Autor |
Zpráva
|
dejnaa_O: |
Zaslal: čt listopad 24, 2005 8:55 pm Předmět: poprvý |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
sou. jak byste si představovali nebo jak proběhlo vaše poprvý...... :?: _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: čt listopad 24, 2005 9:00 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Mno...já bych to viděl někdo u mě v posteli....nebo u ní v posteli....jemně šero....romantika...třeba pak se jemně krásně hladit, líbat.....jemně bych z ní sundal šaty...když by byla trošku do sada tak bych to z ní strhal až by sme byli oba nahý, tak bych někde našel kondom...případně bych ho běžel koupit do sámošky...mno a pak bych si ho nandal či ona mě pak bych jemně vsunul....pak bych se jemně hodně udělal...počítám, že ona asi ne.....mno a pak bych se jmeně oblíkl mno a......tak nějak...dobry ne....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: čt listopad 24, 2005 9:04 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
moc zdlouhavý. ale dobrý no. romantika k tomu asi patří... ale řekla bych že můj avatar vystihuje moji představu hodně přesně :D _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamax |
Zaslal: čt listopad 24, 2005 9:08 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
no comment ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: čt listopad 24, 2005 11:01 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
myshi napsal: |
... ale řekla bych že můj avatar vystihuje moji představu hodně přesně :D |
No tak děcka, na co čekáte, se někde sejděte ....  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!!
Naposledy upravil Broupal dne čt listopad 24, 2005 11:03 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: čt listopad 24, 2005 11:03 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Moje poprvy sice mozna neprobehlo tak jak bych si predstavoval (natoz moje draha polovicka), ale probehlo celkem tak, jak by melo  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: pá listopad 25, 2005 10:35 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Broupal napsal: |
myshi napsal: |
... ale řekla bych že můj avatar vystihuje moji představu hodně přesně :D |
No tak děcka, na co čekáte, se někde sejděte ....  |
mno.... jasný tak johny :D čekám na tebe ;-) _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: pá listopad 25, 2005 11:54 am Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Jaj , tak kde se sejdem??? již se těším... bude sranda...popovídáme a tak... .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: pá listopad 25, 2005 12:10 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
<:Johny:> napsal: |
Jaj , tak kde se sejdem??? již se těším... bude sranda...popovídáme a tak... .gif) |
 _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: pá listopad 25, 2005 12:14 pm Předmět: |
|
|

|
No jasně *(nějak mi tady chbí šu***ící smajlík ) _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joker |
Zaslal: pá listopad 25, 2005 12:15 pm Předmět: |
|
|
GrandMáster

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 442 Bydliště: Praha - 4, Šeberov..ty řitopichu!!
|
Mno...já bych to viděl někdo u mě v posteli....nebo u ní v posteli....jemně šero....romantika...třeba pak se jemně krásně hladit, líbat.....jemně bych z ní sundal šaty...když by byla trošku do sada tak bych to z ní strhal až by sme byli oba nahý, tak bych někde našel kondom...případně bych ho běžel koupit do sámošky...mno a pak bych si ho nandal či ona mě pak bych jemně vsunul....pak bych se jemně hodně udělal...počítám, že ona asi ne.....mno a pak bych se jmeně oblíkl mno a......tak nějak...dobry ne....  |
Hmm a to by si pro ten kondom běžel nahej? Si řikal že by ste byli nahý někde bysi ho našel třeba u polenice nebo by si běžel nahej do sámošky?  _________________ Joker
It´s good to be bad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joker |
Zaslal: pá listopad 25, 2005 10:22 pm Předmět: |
|
|
GrandMáster

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 442 Bydliště: Praha - 4, Šeberov..ty řitopichu!!
|
Poprvé no tak to nevim podle situace.....
Když by sme byli někde na louce tak bych na to strašně vlítnul...Skočil bych na ní začal bych jí vášnivě líbat rychle bych jí svlíknul a pak bych stršně zpomalil a lehounce s kondomem nebo bez podle situace bych jí ho tam jemně vsunul....no kdyžtak kdyby ste chtěli vědět jak by to bylo dál tak napište .gif) _________________ Joker
It´s good to be bad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: so listopad 26, 2005 10:27 pm Předmět: |
|
|

|
my chceme vědět víc.......... .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamax |
Zaslal: so listopad 26, 2005 10:41 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
my chceme vědět víc.......... .gif) |
jj chceme vědět víc .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: ne listopad 27, 2005 1:59 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Joker napsal: |
Když by sme byli někde na louce tak bych na to strašně vlítnul...Skočil bych na ní začal bych jí vášnivě líbat rychle bych jí svlíknul a pak bych stršně zpomalil a lehounce s kondomem nebo bez podle situace bych jí ho tam jemně vsunul....no kdyžtak kdyby ste chtěli vědět jak by to bylo dál tak napište .gif) |
uz ne,prosim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne listopad 27, 2005 2:01 pm Předmět: |
|
|

|
Alven...to zase zabořil.....hech .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: ne listopad 27, 2005 3:40 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
Alven napsal: |
Joker napsal: |
Když by sme byli někde na louce tak bych na to strašně vlítnul...Skočil bych na ní začal bych jí vášnivě líbat rychle bych jí svlíknul a pak bych stršně zpomalil a lehounce s kondomem nebo bez podle situace bych jí ho tam jemně vsunul....no kdyžtak kdyby ste chtěli vědět jak by to bylo dál tak napište .gif) |
uz ne,prosim  |
sem s alvenem  _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|