Autor |
Zpráva
|
Los_AnahozZ |
Zaslal: čt březen 16, 2006 9:54 pm Předmět: Orálni,anální,normální spojení? |
|
|
 Snaživec

|
Tak mě napadlo jaký máte zkušenosti s timhle :x :x :x ... Myslíte že ke správnýmu sexu patří i orální, anální hrátky ??? Někde sem slyšel, že ten anální sex obzvlášt bolí co myslíte??? Jsem nezkušený katolický kněz který se chystá strávit zbytek života v celibátu tak se chci přesvědčit VO CO VŠECHNO PŘIJDU... *001* *001*  _________________ Da SouthTown Connection! Let'S roll my whitazZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: čt březen 16, 2006 9:56 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
No jestli seš kněz.....to bych se divil.... .... vyzkoušet se ma hodně věcí.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: čt březen 16, 2006 9:57 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
jasnz ze s pomazankou .gif) _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: pá březen 17, 2006 3:56 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Análně to bolí jen toho blbce, kterej nastavuje prdel (v případě homosexuálních styků )
V případě heterosexuálního styku to bolí jen několikrát poprvé, pak se anální otvor dostatečně roztáhne a už to jde.
Orálně je to příjemné pro oba, je to jemnější a příjemnější, než např. rukou.
Normálně je to prostě normální klasika
A s pomazánkou jaksi nefim :mad: :mad: :mad: _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: pá březen 17, 2006 4:04 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Broupal napsal: |
V případě heterosexuálního styku to bolí jen několikrát poprvé, pak se anální otvor dostatečně roztáhne a už to jde.
|
:-? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: so květen 13, 2006 11:51 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
No tak análně a s pomazánkou fakt nevim a zbytek je fajn  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joker |
Zaslal: so květen 20, 2006 11:58 pm Předmět: |
|
|
GrandMáster

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 442 Bydliště: Praha - 4, Šeberov..ty řitopichu!!
|
Ivča napsal: |
Slečna Ivča nějka moc skušená  _________________ Joker
It´s good to be bad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: ne květen 21, 2006 1:15 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Joker napsal: |
Ivča napsal: |
Slečna Ivča nějka moc skušená  |
No tak to zas ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kinte |
Zaslal: po květen 22, 2006 3:52 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 444 Bydliště: Praha 12 - 6 + 4 :D
|
ste strašný prasata, to je fakt hrozný... pomazánka jedině se šnitlikem _________________ No ... právě !
>>>:.Kinte.:<<<
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: po květen 22, 2006 9:21 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
Kinte napsal: |
ste strašný prasata, to je fakt hrozný... pomazánka jedině se šnitlikem |
cheche... jo! prasata to jsou! neumíte se bavit normálně?! jsme přece křesťani!  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tezca |
Zaslal: po červen 05, 2006 1:15 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
nebo satanisti .gif) _________________ partičky dealerů pervitinu na náměstí, duše utonulejch acetoňáků mezi rybníkama, čtyři akry volně rostoucí ganjy za nemocnicí, temný herácký oči sledující tě skoro z každýho balkonu každýho paneláku... bejvávalo. vzorná spolupráce mafie a podplacenejch policajtů z toho udělala takový menší detoxikační lázně, v důsledku je Ostrov mnohem čistší místo. svym způsobem dojel.
mafiany uz nam zavrely... ale kdo by proti nim svedcil, zas je pustej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: po červen 05, 2006 2:05 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
tezca napsal: |
nebo satanisti .gif) |
tak to jako vůbec! :x _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tezca |
Zaslal: po červen 05, 2006 5:53 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
proc ne ? nejsem teistickej satanista, jsem ateistickej satanista nemusis ze me mit strach  _________________ partičky dealerů pervitinu na náměstí, duše utonulejch acetoňáků mezi rybníkama, čtyři akry volně rostoucí ganjy za nemocnicí, temný herácký oči sledující tě skoro z každýho balkonu každýho paneláku... bejvávalo. vzorná spolupráce mafie a podplacenejch policajtů z toho udělala takový menší detoxikační lázně, v důsledku je Ostrov mnohem čistší místo. svym způsobem dojel.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út červen 06, 2006 12:59 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
proc ne ? nejsem teistickej satanista, jsem ateistickej satanista nemusis ze me mit strach  |
BOJIM  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: út červen 06, 2006 1:00 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
proc ne ? nejsem teistickej satanista, jsem ateistickej satanista nemusis ze me mit strach  |
he.. nemám strach.. jen mi příjde že tak jak satanisti odsuzují křesťany za fanatickou víru dokážou jen vehnat do záporu všecky hlavní myšlenky křesťaství.. toť vše _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út červen 06, 2006 3:22 pm Předmět: |
|
|

|
myshi napsal: |
he.. nemám strach.. jen mi příjde že tak jak satanisti odsuzují křesťany za fanatickou víru dokážou jen vehnat do záporu všecky hlavní myšlenky křesťaství.. toť vše |
a Nekecáš? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tezca |
Zaslal: út červen 06, 2006 6:15 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
hmm... to sem moc nepochopil, ale určitě to byla hluboká revoluční myšlenka _________________ partičky dealerů pervitinu na náměstí, duše utonulejch acetoňáků mezi rybníkama, čtyři akry volně rostoucí ganjy za nemocnicí, temný herácký oči sledující tě skoro z každýho balkonu každýho paneláku... bejvávalo. vzorná spolupráce mafie a podplacenejch policajtů z toho udělala takový menší detoxikační lázně, v důsledku je Ostrov mnohem čistší místo. svym způsobem dojel.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|