|
 |
|
čtyřlístek |
« Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » |
Autor |
Zpráva
|
. |
Zaslal: út říjen 21, 2008 3:53 pm Předmět: čtyřlístek |
|
|
 Kabrňák

|
ahoj...
chtela bych si s vama zahrat takovou hru .. je mi jasny, ze ucast bude veskera zadna, ale zkusim to .. padla na me nejaka deka nostalgie, kdyz sem tu nekdy predevcirem hledala obrazky z dob minulych, co jsem ted na neco potrebovala, to neni podstatny, vitejak .) no .. ted nevim co sem to chtela .. jo ta deka! a ta deka tak padla a ja si uvedomila, ze uz to je tri roky zpet, co sem nejak omylem narazila na dzona a ted tu bylo to forum a ted tu byli ty lidi a ty topiky a miliony obrazku, zvuku, vzkazu, hadek .. tolik lidi, co se tu prostridalo .. takovejch situaci proste! at uz od tech zacatku, radio s matem, vsichni nadrzeny na dejny nahy fotky, naka ta ludmila nebo co to bylo wtf (??), pisqle nebo jak se menoval ten klucik, co sme ho nak uplne vypudili omylem?, ta kauza s rybama nebo jak .. proste co to je jako? a ted uplne tak pul roku nebo mozna rok takova pustina a je jasny, ze s tim uz asi nic nepohne. uz sme starsi a ani kruhy pod ocima nejsou, to co bejvaly. ale je hrozne zabavny a uklidnujici si to cist, to mi verte.)
ted k ty hre .. ono to neni teda nejak krute vtipny, ale je to spis jen takovej pohled .. jak vam forum prislo/prijde... sice uz pro nas mozna neni vsim a nejdem sem denne, kdyz dojdem ze skoly a podobne, ale necim porad asi je a treba i bude? o boze, ani za nehet se nestydim za svou nostalgii
jde o to, aby kazdej, kdo teda bude chtit, vytvoril ctyrlistek .. pod sebe psat...
na prvnim radku je FORUM .. tim myslim tohle forum, nase, dzonovo ..
na druhym .. dve slovesa v infinitivu ktery nejakym zpusobem pro vas vystihujou tohle nase forumko.. priklad behat, stekat ..
potom tri pridavny jmena taky vystihujici to tady, vas poicit z toho.. krasny, modry, prchlivy ..
ctvrtej radek je veta o ctyrech slovech .. dneska je venku hezky.
a posledni synonymum .. nemusi to bejt nutne z cestinarskyho helkdiska synonymum presny, ale treba ke slovu deprese byste dali tma nebo pomoc! nebo .. rozumite mi:)
a takhle to bude vypadat jako graficky
FORUM
_______________ ___________________
__________________ ____________________ _________________
______________ ________________ _____________ ______________
___________________________________ _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: út říjen 21, 2008 4:10 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
frndě to nejde vytvořit pro "staré a nové" forum dohromady :/ _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
. |
Zaslal: út říjen 21, 2008 4:22 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
tak zvlast! to neni problemu .. nebo jen jedno z nich, ani sem to nemyslela ze dohromady .. to se omlouvam .) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út říjen 21, 2008 4:27 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
V první řadě bych rád smeknul před tečkou (sluni), docela nečekaný krok a rozhodně si ho aspoň já vážím. Při představě, že forum v tobě zanechalo aspoň něco, dost pěknej pocit.
V druhé řadě, možná už to nejde zpátky rozpohybovat...nicméně nikdy neříkej nikdy, ale sám v to ani nedoufám a taky jsem na to dost prděl...takový to, že jsem jen klik sem tam něco novýho přečet a zavřel...hm : / špatnej přístup to je fakt. Vše může být jinak ... hm nevěřim
Na závěr, aspoň jsme se všichni poznali z dost stránek...fotek...textů...smajlů...a tak. Sranda byla....hooo bojuj suni.
K té hře... vrků
FORUM
Těšit , Napsat
Příjemné, Silné, Bezkonkurenční
Mít se kam vracet
duha
Snad jsem to dobře promyslel...šlo to z velkého jádra |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: út říjen 21, 2008 6:41 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
FORUM
smát se, těšit se
vtipný, živý, kamarádský
uz abych byla doma :D
radost
ohoooo stare forum je sice v nenavratnu.. avšak.. ty forumo naše milované zůstaneš v našich srdcích navěky.. amen! _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: st říjen 22, 2008 4:57 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
FORUM
číst, psát
zvláštní, originální, starý
kde je nahá dejna
kytky _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
. |
Zaslal: čt říjen 23, 2008 9:42 am Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
forum
hledat, nachazet
bavici, nasravaci, tvurci
vzpominky ti nikdo nevezme
doupě
a nevim. jak uz sem parkrat zazila, nejen s forem, ono i to lano v komunikaci proste obcas povoli. a pak ty chvilky, co byly, uz zpetne nejde obejmout ani vratit zpatky, ale muzeme jeste porad cekat na nejaky jiny a lepsi! i kdyz se jich treba nedockame spolecne .. vitr fouka, listi pada, snih taje a lana se povolujou a tak tomu je, co je svet svetem. no..
takze ja muzu aspon podekovat, i kdyz to je divny asi .. takhle .. verejne .O .) aleee .. za nejlepsiho kamarada, teda aspon doufam .. a za to forum samotny .. diky moc, dobrou noc  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tikva |
Zaslal: pá říjen 31, 2008 9:32 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
forum
bavit se, vyprázdnit se
směrodatný, obdivuhodný, přátelský
všichni pojďme na kolena
Lenin
je toho až příliš na čtyřlístek ne?! Ale super tohle.. Jako sraz po letech s bejvalou holkou při dobíhání autobusu.. Krátký,výstižný,potěší..
* 58 * - tohle bylo na tom to nejlepší _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
slyšíš ty hlasy?Drž hubu děvko
nevíme nic, co jako bude
halucinace,jsou tady všude |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tikva |
Zaslal: ne leden 11, 2009 2:02 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
 _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
slyšíš ty hlasy?Drž hubu děvko
nevíme nic, co jako bude
halucinace,jsou tady všude |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |