Obsah fóra  Obsah fóra
FAQ FAQ  Obchůdky  Hledat  Hledat   Seznam uživatelů  Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny  Uživatelské skupiny
Registrace  ::  Přihlášení Soukromé zprávy

Přidat nové téma  Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 Co si mylíte o šikaně???? « Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » 
Autor Zpráva
marťas
PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 6:58 pm    Předmět: Co si mylíte o šikaně???? Citovat

GrandMáster
GrandMáster

já si myslím že je to největší svinstvo někoho šikanovat......setkali jste se někdy se šikanou nebo jste sami někoho šikanovali?????? Shocked pojďme si o tom pokecat????? Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
slaw3K
PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 7:17 pm    Předmět: Re: Co si mylíte o šikaně???? Citovat

Kabrňák
Kabrňák

marťas napsal:
já si myslím že je to největší svinstvo někoho šikanovat......setkali jste se někdy se šikanou nebo jste sami někoho šikanovali?????? Shocked pojďme si o tom pokecat????? Wink

To s tebou souhlasim.. šikana je sajrajt a každej kdo někoho šikanuje by měl dostat pořádně po hubě.. Každý si sice občas z někoho vystřelí a udělá si z někoho ňákou tu srandu, ale vše má svoji hranici a ta by se neměla překračovat.. Surprised
Jája202
PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 7:27 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

já byla šikanovana.... v sedmičce.... Sad psychicky.... byl to fakt děs.... svinstvo.... Sad

kámoši z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství... kámoši
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Kroci
PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 7:56 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

sikana je spatna aaaaaaaano

>>>:.Kroci.:<<<
marťas
PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 8:07 pm    Předmět: Citovat

GrandMáster
GrandMáster

jajulka202 napsal:
já byla šikanovana.... v sedmičce.... Sad psychicky.... byl to fakt děs.... svinstvo.... Sad
fakt jo???a fakt hnusný co??já fakt šikanu nesnáším je to největší hnus....naštěstí jsem se s ní ještě nikdy nesetkal díky bohu..... Sad
Jája202
PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 8:19 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

marťas napsal:
jajulka202 napsal:
fakt jo???a fakt hnusný co??já fakt šikanu nesnáším je to největší hnus....naštěstí jsem se s ní ještě nikdy nesetkal díky bohu..... Sad

uz nidky bych nechtela! fakt hnusnej psychckej teror!

kámoši z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství... kámoši
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Ivča
PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 8:36 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

tak já nebyla šikanová...ale setkala jsem se s tim....obětí byl můj bejvalej spolužák na základce a přiznávám,že jsem já byla někdy tim,kdo ho šikanoval,ale tak nebylo to nic tak hroznýho.....většinou spíš on provokoval a pak to dopadalo jak to dopadalo no... *001*
nečum <->o
PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 8:59 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

tak když se někdo šikanuje tak je to celkem prdel horší je když někdo šikanuje nás Smile))
Broupal
PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2006 1:13 pm    Předmět: Citovat

Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)

No jako šikana je fakt svinstvo. Já bych neřekl, že j sem byl šikanován, ale často si ze mě lidi dělali hodně srandu. Nedokážu to posoudit, ale popravdě sem to nebral moc jako šikanu.

Každopádně teď kdyby mě někdo šikanoval, tak mu jednu natáhnu a je klid. Proti šikaně by se mělo účině bojovat, prtž. jinak by to mohlo skončit jako v Polsku (pokud ste o té události někdo slyšel).

Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
marťas
PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2006 3:57 pm    Předmět: Citovat

GrandMáster
GrandMáster

Broupal napsal:
No jako šikana je fakt svinstvo. Já bych neřekl, že j sem byl šikanován, ale často si ze mě lidi dělali hodně srandu. Nedokážu to posoudit, ale popravdě sem to nebral moc jako šikanu.

Každopádně teď kdyby mě někdo šikanoval, tak mu jednu natáhnu a je klid. Proti šikaně by se mělo účině bojovat, prtž. jinak by to mohlo skončit jako v Polsku (pokud ste o té události někdo slyšel).
jo nejlepší obrana je utok!!!!!! Wink
Broupal
PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2006 4:43 pm    Předmět: Citovat

Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)

marťas napsal:
Broupal napsal:

jo nejlepší obrana je utok!!!!!! Wink

No, tak to nevim, ale možná ... Laughing

Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Lenka_S
PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2006 5:37 pm    Předmět: Citovat

GrandMáster
GrandMáster

mě tak trochu na základce šikanovali kvůli tomu, že vypadám jako cikánka...bud si léčili mindráky, anebo to bylo kvůli tomu, že jsem takhle tmava:(
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dejnaa_O:
PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2006 5:44 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace

chní .DDDDDDDD

u nás máme jednoho outsidera ((B ale prostě.. to je úplně.. jako.. prostě.. my se ho snažíme prostě nějak.. prosazovat.. dali jsme mu funkci mluvčího třídy do školní rady.. a furt se ho ptáme na jeho názor.. ale on s náma nechce komunikovat.. co byste dělali s timhle? Oo'
Klímič
PříspěvekZaslal: st prosinec 20, 2006 9:54 am    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

nečum <->o napsal:
tak když se někdo šikanuje tak je to celkem prdel horší je když někdo šikanuje nás Smile))
asi je to pravda ale je to zlý

Johny55
PříspěvekZaslal: st prosinec 20, 2006 12:42 pm    Předmět: Citovat

Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )

Klímič napsal:
nečum <->o napsal:
tukani Laughing ňhhhhh :O
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Cataphract
PříspěvekZaslal: st prosinec 20, 2006 10:01 pm    Předmět: Citovat

Kabrňák
Kabrňák

Počul som už o tom v mojom okolí, ale mňa sa to našťastie nedotklo. Myslím si že je to zbabelstvo a bordel. Treba proti tomu bojovať a najlepšie asi keby prehovorili utláčaní a tak by sa dostalo k vinníkom. V skupinke proti jednému je každý frajer.. Surprised
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Klímič
PříspěvekZaslal: čt prosinec 21, 2006 1:47 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

<Johny> napsal:
Klímič napsal:
nečum <->o napsal:
tukani Laughing ňhhhhh :O

jeden mě málem klofnul je to zmrd takovej pták Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma  Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další Strana 1 z 4

Přejdi na: