Autor |
Zpráva
|
Johny55 |
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 10:53 am Předmět: Dělali ste někdy opravdu web? |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Tak by mě zajímalo, jestli ste někdo, někdy opravdu dělal web???? a pokud ste se na to vykašlali tak proč?
Naposledy upravil Johny55 dne pá leden 06, 2006 11:40 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: pá prosinec 30, 2005 11:01 am Předmět: Re: Dělali ste někky opravdu web? |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
<:Johny:> napsal: |
Tak by mě zajímalo, jestli ste někdo, někdy opravdu dělal web???? a pokud ste se na to vykašlali tak proč? |
No, jak to jako myslíš, jestli sme opravdu dělali web? Jako nějaký funkční stránky? No, já jo A zatím si dávám pauzu, než se pořádně naučím CSS, pak si udělám úplně nový  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michal2287 |
Zaslal: so prosinec 31, 2005 9:04 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: po leden 02, 2006 11:56 am Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Mno jako to si říkám taky, že bych se měl dát do toho obnovení a zlepšení.....ale čas ukáže své  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
***** |
Zaslal: po leden 02, 2006 11:58 am Předmět: |
|
|
Organizace Hebmilo

|
no, já to zkoušel. ale dopadl to blbě, nebaví mě nad něčím sedět třeba hodinu a něco tam psat... tak sem se na to vykašlal a smazal to... radši.. ještě by se mi ostatní smáli  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: po leden 02, 2006 2:02 pm Předmět: |
|
|

|
mno tak jako každej někdy začíná....takže vpoho. Mno jasný kdyby jenom hodinu
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
***** |
Zaslal: po leden 02, 2006 3:02 pm Předmět: |
|
|
Organizace Hebmilo

|
<:Johny:> napsal: |
Mno jasný kdyby jenom hodinu
 |
no tak co já vím kolik... mě to už po 10 min nebaví...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: po leden 02, 2006 11:25 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Jo, tak to chápu, na to člověk musí mít čas a trpělivost, jinak to prostě nejde.
Docela by mě zajímalo, kolik času sem strávil nad tím mým webem ...  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
|
Návrat nahoru |
|
 |
kdo.vi |
Zaslal: čt leden 05, 2006 7:16 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
Ja sem udelal jen jeden poradny web, jen ne v poznamkovym bloku (jak mi nektery radily) ale v PsPadu kde ti to zvyraznuje syntaxe html, xhtml, php, java, javascript, c++ atd...
V cestine, zadarmo, pro kazdyho kdo ma aspon zakladni znalosti kodu .gif) _________________ Brambory uz nevarim... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: čt leden 05, 2006 7:22 pm Předmět: |
|
|

|
Mno jasný. Já osobně dělám jen v PB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: pá leden 06, 2006 12:25 am Předmět: |
|
|

|
Áááá, konečně nějakej rozumnej člověk, kterj používá PSPad a neprdi se s tim v pozn. bloku  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamax |
Zaslal: pá leden 06, 2006 7:33 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Broupal napsal: |
Áááá, konečně nějakej rozumnej člověk, kterj používá PSPad a neprdi se s tim v pozn. bloku  |
ja mam front page  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: pá leden 06, 2006 11:42 am Předmět: |
|
|

|
mno jako taky možnost.....ale no for me |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: pá leden 06, 2006 3:42 pm Předmět: |
|
|

|
lamax napsal: |
Broupal napsal: |
Áááá, konečně nějakej rozumnej člověk, kterj používá PSPad a neprdi se s tim v pozn. bloku  |
ja mam front page  |
To je ještě mnohem horší  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
|
Návrat nahoru |
|
 |
tikva |
Zaslal: čt únor 02, 2006 4:38 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
Připojuju se k poznámkovýmu bloku..PB 4ever...Ovšem jěště ty banner dochytat...myslim to target ...viď Mámo..  _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
slyšíš ty hlasy?Drž hubu děvko
nevíme nic, co jako bude
halucinace,jsou tady všude |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: so červen 23, 2007 11:20 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
no já jsem se rozhodla,že přes prázdniny zkusim udělat web firmy mýho otce....tak jsem s tim včera začala a docela jsem zvědavá,jak dlouho mě to bude bavit a začala jsem to dělat v HomeSite....tak uvidim,jak mi to bude vyhovovat...  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: ne červen 24, 2007 6:28 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
tak to fakt ne... možná jedině blog... _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|