Autor |
Zpráva
|
Vejunka |
Zaslal: po červen 25, 2007 10:07 am Předmět: |
|
|
 Snaživec

|
Chytrej,hezkej....prostě aby nebyl jako většina,co chce jenom sex,a na nic jinýho nemyslý!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: po červen 25, 2007 10:27 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Vejunka napsal: |
Chytrej,hezkej....prostě aby nebyl jako většina,co chce jenom sex,a na nic jinýho nemyslý!! |
nebude tak těžké najít v tvých očích chytrého muže....... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miška31=o) |
Zaslal: st červen 27, 2007 6:47 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
Hezkej,mladej,zábavnej,společenskej,milej,vtipnej.....no proste celej pavlik a Pepa  _________________ Suprová holka se smyslem pro humor..* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka_S |
Zaslal: čt červen 28, 2007 10:56 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

Založen: 16.10.2006 Příspěvky: 423 Bydliště: Praha 5 Barrandov
|
Klajfirka napsal: |
Vejunka napsal: |
nebude tak těžké najít v tvých očích chytrého muže....... |
tak nějak:) _________________ living is easy with eyes closed.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tezca |
Zaslal: út červenec 03, 2007 12:33 am Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
hele hoky , a nenudí vás všichni ty hodný, milý kluci ? co takhle nějákýho zlobivýho ?  _________________ partičky dealerů pervitinu na náměstí, duše utonulejch acetoňáků mezi rybníkama, čtyři akry volně rostoucí ganjy za nemocnicí, temný herácký oči sledující tě skoro z každýho balkonu každýho paneláku... bejvávalo. vzorná spolupráce mafie a podplacenejch policajtů z toho udělala takový menší detoxikační lázně, v důsledku je Ostrov mnohem čistší místo. svym způsobem dojel.
mafiany uz nam zavrely... ale kdo by proti nim svedcil, zas je pustej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xavian |
Zaslal: út červenec 03, 2007 3:50 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
tezca napsal: |
hele hoky , a nenudí vás všichni ty hodný, milý kluci ? co takhle nějákýho zlobivýho ?  |
hmno a proč ne rovnou anbděla s ďáblem v těle? Hodnýho, milýho a občas pěkně zlobivýho v jednom? Njn ty nároky sou asi přemrštěný jak tak koukám po okolí I když...sem tam možná by se i někdo takovej našel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KuRt |
Zaslal: st červenec 04, 2007 3:24 pm Předmět: |
|
|
 Mástr

Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 375 Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše
|
Všechny ženský sou stejný...... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xavian |
Zaslal: st červenec 04, 2007 3:33 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
KuRt napsal: |
Všechny ženský sou stejný...... |
tzn.??a btw,nejsme všechny stejný...drobný nuance najdeš vždycky...já se například považuju o dost jinačí než je moje okolí...ale hlavně, je to věc názoru... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tezca |
Zaslal: st červenec 04, 2007 11:58 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
znáš svoje okolí dost dobře natolik abys mohla říct že se od něho lišíš ?  _________________ partičky dealerů pervitinu na náměstí, duše utonulejch acetoňáků mezi rybníkama, čtyři akry volně rostoucí ganjy za nemocnicí, temný herácký oči sledující tě skoro z každýho balkonu každýho paneláku... bejvávalo. vzorná spolupráce mafie a podplacenejch policajtů z toho udělala takový menší detoxikační lázně, v důsledku je Ostrov mnohem čistší místo. svym způsobem dojel.
|
Návrat nahoru |
|
 |
xavian |
Zaslal: čt červenec 05, 2007 10:13 am Předmět: |
|
|
 Jednička

|
znáš svoje okolí dost dobře natolik abys mohla říct že se od něho lišíš ?  |
můžu tvrdit, že nadpoloviční většinu jo...myslim holky, chlapy sem teď nemotám... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tezca |
Zaslal: čt červenec 05, 2007 2:07 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
vídáš je, bavíš se s nima ale opravdu je znáš? na světě je moc lidí... všichni sme stejný, všichni sme lidi já sem taky chlapy nemotam, ale sem chlap tak už jenom z principu...  _________________ partičky dealerů pervitinu na náměstí, duše utonulejch acetoňáků mezi rybníkama, čtyři akry volně rostoucí ganjy za nemocnicí, temný herácký oči sledující tě skoro z každýho balkonu každýho paneláku... bejvávalo. vzorná spolupráce mafie a podplacenejch policajtů z toho udělala takový menší detoxikační lázně, v důsledku je Ostrov mnohem čistší místo. svym způsobem dojel.
|
Návrat nahoru |
|
 |
xavian |
Zaslal: čt červenec 05, 2007 5:48 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
vídáš je, bavíš se s nima ale opravdu je znáš? na světě je moc lidí... všichni sme stejný, všichni sme lidi já sem taky chlapy nemotam, ale sem chlap tak už jenom z principu...  |
principy sem, principy tam, ty sou všude...netvrdim, že je znám po všech stránkách...ale vim, jak se chovaj co se týče vztahů...každej druhej tejden jinej chlap na zábavě, za noc třeba 3 nebo 4...sex z nudy nebo jako úlet...proti tomuhle sem opravdu jiná...neřikám, že je to lepší bejt taková jako sem, ale nejsem stejná, díky bohu, nebo že by bohužel?...ať souděj jiný jestli je lepší bejt s kdekym nebo jen s tim koho mám opravdu ráda, pro mě je to to druhý ať se děje co se děje... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marička |
Zaslal: so srpen 18, 2007 12:34 pm Předmět: |
|
|
Začátečník

|
Mám ráda dlouhý vlasy, nejlíp tak nějak do obličeje (ale ne emo) a měl by být vyšší než já. Postava mi nevadí skoro žádná, ale nesnáším chlupatce xD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miranda |
Zaslal: po leden 29, 2018 2:20 pm Předmět: |
|
|
Snaživec

|
Nemám vyloženě typ co vyhledávám, toho svého už jsem našla. |
|