Autor |
Zpráva
|
kdo.vi |
Zaslal: po únor 13, 2006 2:53 pm Předmět: STFU |
|
|
 Jednička

|
Tak po delsi dobe jsem znovu zavital na tohle forum abych nekoho pobavil STFU _________________ Brambory uz nevarim... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: po únor 13, 2006 3:21 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
fuj _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: po únor 13, 2006 7:26 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
Tak to je maras!! mno sám jsem zažil dost pádů na freestylovem kole.. a vím proč jsem s tím skončil.. ale toto je fakt drsný.. až jde z toho mráz po zádech...  _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: po únor 13, 2006 8:00 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
ci2o mně uplně zamrazilo s tim týpkem a s tim vlakem  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: út únor 14, 2006 11:47 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
myshi napsal: |
ci2o mně uplně zamrazilo s tim týpkem a s tim vlakem  |
Jo no.. je to hnus.. byl jsem z toho trošku mimo..  _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|