má být ... |
emancipovaná jak v čem... vůdčí postavení mají pořád muži.. vesměs.. až na vyjímky.. kterých sice přibývá, ale i tak.. ale každopádně je naše společnost emancipovaná čím dál víc, to jo.. a jestli je to dobře... no tak kdyby jsme porád lovili mamuty, tak asi ne.. ale ženy jsou v lecčem stejně schopné jako muži, v některých případech schopnější, v některých samozřejmě ne.. to už je individuální.. v demokratickém státě je snad krok k emancipaci celkem přirozený.... ale jako.. to je můj názor, jsem celkem buran co se týče společenského dění atp, takže... tak nějak.. tak.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: pá březen 09, 2007 10:35 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
TAK VÁM OZNAMUJI ŽE SE MĚ ASI NA TÝDEN NEBO JEHO ČÁST ZBAVÍTE PROTOŽE JEDU NA JARNÍ PRÁZDNINY DO BERNU....
STE SI ODDECHLI CO?? UŽ TU TA JÁJULKA OTRAVOVAT NEBUDE..... ASPOŇ NA ČAS....
TAK SE TU MĚJTE FAJNE.. ZDRAWÍÍM LIDI MĚJTE SE... A SMĚJTE SE... JÁJULKA ODCHÁZÍ... ALE ZASE SE VRÁTÍ.... _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: so březen 10, 2007 12:47 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
on byl mezinárodní den žen co sem nepopřál .. tak to budu muset nějak vysvětlit  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|