Autor |
Zpráva
|
efendi |
Zaslal: čt únor 16, 2006 3:12 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
myshi napsal: |
haňa proooooč? :D dyť polština je děsně roztomilá.... dlaczego nielubisz ten jezyk????? :D :D :D  |
Připada mi to jak nějaka hebrejština |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: pá únor 17, 2006 4:40 pm Předmět: |
|
|
 .

|
no,polstinu tady rozebirat nebudu,ale zpet k tematu,...tak kterou zem nemam rada? asi nejvic jilovitou,totiz kdyz zaprsi,tak mi to pripomina neco,co obcas splachne jakykoliv zachod,...a kterou miluju? jasne ze cernozem,protoze cokoliv do ni zasadim,dobre vyroste .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: po březen 13, 2006 3:42 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
jak sem si tak planovala, ze casem pudu nekam _ven_ a tam se nastalo usadim, tak mi to tak vrtalo hlavou a vono asi ne.. . nerikejte mi, ze by vam treba po par letech zivota tam nezacala vadit jina mentalita tech lidi. . .? nejsou to asi az takovy rozdily, ale urcite bychom to cejtili. .. pak bych prijela sem a .. . cechy sou proste asi cechy.
mozna si to jenom blbe myslim, ale asi bych si nezvykla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Namael |
Zaslal: po březen 13, 2006 6:14 pm Předmět: |
|
|
 GigaMástr

|
Oblíbená Země: Švédsko
Ve švédsku jsem byl na týden na výměnném pobytu a jsem fascinován.
Uř při příjezdu mě zarazila jedna věc. Představte si město,500 km nic a pak druhé město. A ted si predstavte,že na té silnici není jediný hrbol,jediná díra a pravá strana silnice je zelená,levá je žlutá as takhle je to všude.
Další věc je.že život ve městečku kde jsem byl vypadal jak v amerických filmech: Všude domečky,veliké zahrady,stále se opéká barbecue,kde se schází několik rodin.
A ta nejzaráživější věc je důvěra. Švédi nekradou(až na vyjimky).
Domy nezamikají,garáže taky ne. Když jsme šli do obchodu a chtěl sem si zamknout půjčené kolo,ptali se me proc zamykám,ze nikdo nebude prece krást kolo,když si může svoje koupit,ne?
Tehdy sem si vzpoměl na zlodějinu tady u nás,na cikány kteří vám kolo ukradnou i když je přidělané řetezem,ale hned mě zalil ten jejich čerstvý severský vzduch,vůně lesů a bylo mi lépe.
Sweden FOREVER! _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: po březen 13, 2006 6:14 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
ja sem vlastenec ja rad CR  _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: út březen 14, 2006 1:45 am Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Namael napsal: |
Oblíbená Země: Švédsko
Ve švédsku jsem byl na týden na výměnném pobytu a jsem fascinován.
Uř při příjezdu mě zarazila jedna věc. Představte si město,500 km nic a pak druhé město. A ted si predstavte,že na té silnici není jediný hrbol,jediná díra a pravá strana silnice je zelená,levá je žlutá as takhle je to všude.
Další věc je.že život ve městečku kde jsem byl vypadal jak v amerických filmech: Všude domečky,veliké zahrady,stále se opéká barbecue,kde se schází několik rodin.
A ta nejzaráživější věc je důvěra. Švédi nekradou(až na vyjimky).
Domy nezamikají,garáže taky ne. Když jsme šli do obchodu a chtěl sem si zamknout půjčené kolo,ptali se me proc zamykám,ze nikdo nebude prece krást kolo,když si může svoje koupit,ne?
Tehdy sem si vzpoměl na zlodějinu tady u nás,na cikány kteří vám kolo ukradnou i když je přidělané řetezem,ale hned mě zalil ten jejich čerstvý severský vzduch,vůně lesů a bylo mi lépe.
Sweden FOREVER! |
Hm, tak polde tohohle by se mi ve Švédsku určitě taky líbilo  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Inquiete |
Zaslal: pá březen 17, 2006 2:12 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Podle me je nejlepsejsi zeme JAMAJKA. Vlastne ani nevim proc, v zivote sem tam nebyla, ale proste me to tam nak tahne... Potom mam rada nektere casti MADARSKA, ponevadz jsem tam ztravila lonske prazdniny a pristi taky...a mam tam uz skvele zname a ...jsou tam celkem pekni kluci *001* ...
A nejmin oblibena zeme? no, asi RUSKO, pac je tam zima a pak jeste takove ty staty, kde se porad valci... :x |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Inquiete |
Zaslal: so březen 18, 2006 3:03 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: so březen 18, 2006 3:36 pm Předmět: |
|
|
 .

|
mno takze miluju Egypt,pro jeho pamatky,nemam moc v lasce Maďarsko,mozna proto ze se tam nikdy nedorozumim,...jen obcas anglicky,... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: ne prosinec 31, 2006 12:50 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
nemám ráda polsko nebo spíš poláky.. a hafec se mi libila ibiza, ale malorka už méně ale i tak hafo (co si pamatuju, bylo mi snad 6 když jsem tam byla.. měli tam fajné klouzačky tak jsem si zafixovala že to tam je super:-D tak nevim esli je to objektivní ) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka_S |
Zaslal: ne prosinec 31, 2006 1:58 am Předmět: |
|
|
 GrandMáster

Založen: 16.10.2006 Příspěvky: 423 Bydliště: Praha 5 Barrandov
|
Já zbožňuju Španělsko...Pro tu řeč, ten klid, a vůbec ta atmosféra tam...Na zemi tam neleží žádnej vajgl, ne jako u nás kde se o ně zakopává...A ještě takovej lepší podbod spainu-Barcelona-strašně krásný město...Jsou neskutečně hrdý na svůj katalánskej původ a všude to dávají najevo siluetama oslů...i na autech maji samolepky těhle oslů, a když ne oslů tak alespoň býků...Zkrátka total úchvatnej kout Země...
Co úplně nenávidim je USA...Jsou tam tak příšerně arogantní...Takovýty státy na jihu jako Florida a Kalifornie se tak ani moc neprojevujou, ale tam vejš u New Yorku, Chicaga a vůbec tam kolem sou strašný paka...Bush to tam fakt vede...Vymyslí si že rozkope Irák kvůli jadernejm zbraním a prostě jdou a rasej to tam...no kretén...a taky to jak amík jede do čech, tak by se po****, kdyby neměl tu nej péči, ale když člověk chce jet třeba jen na prázdniny tam, tak to je hned strašný pátrání, jestli tám náhodou čecháček nechce zůstat natrvalo a podobně...Nechápu že se furt serou do evropy, at si řešej veci tam u nich...
uhh, sem se zase na ně tolik naštvala,že sem se to potřebovala všechno napsat:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marťas |
Zaslal: po leden 01, 2007 6:37 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Ať žije ČR..... .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: po leden 01, 2007 10:13 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
marťas napsal: |
Ať žije ČR..... .gif) |
jj sice je to tu pěkně na pytel, ale stejně bych jinam nechtěla... doma je doma.. (pouze momentální stav, nevim čím to je ale začalo se mi v čr nějak libit... od malička jsem chtěla žít upee někde fuč.. ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
morTaro |
Zaslal: po leden 01, 2007 10:39 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
<Johny> napsal: |
mno jenže tohle budeš říkat jen ty ...zato když to říká 1000 stanic na světě tak asi jako co? ještě mi řekni , že nevěříš tomu, že plno útoků mají zasvědomí Albanci,Afganci.....apod. |
Albanci? Nepamatuju se že by za nějakým teroristyckým útokem z poslední doby stál Albánec. A už vůbec nejsou Albánci arabi.
No jinak já osobně mám nejradši naši zemi, pak třeba francie je taky v pohodě a ještě sposta jinech zemí, který bych jmenoval dlouho. Nesnášim Němce a Německo, Rakušany taky nemusim. No a USA je super země ( krásná příroda ) ale ty její obyvatelé to je děs - nemyslim ty původní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
morTaro |
Zaslal: po leden 01, 2007 10:49 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
No a jak to viděj amíci?
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: po leden 01, 2007 10:58 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
morTaro napsal: |
<Johny> napsal: |
mno jenže tohle budeš říkat jen ty ...zato když to říká 1000 stanic na světě tak asi jako co? ještě mi řekni , že nevěříš tomu, že plno útoků mají zasvědomí Albanci,Afganci.....apod. |
Albanci? Nepamatuju se že by za nějakým teroristyckým útokem z poslední doby stál Albánec. A už vůbec nejsou Albánci arabi.
No jinak já osobně mám nejradši naši zemi, pak třeba francie je taky v pohodě a ještě sposta jinech zemí, který bych jmenoval dlouho. Nesnášim Němce a Německo, Rakušany taky nemusim. No a USA je super země ( krásná příroda ) ale ty její obyvatelé to je děs - nemyslim ty původní. |
joo indiáááni...huhuhuh  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: po leden 01, 2007 10:59 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
LOL hustě!!!! .gif) |