|
johny |
« Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » |
Autor |
Zpráva
|
Johny55 |
Zaslal: út prosinec 19, 2006 9:17 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Ivča napsal: |
jajulka202 napsal: |
<Johny> napsal: |
johny!!!!! :!: zabiji tě ... :arrow: ....  |
jako proč ja jsem hodnej |
to teda nejsi...jsi prej něco mektal před sestrou o kamerce :x |
what?????????? co to tady plácáte? |
no ještě ty jsi mi tu scházela ...ne džouk ááále o nic nejde...jen taková blbost  |
No říkal jsem že mužou davat video rozhovory s dolešem ... ale kdo měl vedet že to je asi dárek nee ty trubko jinak ona říkala že jí prej stejnak už viděla a že je hezka .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: út prosinec 19, 2006 9:42 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
no ještě ty jsi mi tu scházela ...ne džouk ááále o nic nejde...jen taková blbost  |
No říkal jsem že mužou davat video rozhovory s dolešem ... ale kdo měl vedet že to je asi dárek nee ty trubko jinak ona říkala že jí prej stejnak už viděla a že je hezka .gif) |
no tak tady je vidět jak pěkně můžu věřit svej skvělý sestřičce,když se mi klidně hrabe ve skříni a vůbec jí to nevadí :x no mám tady teda hodně soukromí no.....stejně jí to nebudu půjčovat,když je to moje....  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út prosinec 19, 2006 10:20 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
no tak tady je vidět jak pěkně můžu věřit svej skvělý sestřičce,když se mi klidně hrabe ve skříni a vůbec jí to nevadí :x no mám tady teda hodně soukromí no.....stejně jí to nebudu půjčovat,když je to moje....  |
hmmm nechtel jsem činit nikomu zlo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|