Autor |
Zpráva
|
Alven |
Zaslal: po únor 13, 2006 2:59 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
myshi napsal: |
no tak to si vypiješ vojtíšku!!!! to si PISH |
ano pisu si....a co vlastne?:D _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: po únor 13, 2006 3:00 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
tak to je moc!!!!!! jdu si koupit nějakej pořádnej samopal :D a taky nunčaky  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: po únor 13, 2006 3:01 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
sampony? nanuky? doporucuju avon a lednacek...moji oblibeni :D _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: po únor 13, 2006 3:01 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
jojo teď sem si u avonu koupila s čajovníkem a mateřidouškou _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: po únor 13, 2006 3:03 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
cajovnik a mata je lepsi, to bys mohla vedet :D _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: po únor 13, 2006 3:05 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
M@to napsal: |
Broupal napsal: |
Chm, pokud dobře počítám, jsem novej mod jen ve dvou sekcích. Takovej M@to toho ma víc A jinak sem zatim nenašel, proč se tak stalo. |
ako viete johny siel na hory a potom by v niektorych sekciach bola modem iba mishy ale ta tiez mala niekam ist sa mi zda tak to johny dal mne  |
Hm, to mě napadlo, že to asi bude ten důvod. _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|