Autor |
Zpráva
|
Ivule:-) |
Zaslal: po březen 13, 2006 8:05 pm Předmět: |
|
|
 .

|
jo Smith ma dost dobry knizky,...dobry ma tez Jacq,...co se tyce Egyptskych romanu,... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Inquiete |
Zaslal: po březen 13, 2006 8:06 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Namael napsal: |
Inquiete napsal: |
Zrovna mam pred sebou nake knizky od Wericha, Rollanda a Čapka -->povinna cetba, ale mam rozecteny Quo vadis : pekna knizka, ale misty zdlouhava |
Quo Vadis? V překladu "Kam jdeš?"
Dobrá knížka? |
"Kam kracis" - no, je to historicky roman z obdobi Rima, jako myslenka je pekna, ale jsou tam treba desetistrankove casti o nicem... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: po březen 13, 2006 8:34 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Ivča napsal: |
Já nečtu....když knížky,tak maximálně povinnou četbu a to byla naposled "Řeka bohů" (má to 700 stran )...a ted začínám číst "Bůh či ďábel" od Loukotkové,ale je to hrozná pí*ovina  |
Slysela jsem, ze ta reka bohu je prej dobra knizka, jeste sem ji necetla, ale chystam se.... je od Smitha, vid? |
Jo,je to od něj...bylo to celkem v poho,ze začátku mě to nebavilo,ale pak se to celkem rozjelo...ale ničilo mě,že to má tolik stránek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: čt březen 16, 2006 8:12 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
ČÍst???Co to je???...............Naposledy jsem četla Romeo a Julii a ted Hamleta......povina četba je poviná...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Inquiete |
Zaslal: čt březen 16, 2006 8:22 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Já nečtu....když knížky,tak maximálně povinnou četbu a to byla naposled "Řeka bohů" (má to 700 stran )...a ted začínám číst "Bůh či ďábel" od Loukotkové,ale je to hrozná pí*ovina  |
Slysela jsem, ze ta reka bohu je prej dobra knizka, jeste sem ji necetla, ale chystam se.... je od Smitha, vid? |
Jo,je to od něj...bylo to celkem v poho,ze začátku mě to nebavilo,ale pak se to celkem rozjelo...ale ničilo mě,že to má tolik stránek  |
Taky si vzdycky v knihovne vybiram ty tenke barevne knizky... Quo vadis je vyjimka.... potom jeste Lovci mamutu byli rozsahli, ale to me bavilo, takze se to co? nepocita..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: út březen 28, 2006 2:29 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Dneska jsem začala číst "Právo na lásku" od Zuzany Franckový........romány jsem nikdy nečetla,ale tak chci si nějakej přečíst a chci pochopit co na tom ty holky viděj že to čtou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: út březen 28, 2006 9:01 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Já teď čtu jeden z největších bestsellerů poslední doby: Da Vinciho kód (Jinak také "Šifra mistra Leonarda"). Kdo to nečet, nemůže si na to udělat názor  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lejzr |
Zaslal: út březen 28, 2006 9:09 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Leonardo je nejvetsi machr..... má totiz dva mece (zelvy ninja)
nee jako rozhodne se to hodlam precist taky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: út květen 09, 2006 5:17 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
Zrovna mam pred sebou nake knizky od Wericha, Rollanda a Čapka -->povinna cetba, ale mam rozecteny Quo vadis : pekna knizka, ale misty zdlouhava |
Dobrá knížka? |
"Kam kracis" - no, je to historicky roman z obdobi Rima, jako myslenka je pekna, ale jsou tam treba desetistrankove casti o nicem... |
quo vadis sem četla nějak před rokem.... protože předtím jsem četla 'není římského lidu' od Loukotkové a to mně totálně zbořilo... sem se do toho starověkýho říma upe zabouchla.. tak jsem si chtěla přečíst i něco jinýho z toho období.... jako je to celkem dobrá kniha... ale vadí mi že je celá jakože křesťansky lazená..... jinak je to dobrý _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: út květen 09, 2006 5:19 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
Broupal napsal: |
Já teď čtu jeden z největších bestsellerů poslední doby: Da Vinciho kód (Jinak také "Šifra mistra Leonarda"). Kdo to nečet, nemůže si na to udělat názor  |
Od Dana browna jsem zatím přečetla všecky knihy co vyšly.... jako přiznávám že je to pořád to samý..... ale mně to prostě baví  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: út květen 09, 2006 5:20 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
no a teď ? teď dočítám na vrcholu zlatého věku... myslim že jsem to tu už někde zmiňovala.... myslim na foru.. ale pro jistotu ještě jednou-nejlepší povídky sci-fi ze čtyřicátých let minulého století.. scifi jsem nikdy nečetla.... ale nějak mně to začalo bavit (: takže VIVA SCI-FI _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: st leden 03, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
aktuálně čtu milevské noviny - článek o bernarticích - o silvestrovském pochodu a o ohňostroji... a taky o požáru v kolišově... klukovi co s náma slavil silvestra shořel barak... škoda za 350 000 kč...  _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: st leden 03, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jajulka202 napsal: |
aktuálně čtu milevské noviny - článek o bernarticích - o silvestrovském pochodu a o ohňostroji... a taky o požáru v kolišově... klukovi co s náma slavil silvestra shořel barak... škoda za 350 000 kč...  |
co tam píšou o tom Čihim?ke mě se milevský noviny asi nedostanou....ale před chvílí jsem četla Bechyňský noviny a tam psali o mojí spolužačce  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: st leden 03, 2007 8:51 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
dejnaa_O: napsal: |
Dobrá knížka? |
quo vadis sem četla nějak před rokem.... protože předtím jsem četla 'není římského lidu' od Loukotkové a to mně totálně zbořilo... sem se do toho starověkýho říma upe zabouchla.. tak jsem si chtěla přečíst i něco jinýho z toho období.... jako je to celkem dobrá kniha... ale vadí mi že je celá jakože křesťansky lazená..... jinak je to dobrý |
quo vadis? tak na tom jsme byli tak v sekundě v kině a měla jsem z toho noční můry ještě tak asi měsíc... úseky jako třeba když tam upalovali lidi nebo když lev žral malé dítě tak to byl trošku masakr na sedmou třídu.. brrr quo vadis už nikdy! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: st leden 03, 2007 9:14 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
aktuálně čtu milevské noviny - článek o bernarticích - o silvestrovském pochodu a o ohňostroji... a taky o požáru v kolišově... klukovi co s náma slavil silvestra shořel barak... škoda za 350 000 kč...  |
co tam píšou o tom Čihim?ke mě se milevský noviny asi nedostanou....ale před chvílí jsem četla Bechyňský noviny a tam psali o mojí spolužačce  |
no že škoda je 350 000kč... a víc nic.. ani kdo to zavinil.... a že tam pomáhali dobrovolní hasiči z bernu... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: st leden 03, 2007 9:16 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
co tam píšou o tom Čihim?ke mě se milevský noviny asi nedostanou....ale před chvílí jsem četla Bechyňský noviny a tam psali o mojí spolužačce  |
no že škoda je 350 000kč... a víc nic.. ani kdo to zavinil.... a že tam pomáhali dobrovolní hasiči z bernu... |
a co psali o spolužačce??? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: st leden 03, 2007 9:22 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
no že škoda je 350 000kč... a víc nic.. ani kdo to zavinil.... a že tam pomáhali dobrovolní hasiči z bernu... |
a co psali o spolužačce??? |
aha,tak to jo....no o spolužačce,že byla vyhlášená nejlepší brankářkou turnaje v Soběslavi ve fotbale....shodou okolností je to nejen spolužačka,ale zároveň i doost dobrá kamarádka.....Aneta,víš?  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|