Autor |
Zpráva
|
Johny55 |
Zaslal: st prosinec 21, 2005 11:56 pm Předmět: LAMAX moderatorem? |
|
|
Tak myslím , že se stalo co jsme nikdo nečekali lamax dostal přidělenou sekci videa.... doufám, že až se ráno probudím tak toho nebudu litovat. Je to další opatření kuli debiln*m spamerum z gz ...když budu zrovna pryč tak aby tu byli další ve svých tématech a mohli mazat kraviny,blbosti atd. Sice ještě opravdu nevím, jestli je lamax ten pravý...ale dlouho mě prosil...tak se mu dal na zkoušku videa. Ještě se vozvu pár lidem z fora a dal bych další kategorie...aby to bylo opravdu rozmístěno více lidem a když se něco stane a já tu nebudu .... tak aby ste se tady o to postarali.
děkuji za pochopení. ještě se vám ozvu ohledně toho moderátorství
"""doufám, že to lamax oživí ve ''''videa'''' mno uvidíme " |
|
Návrat nahoru |
|
|
lamax |
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 7:26 am Předmět: Re: LAMAX moderatorem? |
|
|
Ultra uživatel
|
<:Johny:> napsal: |
Tak myslím , že se stalo co jsme nikdo nečekali lamax dostal přidělenou sekci videa.... doufám, že až se ráno probudím tak toho nebudu litovat. Je to další opatření kuli debiln*m spamerum z gz ...když budu zrovna pryč tak aby tu byli další ve svých tématech a mohli mazat kraviny,blbosti atd. Sice ještě opravdu nevím, jestli je lamax ten pravý...ale dlouho mě prosil...tak se mu dal na zkoušku videa. Ještě se vozvu pár lidem z fora a dal bych další kategorie...aby to bylo opravdu rozmístěno více lidem a když se něco stane a já tu nebudu .... tak aby ste se tady o to postarali.
děkuji za pochopení. ještě se vám ozvu ohledně toho moderátorství
"""doufám, že to lamax oživí ve ''''videa'''' mno uvidíme " |
mno urřitě je to ten pravý, a v případě zanešení spamerů to smáznu, hned jak přídu ze školy a bude čásek to tam oživím že tam každej bude psát tak zatim čus, valim do školy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Aldaris |
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 12:34 pm Předmět: |
|
|
Dobrý uživatel
|
Hmm, proti spamu ?? Tohle je spis volba pro spam ... _________________ At last, my experiment is ... completed.
Der Herr von Pardubitz.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 2:59 pm Předmět: |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Broupal |
Zaslal: čt prosinec 22, 2005 11:16 pm Předmět: |
|
|
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Nerubian |
Zaslal: pá prosinec 23, 2005 11:41 am Předmět: |
|
|
Začátečník
Založen: 8.12.2005 Příspěvky: 6 Bydliště: chovej se jako člověk
|
4 Lamax: Hraješ ještě vůbec ESU ? =)) _________________ omg ...... |
|
Návrat nahoru |
|
|
lamax |
Zaslal: pá prosinec 23, 2005 12:52 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Nerubian napsal: |
4 Lamax: Hraješ ještě vůbec ESU ? =)) |
ne, už mě to neba, pokud myslíš "MU" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Aldaris |
Zaslal: pá únor 10, 2006 4:21 pm Předmět: |
|
|
Dobrý uživatel
|
Zda se mi to, nebo je Broupal novy moderator skoro vseho ? _________________ At last, my experiment is ... completed.
Der Herr von Pardubitz.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Kinte |
Zaslal: pá únor 10, 2006 9:06 pm Předmět: |
|
|
GrandMáster
Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 444 Bydliště: Praha 12 - 6 + 4 :D
|
asi ti mohlo dojít že to Johny nerozdává jen tak ... jestli hledáš odpověď zeptej se humanoida se 46 chromozomy přičemž posledí 2 jsou typu X ;-P _________________ No ... právě !
>>>:.Kinte.:<<<
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Aldaris |
Zaslal: so únor 11, 2006 2:36 pm Předmět: |
|
|
Dobrý uživatel
|
Kinte napsal: |
asi ti mohlo dojít že to Johny nerozdává jen tak ... jestli hledáš odpověď zeptej se humanoida se 46 chromozomy přičemž posledí 2 jsou typu X ;-P |
Mno to prave nemuzu, protoze jsem takoveho humanoida jeste nenasel (proto jsem to take psal do seznamky, ze ). Ted uz jsem si zjistil co se deje, ale priste bych cekaval nejake oznameni. I kdyz je vcelku jedno kdo co moderuje, tady se bude spamovat porad. _________________ At last, my experiment is ... completed.
Der Herr von Pardubitz.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Broupal |
Zaslal: po únor 13, 2006 12:51 am Předmět: |
|
|
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
M@to |
Zaslal: po únor 13, 2006 8:20 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
Broupal napsal: |
Chm, pokud dobře počítám, jsem novej mod jen ve dvou sekcích. Takovej M@to toho ma víc A jinak sem zatim nenašel, proč se tak stalo. |
ako viete johny siel na hory a potom by v niektorych sekciach bola modem iba mishy ale ta tiez mala niekam ist sa mi zda tak to johny dal mne _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
dejnaa_O: |
Zaslal: po únor 13, 2006 2:44 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
MYSHI _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Alven |
Zaslal: po únor 13, 2006 2:53 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
kdo?:D _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: po únor 13, 2006 2:55 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
provokuješ?! zítra uvidíme jaký budeš mít sebevědomí :x _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Alven |
Zaslal: po únor 13, 2006 2:56 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
myshi napsal: |
provokuješ?! zítra uvidíme jaký budeš mít sebevědomí :x |
o cem to mluvite slecno? kdo ste, ja vas neznam, ale zadam vas, aby ste se takto ke mne nechovala! ;oP _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zaslal: po únor 13, 2006 2:58 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
no tak to si vypiješ vojtíšku!!!! to si PISH _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|