Autor |
Zpráva
|
marťas |
Zaslal: po prosinec 18, 2006 6:58 pm Předmět: Co si mylíte o šikaně???? |
|
|
 GrandMáster

|
já si myslím že je to největší svinstvo někoho šikanovat......setkali jste se někdy se šikanou nebo jste sami někoho šikanovali?????? pojďme si o tom pokecat????? .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slaw3K |
Zaslal: po prosinec 18, 2006 7:17 pm Předmět: Re: Co si mylíte o šikaně???? |
|
|
 Kabrňák

|
marťas napsal: |
já si myslím že je to největší svinstvo někoho šikanovat......setkali jste se někdy se šikanou nebo jste sami někoho šikanovali?????? pojďme si o tom pokecat????? .gif) |
To s tebou souhlasim.. šikana je sajrajt a každej kdo někoho šikanuje by měl dostat pořádně po hubě.. Každý si sice občas z někoho vystřelí a udělá si z někoho ňákou tu srandu, ale vše má svoji hranici a ta by se neměla překračovat.. .gif) _________________ !!!If you can read this, I ran over you!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: po prosinec 18, 2006 7:27 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
já byla šikanovana.... v sedmičce.... psychicky.... byl to fakt děs.... svinstvo....  _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: po prosinec 18, 2006 7:56 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
sikana je spatna aaaaaaaano _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marťas |
Zaslal: po prosinec 18, 2006 8:07 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
jajulka202 napsal: |
já byla šikanovana.... v sedmičce.... psychicky.... byl to fakt děs.... svinstvo....  |
fakt jo???a fakt hnusný co??já fakt šikanu nesnáším je to největší hnus....naštěstí jsem se s ní ještě nikdy nesetkal díky bohu.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: po prosinec 18, 2006 8:19 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
jajulka202 napsal: |
já byla šikanovana.... v sedmičce.... psychicky.... byl to fakt děs.... svinstvo....  |
fakt jo???a fakt hnusný co??já fakt šikanu nesnáším je to největší hnus....naštěstí jsem se s ní ještě nikdy nesetkal díky bohu.....  |
uz nidky bych nechtela! fakt hnusnej psychckej teror! _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: po prosinec 18, 2006 8:36 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
tak já nebyla šikanová...ale setkala jsem se s tim....obětí byl můj bejvalej spolužák na základce a přiznávám,že jsem já byla někdy tim,kdo ho šikanoval,ale tak nebylo to nic tak hroznýho.....většinou spíš on provokoval a pak to dopadalo jak to dopadalo no... *001* _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: po prosinec 18, 2006 8:59 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
tak když se někdo šikanuje tak je to celkem prdel horší je když někdo šikanuje nás )) _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: út prosinec 19, 2006 1:13 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
No jako šikana je fakt svinstvo. Já bych neřekl, že j sem byl šikanován, ale často si ze mě lidi dělali hodně srandu. Nedokážu to posoudit, ale popravdě sem to nebral moc jako šikanu.
Každopádně teď kdyby mě někdo šikanoval, tak mu jednu natáhnu a je klid. Proti šikaně by se mělo účině bojovat, prtž. jinak by to mohlo skončit jako v Polsku (pokud ste o té události někdo slyšel). _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marťas |
Zaslal: út prosinec 19, 2006 3:57 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Broupal napsal: |
No jako šikana je fakt svinstvo. Já bych neřekl, že j sem byl šikanován, ale často si ze mě lidi dělali hodně srandu. Nedokážu to posoudit, ale popravdě sem to nebral moc jako šikanu.
Každopádně teď kdyby mě někdo šikanoval, tak mu jednu natáhnu a je klid. Proti šikaně by se mělo účině bojovat, prtž. jinak by to mohlo skončit jako v Polsku (pokud ste o té události někdo slyšel). |
jo nejlepší obrana je utok!!!!!! .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: út prosinec 19, 2006 4:43 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Broupal napsal: |
Každopádně teď kdyby mě někdo šikanoval, tak mu jednu natáhnu a je klid. Proti šikaně by se mělo účině bojovat, prtž. jinak by to mohlo skončit jako v Polsku (pokud ste o té události někdo slyšel). |
jo nejlepší obrana je utok!!!!!! .gif) |
No, tak to nevim, ale možná ...  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka_S |
Zaslal: út prosinec 19, 2006 5:37 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

Založen: 16.10.2006 Příspěvky: 423 Bydliště: Praha 5 Barrandov
|
mě tak trochu na základce šikanovali kvůli tomu, že vypadám jako cikánka...bud si léčili mindráky, anebo to bylo kvůli tomu, že jsem takhle tmava:( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: út prosinec 19, 2006 5:44 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
chní .DDDDDDDD
u nás máme jednoho outsidera ((B ale prostě.. to je úplně.. jako.. prostě.. my se ho snažíme prostě nějak.. prosazovat.. dali jsme mu funkci mluvčího třídy do školní rady.. a furt se ho ptáme na jeho názor.. ale on s náma nechce komunikovat.. co byste dělali s timhle? Oo' _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: st prosinec 20, 2006 9:54 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
nečum <->o napsal: |
tak když se někdo šikanuje tak je to celkem prdel horší je když někdo šikanuje nás )) |
asi je to pravda ale je to zlý _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: st prosinec 20, 2006 12:42 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Klímič napsal: |
tak když se někdo šikanuje tak je to celkem prdel horší je když někdo šikanuje nás )) |
asi je to pravda ale je to zlý |
tukani ňhhhhh :O |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cataphract |
Zaslal: st prosinec 20, 2006 10:01 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

Založen: 18.12.2006 Příspěvky: 117 Bydliště: Banská Bystrica
|
Počul som už o tom v mojom okolí, ale mňa sa to našťastie nedotklo. Myslím si že je to zbabelstvo a bordel. Treba proti tomu bojovať a najlepšie asi keby prehovorili utláčaní a tak by sa dostalo k vinníkom. V skupinke proti jednému je každý frajer.. .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 1:47 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
<Johny> napsal: |
Klímič napsal: |
asi je to pravda ale je to zlý |
tukani ňhhhhh :O |
jeden mě málem klofnul je to zmrd takovej pták  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|