Autor |
Zpráva
|
Ganga |
Zaslal: so září 09, 2006 6:59 pm Předmět: Jazykolamem na opilého řidiče limuzíny =) |
|
|
 Ultra uživatel

|
Hrál jsem si dneska na procházce tak trochu se slovíčky a napadla mě jedna celkem zajimavá věta. Začal jsem si to po sobě opakovat a říkám si:"Auva mě to nějak láme jazyk." Prásk!
A proto je tady na to NOVÝ SEŠITEK!
Zkuste vymyslet něco originálního co by jinému také zamotalo jazyk:
MOJE: (nesmějte se prosím )
V kolik kotlík lil na kolík. _________________ ju ar d big bos !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: pá září 15, 2006 2:26 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Takhle něco vymyslet to snad ani nejde......já měla dneska problím říci že am jízdenku v batohu naspodu ale to se mi jen motalo v hlavě ,ale ne z alkoholu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: pá září 15, 2006 5:20 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Tyjo fakt sem chtěl taky něco napsat...ale to prostě takhle najednou hned ted nejde *001* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: pá září 15, 2006 5:31 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
já vymyslel tento jazykolam unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je unununium je do prdele _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ganga |
Zaslal: pá září 15, 2006 7:41 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
takový jedno pěkný slovo jsem dneska vymyslel a dalo mi to taky zabrat než jsem se to naučil trochu vyslovovat.
tak tady je:
MATEMAMUTOTIKA - hodně divný slovo! matematika + mamut :D
zkuste si to říct párkrát rychle za sebou, já mám línej jazyk na todle :D _________________ ju ar d big bos !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|