|
Neuděláme soutěž o nejhezčího uživatele?? |
« Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » |
Autor |
Zpráva
|
Kroci |
Zaslal: čt říjen 26, 2006 8:15 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
Klímič napsal: |
dejnaa_O: napsal: |
jajulka202 napsal: |
ty voe nechc bejt hnusná ale myshi je fakt blbka.... sry ale jako já nevim proč se bezdůvodně navážíš do ivči!!!!!!!! ????????????? seš normoš???? as ne.... ty tu máš hromady foteeeeek a nikdo ti nenadává tak proč by nemohla ivča??
příště radši mlč! |
neřekla jsem nic proti ní. aspoň ne v tomto topicu.. takže nechápu kam tím míříš |
jo vždy se mi líbily hádající se ženy , houpajíci se ňadra , vlnící se boky letájíci kusy vlasů |
nemalej filozov  _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: čt říjen 26, 2006 9:48 am Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
ty voe nechc bejt hnusná ale myshi je fakt blbka.... sry ale jako já nevim proč se bezdůvodně navážíš do ivči!!!!!!!! ????????????? seš normoš???? as ne.... ty tu máš hromady foteeeeek a nikdo ti nenadává tak proč by nemohla ivča??
příště radši mlč! |
neřekla jsem nic proti ní. aspoň ne v tomto topicu.. takže nechápu kam tím míříš |
jo vždy se mi líbily hádající se ženy , houpajíci se ňadra , vlnící se boky letájíci kusy vlasů |
Ale ty se opravdu nezdáš  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: čt říjen 26, 2006 11:48 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
<:Johny:> napsal: |
příště radši mlč! |
Ale ty se opravdu nezdáš  |
|
 |
|
|
|
|