Autor |
Zpráva
|
marťas |
Zaslal: pá říjen 27, 2006 11:20 am Předmět: sex v v mhd????? |
|
|
 GrandMáster

|
Zajímalo by mě mě jestli jste někdo zkoušel nebo jestli někoho láká sex v autobusu, tramvaji v metru nebo v lanovce???????  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: pá říjen 27, 2006 11:33 am Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
No akorat sem to slyšel od kamošky, že tam dráždila svýmu klukovi frantíka ale ja jsem se k tomu nějak v mhd ještě nedostal he  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: pá říjen 27, 2006 12:17 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
No, jako rozdávat si to natvrdo v autobuse ... To by bylo asi dost těžce realizovatelný. Ale mohlo by to bjt zajímavý ...  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pooky |
Zaslal: pá říjen 27, 2006 12:30 pm Předmět: |
|
|
 Favorit

|
Broupal napsal: |
No, jako rozdávat si to natvrdo v autobuse ... To by bylo asi dost těžce realizovatelný. Ale mohlo by to bjt zajímavý ...  |
To jo ale špatný by bylo kdyby vás v tom vyrušil průvodčí se žádostí
o jízdenku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: pá říjen 27, 2006 12:54 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jo tose dela _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tikva |
Zaslal: pá říjen 27, 2006 4:52 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
když si sednou dva dozadu na pětku do rohu v poloprázdným autobuse a nepojedou nějak krátce ale někam dál tak si myslim že když nebudou hekat na celej bus že by to i šlo..
Někdy to zkusim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joker |
Zaslal: st listopad 01, 2006 1:42 pm Předmět: |
|
|
GrandMáster

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 442 Bydliště: Praha - 4, Šeberov..ty řitopichu!!
|
Ale tak kdyz se zakuklite nekam do uzkyho páru sedadel a děláte to nenápadně tak to jde ....si myslim :D _________________ Joker
It´s good to be bad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hotchic |
Zaslal: ne listopad 05, 2006 2:37 pm Předmět: |
|
|
Dobrý uživatel

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: po listopad 06, 2006 2:32 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
hotchic napsal: |
NIKDYYYYYYYY....moc lidi  |
aspoň eXtréém... teda né že bych to zkoušel... to bude asi tím že u nás jezdí bus jen jednou trasou a 99% lidí co jsou v buse včetně řidiče jsou známi... _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hotchic |
Zaslal: po listopad 06, 2006 7:47 pm Předmět: |
|
|
Dobrý uživatel

|
Ci2o napsal: |
hotchic napsal: |
NIKDYYYYYYYY....moc lidi  |
aspoň eXtréém... teda né že bych to zkoušel... to bude asi tím že u nás jezdí bus jen jednou trasou a 99% lidí co jsou v buse včetně řidiče jsou známi... |
stejne ja bych to proste neudelala...proste i tri je moc lidi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: po listopad 06, 2006 8:48 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
ato my tu metro nemame tak kde potom?:D:D:D
a johny???neratas si matiku nahodou?:D _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: po listopad 06, 2006 8:51 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
M@to napsal: |
ato my tu metro nemame tak kde potom?:D:D:D
a johny???neratas si matiku nahodou?:D |
neratas ... lololol No ratam ale tak průběžně tu brouzdám znáš to  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: út listopad 07, 2006 12:17 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
No, včera mi kámoš ukazoval jedno video (možná, že někteří pánové ho taky znají), kde nějácí kluci v hospodě pořád rejou do jedný holky, jestli ze za 10 litrů slíkne v metru. No, protože ta holka je asi fakt p**a, tak to udělá. všechno zachycený na kameru ...  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út listopad 07, 2006 2:13 pm Předmět: |
|
|

|
No, včera mi kámoš ukazoval jedno video (možná, že někteří pánové ho taky znají), kde nějácí kluci v hospodě pořád rejou do jedný holky, jestli ze za 10 litrů slíkne v metru. No, protože ta holka je asi fakt p**a, tak to udělá. všechno zachycený na kameru ...  |
hehe link ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: út listopad 07, 2006 2:17 pm Předmět: |
|
|

|
<:Johny:> napsal: |
No, včera mi kámoš ukazoval jedno video (možná, že někteří pánové ho taky znají), kde nějácí kluci v hospodě pořád rejou do jedný holky, jestli ze za 10 litrů slíkne v metru. No, protože ta holka je asi fakt p**a, tak to udělá. všechno zachycený na kameru ...  |
hehe link ?  |
No, ja ho neznam, ale myslim, ze oficialně je to nějaký placený video, tak zkus mrknout na DC jestli to tam nebude. _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út listopad 07, 2006 2:33 pm Předmět: |
|
|

|
hehe link ?  |
No, ja ho neznam, ale myslim, ze oficialně je to nějaký placený video, tak zkus mrknout na DC jestli to tam nebude. |
zas tak to radši hledat nebudu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marťas |
Zaslal: út listopad 07, 2006 7:17 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
hehe link ?  |
No, ja ho neznam, ale myslim, ze oficialně je to nějaký placený video, tak zkus mrknout na DC jestli to tam nebude. |
zas tak to radši hledat nebudu |
jo viděl jsem to mám stáhnutí kopletní video, fakt hustá ta holka ze začátku se jí nechtělo ale jak tam pořád chlastala tak jí to potom bylo jedno každopádně je to na trase A a podle mě je ta holka je opravdu hustá!!!Asi to zkusím taky v metru!!!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|