Autor |
Zpráva
|
Ganga |
Zaslal: ne květen 20, 2007 2:15 pm Předmět: Májkl... Májkl... |
|
|
 Ultra uživatel

|
Vše co se majkla týče TADY
FANKLUB ANTIFANKLUB VŠICHNI VÍTANÍ
sem si dovolil zveřejnit dobovou pepsi reklama
Bronks Pepsi spot! kůůůl
je to opičák, víme, prostě Májkl _________________ ju ar d big bos !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: ne květen 20, 2007 9:16 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
No, je to sice takovej šašek, ale musim uznat, že některý jeho songy jsou fakt dobrý. Například jeden z nejznámějších Billy Jean, který byl (trochu poupravený) použitý i v té reklamě. Tady je videoklip a tady je záznam z koncertu.
A některý jeho tanční kreace jsou taky úžasný. Mě třeba dodneška dostává jeho známý moonwalk. _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: ne květen 20, 2007 9:33 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Broupal napsal: |
No, je to sice takovej šašek, ale musim uznat, že některý jeho songy jsou fakt dobrý. Například jeden z nejznámějších Billy Jean, který byl (trochu poupravený) použitý i v té reklamě. Tady je videoklip a tady je záznam z koncertu.
A některý jeho tanční kreace jsou taky úžasný. Mě třeba dodneška dostává jeho známý moonwalk. |
souhlas!! přesně tak no.. billy jean je fakt totální písnička.. a tak jako on se neumí pohybovat snad nikdo.. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ganga |
Zaslal: ne květen 20, 2007 11:17 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Já jel jednu dobu moc do toho doma sem řádil před televizí bylo mi tak 6 a rodiče mě chtěli přihlásit do kroužku na Majkla, jenže sem byl stydlivy tak to nakonec zustalo jen u te televize pak přišli PetShop boys májkl upad na druhou příčku u mě se vryl nejvic do pamět klipem Black&white a později Earth song _________________ ju ar d big bos !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|