Autor |
Zpráva
|
KuRt |
Zaslal: ne duben 01, 2007 11:57 am Předmět: |
|
|
 Mástr

Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 375 Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše
|
dejnaa_O: napsal: |
citace: |
Mě to přijde jako docela kent nosit spocené věciu..... |
a my máme doma zas něco čemu se říká automatická pračka -.-
btw.. tadle kámoška neni zrovna ze zámožné rodiny a moje věci se jí líbí.. tak.. prostě.. proč jí to nepůjčit.. ale todle mě nasralo..
pak jsem jí řekla že chci teda hlavně ty džíny že si z nich chci udělat na léto šortky že mi jsou stejně velký trochu a ona že jí jsou jako dobrý že to je škoda a jestli by si je nemohla nechat (přitom když si je tady zkoušela tak jí byly jasně těsný) tak jako jí říkám to si děláš prdel ne? si to nosila tak dlouho až jsi je roztáhla? tak .. jako tim chceš říct že teď už mi nebudou dobrý vůbec jo?
no.. prostě už jí nikdy nic nepůjčím.. to tak vidim |
Nechápu proč si jí to vůbec pučovala...tvoje věci sou tvoje a ne ničí jiný pokud u Vás ještě nepůsobí komunismus navíc se mi ta debilní hlava co si jí pučovala ty věci zdá jako úplně vypatlaná...bejt to moje věci tak jí pučim ještě francouzskej klíč na hlavu _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: ne duben 01, 2007 12:06 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
KuRt napsal: |
Nechápu proč si jí to vůbec pučovala...tvoje věci sou tvoje a ne ničí jiný pokud u Vás ještě nepůsobí komunismus navíc se mi ta debilní hlava co si jí pučovala ty věci zdá jako úplně vypatlaná...bejt to moje věci tak jí pučim ještě francouzskej klíč na hlavu |
tak.. jako je to moje kámoška už od školky.. -.- prostě.. kámoška dobrá  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KuRt |
Zaslal: ne duben 01, 2007 12:11 pm Předmět: |
|
|
 Mástr

Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 375 Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše
|
Nechápu proč si jí to vůbec pučovala...tvoje věci sou tvoje a ne ničí jiný pokud u Vás ještě nepůsobí komunismus navíc se mi ta debilní hlava co si jí pučovala ty věci zdá jako úplně vypatlaná...bejt to moje věci tak jí pučim ještě francouzskej klíč na hlavu |
tak.. jako je to moje kámoška už od školky.. -.- prostě.. kámoška dobrá  |
to asi docela naštvalo když si zjistila že zas tak dobrá asi nebude viď??? ...tak to spíš kovadlinu na hlavu _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: ne duben 01, 2007 9:44 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
tak.. jako je to moje kámoška už od školky.. -.- prostě.. kámoška dobrá  |
to asi docela naštvalo když si zjistila že zas tak dobrá asi nebude viď??? ...tak to spíš kovadlinu na hlavu |
Hej ale to se může stát, asi se ji ty džiny fakt libí tak si myslela že časem na ně zapomeneš, ale ted když si na ně vspoměla tak si chce dobu pujčení ještě prodloužit a doufat že na ně zapomeneš.....
Ale tohle nasere, tak ji nic nepučuj..... _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: po duben 02, 2007 5:41 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: ne duben 08, 2007 10:21 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
krallik> odesilaci smycka (fifo):
procedure TForm1.ttFifoTimer(Sender: TObject);
var
UIN, M:String;
begin
if oFifo.Count > 0 then //weve got messages to send!
begin
UIN := Copy(oFifo[0], 1, AnsiPos('|', oFifo[0])-1);
M := Copy(oFifo[0], AnsiPos('|', oFifo[0])+1, Length(oFifo[0]));
Icq.SendMessage(StrToInt(UIN), M); //send the message
oFifo.Delete(0); //delete the message from fifo hoping it has been sent
end else ttFifo.Enabled := false; //no need to hurry as theres no message to send
end;
// ? .. bůh dost ten král ,) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: po duben 09, 2007 9:22 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
smažený brambůrky z banánů s citronovou příchutí  _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tikva |
Zaslal: po duben 09, 2007 9:23 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
nečum <->o napsal: |
smažený brambůrky z banánů s citronovou příchutí  |
ste pil? _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
slyšíš ty hlasy?Drž hubu děvko
nevíme nic, co jako bude
halucinace,jsou tady všude |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: po duben 09, 2007 9:23 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
chilli čokoláda velmi .. a že to někdo může pozřít ještě víc velmi .. a že mu to chutná .. no comment |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: po duben 09, 2007 9:24 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
tikva napsal: |
nečum <->o napsal: |
smažený brambůrky z banánů s citronovou příchutí  |
ste pil? |
ne to sem neska jedl pravě _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: út duben 10, 2007 8:54 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
SunnyCZ napsal: |
chilli čokoláda velmi .. a že to někdo může pozřít ještě víc velmi .. a že mu to chutná .. no comment |
chilli chocolate ice cream ROX nejvíc mmmmmmmm ^^' _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: út duben 10, 2007 2:29 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Dneska, mi na zastavce vypadla z peněženky dvacka, ňakej cikán ji sebral a VRÁTIL!!!!!!! _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: út duben 10, 2007 2:59 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
RuSo. napsal: |
Dneska, mi na zastavce vypadla z peněženky dvacka, ňakej cikán ji sebral a VRÁTIL!!!!!!! |
hehe....mě dneska v buse vypadla dvoukoruna a nějaká učňačka za mnou jí sebrala,tak jsem si myslela,že si jí nechá a ona mi jí vrátila  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: út duben 10, 2007 3:02 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Ivča napsal: |
Dneska, mi na zastavce vypadla z peněženky dvacka, ňakej cikán ji sebral a VRÁTIL!!!!!!! |
hehe....mě dneska v buse vypadla dvoukoruna a nějaká učňačka za mnou jí sebrala,tak jsem si myslela,že si jí nechá a ona mi jí vrátila  |
Taky hustý  _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: út duben 10, 2007 5:48 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
Ivča napsal: |
hehe....mě dneska v buse vypadla dvoukoruna a nějaká učňačka za mnou jí sebrala,tak jsem si myslela,že si jí nechá a ona mi jí vrátila  |
Taky hustý  |
:hmmm:  _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: út duben 10, 2007 6:07 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
a byl ožralej von nebo ty?  _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: st duben 11, 2007 2:38 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
asi to,že nám kus od baráku přistál vrtulník...........a já nevim proč  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|