Autor |
Zpráva
|
dejnaa_O: |
Zaslal: ne duben 16, 2006 4:55 pm Předmět: chmpf.... sem zpět |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
 _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: ne duben 16, 2006 4:57 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: ne duben 16, 2006 7:31 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
The question is: who cares?
just joking :>
welcome back _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: po duben 17, 2006 2:17 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
aha tak to asi odcházím..... ňh |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: út duben 18, 2006 2:53 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Aaaaaa, naše drahá Myshi
Vítej zpět  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: čt duben 20, 2006 5:18 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
jůůůůůůůůůůů děkuju a takovej dotaz.... starej čas? lol .gif) _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: čt duben 20, 2006 9:33 am Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
nezájem, jsme napřed a čekáme na další posun.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: čt duben 20, 2006 9:32 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
To je problém všech fór, musíš si to posunout v profilu. Nebo to záleží na adminovi, jak to ošéfuje  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: ne květen 07, 2006 6:48 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
myshi is urily zpět!  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne květen 07, 2006 9:03 pm Předmět: |
|
|

|
:x :!: :!: :!: už to tu bylo hodněkrát....omg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: út květen 09, 2006 5:42 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
tyjo..... já předhonila ivuli
heh? _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út květen 09, 2006 9:11 am Předmět: |
|
|

|
hmmm to se teda máš čím vytahovat....už vím proč si tak najednou začala bejt mega ultra aktivní.....jen aby si ukazala že jsi lepší v počtu příspěvku než ivule..... LOLOLOLOLOL bezva výkon bych taky chtěl...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: út květen 09, 2006 9:29 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
LOL .gif) _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: út květen 09, 2006 1:10 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
no jo johny :D to je přesně tvůj vždy jednoduchej přístup..... jako já se tomu fakt směju _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út květen 09, 2006 3:56 pm Předmět: |
|
|

|
LOLOLOL no tak ted si děláš prdel vid, nevíš jak se z toho vymluvit, podívej se co si napsala jako hej chapeš takovej LOL uplně prostě každýho kdo se na to díval ...tak fakt omg janice !!!! tohle by si vživotě nenapsala.....
" hele mám o jeden příspěvek víc než ivule...." prostě z toho nemužu at napíšeš cokoliv tak se tomuhle budu dlouho smat...
Jen tak mimochodem, radši na to nic neodepisuj jinak zase vyvoláš válku ještě mezi mnou a nemám čas strácet tady psaním nějakejch sraček na ty tvoje sračky takže si to odpust teda jestli to dokáže tvé krásně ucelené ženství !
Jinak to nebylo vezlím ale ve vtipnym......prostě je Loleček  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: út květen 09, 2006 3:59 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
ty bereš věci tak jak se ti zrovna hodí co? já to tu dala spíš jako... no ne vtip jen tak pro zajímavost ale beru to s nadhledem. a ne abych se chlubila že jsem ivuli dohnala..... ale... tyjo fakt ne... to už ach jo _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út květen 09, 2006 4:16 pm Předmět: |
|
|

|
Buď na mě hodná a budeš mít hovna
Ps: Chapenzír my víme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|