Autor |
Zpráva
|
efendi |
Zaslal: po únor 13, 2006 9:13 pm Předmět: Valentýn |
|
|
 Ultra uživatel

|
Jakpak prožijete nebo jste prožili Valentyna ????? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: po únor 13, 2006 9:14 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
takže. v osum ráno jdu ke kadeřnici nechat si nabarvit palici. potom se jdu vyfotit na pas, potom jdu na oběd s mámou a pak pro vojtíška. jedem do petrovic a pak nevim. večer zas do karviný a to je tak vše  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: po únor 13, 2006 9:14 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
mnooo......tak ja nejspiš prožiju Valenty sama a zase jako jindy doma  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: po únor 13, 2006 9:15 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
myshi napsal: |
takže. v osum ráno jdu ke kadeřnici nechat si nabarvit palici. potom se jdu vyfotit na pas, potom jdu na oběd s mámou a pak pro vojtíška. jedem do petrovic a pak nevim. večer zas do karviný a to je tak vše  |
A jako škola ti nic opět neříká??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: po únor 13, 2006 9:19 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
psttttttttttt :mad: _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: po únor 13, 2006 9:19 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
efendi napsal: |
takže. v osum ráno jdu ke kadeřnici nechat si nabarvit palici. potom se jdu vyfotit na pas, potom jdu na oběd s mámou a pak pro vojtíška. jedem do petrovic a pak nevim. večer zas do karviný a to je tak vše  |
myslim ze maju prazdniny
nuz ja rano vstanem,klasicky pojdem do skoly,potom sa z nej vratim, budem sa ucit na stredu a o pol piatej pojdem na zapas a ked potom pridem domov tak sa zmozem jedine tak postlat si postel a zaspat...to je ale romantika co :?: :?:  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: po únor 13, 2006 9:35 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
M@to napsal: |
myslim ze maju prazdniny
nuz ja rano vstanem,klasicky pojdem do skoly,potom sa z nej vratim, budem sa ucit na stredu a o pol piatej pojdem na zapas a ked potom pridem domov tak sa zmozem jedine tak postlat si postel a zaspat...to je ale romantika co :?: :?:  |
Nemaji...teda pokud zases nemaj nejake extra jako třeba že jim nefunguje kotel a take blbosti |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: út únor 14, 2006 12:02 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
Hmm Valentýn.. sku**enej den už od začátku.. Hned ráno mě jedna dívčina odjebala... dobrej styl ne?? Ale co no...  _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: út únor 14, 2006 2:17 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
No, to ja dnešek asi nijak neoslavim. Až zítra si s moji drahou polovičkou dáme nějaký dárky  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: út únor 14, 2006 3:18 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
Jezis Valentyn. . .vzdyt je to americkej svatek. . . neblbnete lidi ,) takovy ty kycovity srdicka vsude, ruzovy a cerveny barvicky etc, no z toho nemuzu ,)
A hlavne si myslim, ze kdyz ma nekdo nekoho rad, nemusi mu to davat najevo jen 14. 2. , nemam pravdu? .)
Jinak teda jako chuderu, co nikoho nema, me kamos vytah nekam do _restaurace_ takze asi tak no .) Kdyz uz nic jinyho, bude zabava a taky se najim, vid ,)) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: út únor 14, 2006 9:27 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
SunnyCZ napsal: |
Jinak teda jako chuderu, co nikoho nema |
a coze sa stalo s byvalim :?: :?:
inak v tom ostatnom mas pravdu _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: út únor 14, 2006 9:37 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
M@to napsal: |
SunnyCZ napsal: |
Jinak teda jako chuderu, co nikoho nema |
a coze sa stalo s byvalim :?: :?:
inak v tom ostatnom mas pravdu |
stalo se, co se muselo stat. . . asi tak. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: út únor 14, 2006 10:23 pm Předmět: |
|
|
 .

|
hej uz jenom pri vysloveni jmena Valentyn me zacina byt blbe jsem proklety clovek,,...kazdy rok na Valentyna sama,..jinak se toho vzdy sesmoli,..ale aspon na toho Valentyna bych nemusela byt sama  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Namael |
Zaslal: st únor 15, 2006 1:55 pm Předmět: Re: Valentýn |
|
|
 GigaMástr

|
Jakpak prožijete nebo jste prožili Valentyna ????? |
Kurwa,valentýn. a já doufám že na něj zapomenu,protože všichni t curouši okolo mi akorát připomínají me vzpomínky. Ale co,seděl jsem celej den doma a doufal sem že kámošovi vyšlo to co chtěl v ten den udělat,doufal sem,že si ho užije aspon on.
sunny: jo,řekla si to dobře,ale z jakého důvodu se pak slaví výročí? _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: st únor 15, 2006 3:20 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
vyroci? to sem pletes proc?. .. vyroci, tak snad slavej nejakej casovej usek,kterej spolu prozili. . .nesmime jim brat vsechno vid .) ... by pak nemeli,co slavit a chlapy by nemeli na co zapominat ,). ..Obcas je zajimavy si uvedomit jak dlouho uz to vlastne ty dva lidi spolu "tahnou". . .. nemyslis? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: čt únor 16, 2006 1:00 am Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Hm, já osobně Valentýna spíš slavím. Je pravda, že je příšerně zkomercionalizovanej (uh, to je slovo...), ale originální nápad, oslava lásky, se mi teda líbí. Chápu, že v naší zemi je jako tenhle den slavenej spíš 1. květen, ale to mi přijde jako takový vžitý dogma z dob komančů. No, každopádně, já to řešim tak, že se láska muže slavit kdykoliv a 14. 2. i 1. 5. jsou pouze jedny z příležitostí  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: pá únor 17, 2006 5:00 pm Předmět: |
|
|
 .

|
hej me uz ho radeji pleasky nepripominejte,...jeste ze je to za mnou *001* |