Autor |
Zpráva
|
dejnaa_O: |
Zaslal: pá květen 26, 2006 5:58 am Předmět: jaké jsou vaše momentální plány? |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
co byste třeba dnes chtěli udělat? nemyslím celoživotně... myslim takový to malý plánování v hlavě
třeba já dneska plánuju naučit se na bassu Gnarls Barkley-Crazy.. je tam upe snadná a hezká .gif) _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kinte |
Zaslal: pá květen 26, 2006 6:01 am Předmět: |
|
|
 GrandMáster

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 444 Bydliště: Praha 12 - 6 + 4 :D
|
jít do školy... nic jinýho v plánu nemám... asi jako každej den...  _________________ No ... právě !
>>>:.Kinte.:<<<
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: pá květen 26, 2006 12:13 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
pojedu na chatuuuu a s rodiceeemaaaaaaaaaaaaaaa
ne na chatu sice pojedu ale jen vymecne pac tam potrebuju udelat neco co doma nemuzu  _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: so květen 27, 2006 12:55 pm Předmět: Re: jaké jsou vaše momentální plány? |
|
|
Anonymní
|
myshi napsal: |
třeba já dneska plánuju naučit se na bassu Gnarls Barkley-Crazy.. je tam upe snadná a hezká .gif) |
ta je dost dobra !! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Namael |
Zaslal: so květen 27, 2006 5:04 pm Předmět: |
|
|
 GigaMástr

|
co byste třeba dnes chtěli udělat? nemyslím celoživotně... myslim takový to malý plánování v hlavě
třeba já dneska plánuju naučit se na bassu Gnarls Barkley-Crazy.. je tam upe snadná a hezká .gif) |
Zejtra planuju udelat praci do VLS,potom otík koupil nejakej posilovaci stroj,do tejdne ho z brna privezou,takze hodlam zpevnit svoji postavu,s kamosem zacit behat,potom planuju na 3.6. jit na Den Kozla (pivní slavnost,kousek od nás ve velkejch popovicích),chystám se konečně si sednout a napsat scénář ke svému filmu a pak ještě si chci najít holku.
That's all. _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: so květen 27, 2006 9:10 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
Namael napsal: |
Zejtra planuju udelat praci do VLS,potom otík koupil nejakej posilovaci stroj,do tejdne ho z brna privezou,takze hodlam zpevnit svoji postavu,s kamosem zacit behat,potom planuju na 3.6. jit na Den Kozla (pivní slavnost,kousek od nás ve velkejch popovicích),chystám se konečně si sednout a napsat scénář ke svému filmu a pak ještě si chci najít holku.
That's all. |
tyjo... sem dala odpovědět :D a zapomněla co chci napsat :D _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Namael |
Zaslal: ne květen 28, 2006 6:45 pm Předmět: |
|
|
 GigaMástr

|
tak to mas s tim planovanim trosku problemy asi  _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: po květen 29, 2006 4:00 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
No...tak moje plany.......chci jet do hypernovy ...... a pak se mrknout na učení...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: po květen 29, 2006 5:32 pm Předmět: |
|
|
 .

|
az najdu nejakou OCHOTNOU osobu,ktera by se mnou dala match v piskvorkach,tak pujdu hrat....jenze to hledani mi zabere trosku vice casu,...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: po květen 29, 2006 8:05 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Ivule: i kdyz vim že se mnou to není žadna hra tak až budu mit čas tak zahrajem ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: út květen 30, 2006 6:31 pm Předmět: |
|
|
 .

|
efendi napsal: |
Ivule: i kdyz vim že se mnou to není žadna hra tak až budu mit čas tak zahrajem ) |
beru za slovo,....
no a zejtra mam plany na presazovani : - ) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: st květen 31, 2006 2:26 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
dnes este dokoncim jednu vt zakazku a pustim sa do uz rozrobeneho tracku z mojej produkcie...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: pá červen 02, 2006 5:32 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
hm....dneska bych chtěla jit celkem brzo chrapat... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: pá červen 02, 2006 5:36 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
efendi napsal: |
hm....dneska bych chtěla jit celkem brzo chrapat... |
jo přesně hani!!! úplně přesně! _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: ne červen 04, 2006 12:30 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: pá červen 09, 2006 11:12 am Předmět: |
|
|
 .

|
hlavni denni plan: douklizet zbytek baraku aaaaaaaaaa pomoooooooc _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: pá červen 09, 2006 12:16 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Ivule:-) napsal: |
hlavni denni plan: douklizet zbytek baraku aaaaaaaaaa pomoooooooc |
No babička mi tu chce vytřít, utřít, vyčistit všechny poličky neeeeeeeeeeeeee musim všechno sundat neeeeeeeeeeeee achjo proč tu mám všude prach  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|