Autor |
Zpráva
|
dragulaja |
Zaslal: ne duben 22, 2007 7:40 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
Alven : je to trosku slozitejsi...kdybych se s ni nerozesel tak by ta potvora na obrazku byla urcite moje _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: ne duben 22, 2007 10:17 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
dragulaja napsal: |
Alven : je to trosku slozitejsi...kdybych se s ni nerozesel tak by ta potvora na obrazku byla urcite moje |
btw to neni potvora...je to zázrak... jen tak víš co pro někoho je to dar a pro někoho he to vxmodlené přání které si třeba nikdy nesplní.. víš co jako prostě příroda je příroda... a nškomu dá to co si nezaslouží a někomu... to co vlastně vůbec nechce a někdy je vážně nespravedlivá... ale proto tolik fascinující... !!! _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dragulaja |
Zaslal: ne duben 22, 2007 10:20 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
Potvora jen kvuli ty soucasny jesterci podobe ;-]
jinak pro nekoho je to spis smula vzesla z dlouhodoby blbosti...ale to bych tady nerad resil, navic ai nemam nazor na potrat atd...
je to v kazdym pripade zasah do lidskyho byti a velika otazka _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: ne duben 22, 2007 10:25 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
dragulaja napsal: |
Potvora jen kvuli ty soucasny jesterci podobe ;-]
jinak pro nekoho je to spis smula vzesla z dlouhodoby blbosti...ale to bych tady nerad resil, navic ai nemam nazor na potrat atd...
je to v kazdym pripade zasah do lidskyho byti a velika otazka |
máš pravdu... zcela s tebou souhlasim... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: út duben 24, 2007 8:57 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
potrat ?? mnoo tak určitě když to dítě někdo z važnych duvodu neuže mít tak jsem pro ale jinak bych to nedovolila.Nechapu jak to mužou v Polsku tak přísně zakazovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: st duben 25, 2007 5:00 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
efendi napsal: |
potrat ?? mnoo tak určitě když to dítě někdo z važnych duvodu neuže mít tak jsem pro ale jinak bych to nedovolila.Nechapu jak to mužou v Polsku tak přísně zakazovat. |
to je zase fakt.... mno každopádně kvůli nějakýmu tomu problému určitě ... zcela s tebou souhlasim... myslim že v tom polsku to docela přehání.... omg když pak může matka zemřít a dítě žije stejně si moc nepomůžou... nebo to dítě matka někde pohodí... atd.. !  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: st duben 25, 2007 5:33 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
No jo, v tomhle Polsko taky nechápu. Holt, jakýkoliv extremismus je zlý. (I ten katolický) _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: st duben 25, 2007 5:39 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Jája202 napsal: |
to je zase fakt.... mno každopádně kvůli nějakýmu tomu problému určitě ... zcela s tebou souhlasim... myslim že v tom polsku to docela přehání.... omg když pak může matka zemřít a dítě žije stejně si moc nepomůžou... nebo to dítě matka někde pohodí... atd.. !  |
když jde o život matky tak myslim na potrat jít může.. nevim to teda jistě, alee zdá se mi že jsem o tom něco četla.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dragulaja |
Zaslal: st duben 25, 2007 6:11 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
Beztak je to takova dvojsecna zbran, resit tyhle otazky. Stejne jako jestli dovolit homosexualnimu paru vychovavat dite...cast lidi naseres, cast te bude milovat...nj, vladnout a nechat se zboznovat byla jen vysada vudcu zemi se zavedenymi popravami _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: pá duben 27, 2007 7:31 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Klajfirka napsal: |
Jája202 napsal: |
to je zase fakt.... mno každopádně kvůli nějakýmu tomu problému určitě ... zcela s tebou souhlasim... myslim že v tom polsku to docela přehání.... omg když pak může matka zemřít a dítě žije stejně si moc nepomůžou... nebo to dítě matka někde pohodí... atd.. !  |
když jde o život matky tak myslim na potrat jít může.. nevim to teda jistě, alee zdá se mi že jsem o tom něco četla.... |
V polsku to doted tak bylo,ale musí se to strašně dokazovat a než se vyřídí papiry na ,,to" že jde o život tak už je stejnak pozdě na potrat a dneska jsem se dozvěděla že v Polsku chtějí zakazar rozvody Zjičtuji že Polaci mají ještě horší vládu než my |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KuRt |
Zaslal: so duben 28, 2007 12:24 pm Předmět: |
|
|
 Mástr

Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 375 Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše
|
sem pro potrat když je ta holka moc mladá...nechtěl bych mít matku co mě měla třeba ve 13...bych jí asi musel zbít _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: so duben 28, 2007 12:33 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
KuRt napsal: |
sem pro potrat když je ta holka moc mladá...nechtěl bych mít matku co mě měla třeba ve 13...bych jí asi musel zbít |
Nebo by si s ni třeba mohl i chodit, zas tak velkej věkovej rozdil to neni....  _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KuRt |
Zaslal: so duben 28, 2007 12:34 pm Předmět: |
|
|
 Mástr

Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 375 Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše
|
RuSo. napsal: |
sem pro potrat když je ta holka moc mladá...nechtěl bych mít matku co mě měla třeba ve 13...bych jí asi musel zbít |
Nebo by si s ni třeba mohl i chodit, zas tak velkej věkovej rozdil to neni....  |
To jo a všichni by mi jí záviděli...a otce bych chtěl mít 12 letýho _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: so duben 28, 2007 12:39 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Nebo by si s ni třeba mohl i chodit, zas tak velkej věkovej rozdil to neni....  |
To jo a všichni by mi jí záviděli...a otce bych chtěl mít 12 letýho |
Jo 12 letyho fotra aby si ho v 15 letech už mohl mlatit a šikanovat.... Nebo rovnou vychovávat vlastniho fotra.....
*****************************FM GATHERING****************************** _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: pá květen 04, 2007 1:49 pm Předmět: |
|
|
 .

|
no,..k potratu,..radeji tomu predchazet ne? kdyby se mi to nahodou,..nahodou stalo do 22,sla bych na nej,..ale od 23 bych si to uz nechala myslim... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: so květen 05, 2007 9:58 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Ivule:-) napsal: |
no,..k potratu,..radeji tomu predchazet ne? kdyby se mi to nahodou,..nahodou stalo do 22,sla bych na nej,..ale od 23 bych si to uz nechala myslim... |
A kdyby ti řekli že možná nebudeš už plodná? Kdybys měla 50/50%ˇšanci, risknula by si?  _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: so květen 05, 2007 10:49 pm Předmět: |
|
|
 .

|
Ivule:-) napsal: |
no,..k potratu,..radeji tomu predchazet ne? kdyby se mi to nahodou,..nahodou stalo do 22,sla bych na nej,..ale od 23 bych si to uz nechala myslim... |
A kdyby ti řekli že možná nebudeš už plodná? Kdybys měla 50/50%ˇšanci, risknula by si?  |
no spis podle toho v kolika by mi to rekli... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|