Autor |
Zpráva
|
Namael |
Zaslal: so únor 11, 2006 11:43 pm Předmět: Sraz Fóra |
|
|
 GigaMástr

|
Tak mě tak napadlo((( ))) :
Co se kdyby sme se všichni z fora sesli? mohli bysme zajit do cajovny,na pivko nebo proste nekam,myslim si ze "nase forum parta" by mohla bejt i v realu celkem drsna:)  _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: ne únor 12, 2006 5:08 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
Ak mi zaplatis cestovne do prahy 500+cestovne spat tiez 500 tak pridem a som za  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: ne únor 12, 2006 5:36 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
no jako.... HEY ráda zas všecky co sem uviděla uvidim a ty co ne samozřejmě taky  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: ne únor 12, 2006 7:09 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
myshi napsal: |
no jako.... HEY ráda zas všecky co sem uviděla uvidim a ty co ne samozřejmě taky  |
mno myshi.. já uvidím tak maximálně tebe.. Taky bych rád všechny viděl.. ale bohužel.. nejsou vůbec keke..  _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: po únor 13, 2006 12:46 am Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Hm, jako nápad to rozhodně není zlej, s tou realizací to bude horší. Jestli by to bylo v Praze, tak asi víc než 50% z nás by tam muselo dojet. A chápu, že pro některý lidi by to byl problém (včetně mě)  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Namael |
Zaslal: st únor 15, 2006 2:07 pm Předmět: |
|
|
 GigaMástr

|
Broupal napsal: |
Hm, jako nápad to rozhodně není zlej, s tou realizací to bude horší. Jestli by to bylo v Praze, tak asi víc než 50% z nás by tam muselo dojet. A chápu, že pro některý lidi by to byl problém (včetně mě)  |
No tak,co si budem povídat,3-4 dny práce někde na brigádě a můžete přijet,ale jasně,ty prachy se daj využít lépe,než za sraz s partou takvejch magorů,jací jsou na foru:))
Hmm,škoda,mohla by bejt prdel:)
btw: Bydlí někdo z vás poblíž ostravy? _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: pá únor 17, 2006 4:49 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Ci2o napsal: |
myshi napsal: |
no jako.... HEY ráda zas všecky co sem uviděla uvidim a ty co ne samozřejmě taky  |
mno myshi.. já uvidím tak maximálně tebe.. Taky bych rád všechny viděl.. ale bohužel.. nejsou vůbec keke..  |
Hele hele Cozp.....kdybys nekdy vystoupil z busu o jednu zastavku dříve tak mě potkaš  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: pá únor 17, 2006 4:54 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Namael napsal: |
Broupal napsal: |
Hm, jako nápad to rozhodně není zlej, s tou realizací to bude horší. Jestli by to bylo v Praze, tak asi víc než 50% z nás by tam muselo dojet. A chápu, že pro některý lidi by to byl problém (včetně mě)  |
No tak,co si budem povídat,3-4 dny práce někde na brigádě a můžete přijet,ale jasně,ty prachy se daj využít lépe,než za sraz s partou takvejch magorů,jací jsou na foru:))
Hmm,škoda,mohla by bejt prdel:)
btw: Bydlí někdo z vás poblíž ostravy? |
Mnooo.....podle toho jak blizko....do Ostravy to mam asi tak 25km |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: pá únor 17, 2006 5:18 pm Předmět: |
|
|
 .

|
taky bych vas rada videla,jestli by jste nebyli proti,..ale Prahu by se mi s nasima zkutit nepovedlo,..Ostravu spis,..by sme to nejak s Efendi zvladli vid?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: pá únor 17, 2006 9:51 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Ivule:-) napsal: |
taky bych vas rada videla,jestli by jste nebyli proti,..ale Prahu by se mi s nasima zkutit nepovedlo,..Ostravu spis,..by sme to nejak s Efendi zvladli vid?  |
Mnoo.......moji mati nevim nevim,je to taka mrcha..........Ale možna by se to nějak dalo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: so únor 18, 2006 10:11 am Předmět: |
|
|
 .

|
efendi napsal: |
Ivule:-) napsal: |
Mnoo.......moji mati nevim nevim,je to taka mrcha..........Ale možna by se to nějak dalo |
tak bys rekla ze jedes se mnou,.. .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: so únor 18, 2006 2:57 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Mno již se to tu jednou řešilo....dejte tomu čas....ted je očividně moc brzo a polovina lidí by stejnak nepřišla......dejte tomu čas...a až to vypukne uvidíte, uslyšíte, ucítíte....... nebojte počkejte třeba na léto a třeba se něco pochystá i s odvozem...pls ted neřešit....tajna akce SRAZ zůstane utajena |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: so únor 18, 2006 7:32 pm Předmět: |
|
|
 .

|
<:Johny:> napsal: |
Mno již se to tu jednou řešilo....dejte tomu čas....ted je očividně moc brzo a polovina lidí by stejnak nepřišla......dejte tomu čas...a až to vypukne uvidíte, uslyšíte, ucítíte....... nebojte počkejte třeba na léto a třeba se něco pochystá i s odvozem...pls ted neřešit....tajna akce SRAZ zůstane utajena |
oki,ty si mama  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lejzr |
Zaslal: ne únor 19, 2006 1:36 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
nebo by se dalo jet na hory pristi rok, jako nase forum |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: ne únor 19, 2006 2:23 pm Předmět: |
|
|
 .

|
Lejzr napsal: |
nebo by se dalo jet na hory pristi rok, jako nase forum |
nevim jestli by se to nekterejm lidem z naseho vidlakova podarilo zkutit,..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: po únor 20, 2006 10:39 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
na hory neeeeeeeeeee tam je zima a já bych se tam určitě rozbila :D :D :D  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: po únor 20, 2006 1:01 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz