Autor |
Zpráva
|
Sir Pierre |
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 1:25 pm Předmět: Rammstein |
|
|
Začátečník

|
Co na ně říkáte co si o nich myslíte a tak..Všeobecnej pokec o nich..Ja osobně si myslím že je to super banda a takovych jako oni je hodne málo... :cry: |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 5:26 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Mno myslím si, že maj plno dobrých písniček a plno dobrých klipů....Konzert v praze byl naprosto famozní.....jako ty plamenomety to už bylo fakt mooooc je aby jednou neschořeli na tom podiu....
Ale jinak vpoho, nevadí mi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 10:31 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Jo, tak tohle je výborná grupa, maj fakt skvělou hudbu. Takovej drsnej německej rock a na druhou stranu i pár ne-drsných písniček. Většina od nich je bez chyby .gif) _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: st prosinec 07, 2005 10:54 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
no fakt hodně v poho. na to jakou mám vůči německu averzi je mám hooooodně ráda. včera mi tu gamuza přínesl jejich Cdko tak si to poslechnu ;-) hned jak budu mít čas samozřejmě :D _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Phoenix |
Zaslal: so prosinec 24, 2005 1:24 pm Předmět: Phoenix |
|
|
 Začátečník

|
Maj dobrou hudbu ale na hovno zpev ten se mi vubec nelibi proto je neposloucham  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne prosinec 25, 2005 1:12 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
mno hlavně ty konzerty....na nich jednou uhořej....... fakt ty sou málo ... v každý ruce jeden plamenomet..... :-? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|