Autor |
Zpráva
|
dejnaa_O: |
Zaslal: po květen 08, 2006 7:35 pm Předmět: petrovičáci pozor!(kromě Krocana ;p) |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
tyjo... teď jsem se dozvěděla že se libor prej rozešel se simonou.... je to pravda? je to kvůli jejím novým vlasům? nebo kvůli liborovi? nebo kvůli jiné ženě? a co na to Jan Tleskač?  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: po květen 08, 2006 8:04 pm Předmět: |
|
|
 .

|
ne kvuli vlsaum to neni
jako ja Simcu moc nemusim,ale jako dneska mi ji bylo jako dost lito,vypadala mizerne _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: po květen 08, 2006 9:09 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
ano ano u toho jsem byl.... asi 5 minut po tom co se to stalo... než se rozkecám tak za 1. NEJSEM DRBNA a za 2.Jestli mě někdo práskne tak ho vlastnoručně uškrtim..!!! _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: po květen 08, 2006 9:16 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
taakže.. bylo to včera.. přijedu na chatku.. vlezu dovnitř tam kikina s martinou pařili na stejšnu.. najednou příjde simona (slzy ve vočích) že chce se mnou mluvit.. se ji ptam co se stalo a ona: že jí nechal.. tak jsem ji dal zavolat kamošovi ktery pro ni pozdeji přijel.. kikina šel s ní naproti tomu kamošovi.. a já šel za liborem.. ten byl mimochodem taky řádně v pi*i.. jsme si začli o tom povídat.. říkal že už to musel udělat.. že už to poslední měsíc nešlo atd. tak se to stalo "rekordmani z prstné se rozešli"
mno a tak jsme to šli s liborem zapít.. měli jsme 1/2 litru vodky (50%) a 1/2 litru nečeho sladkeho... jsme trošku popili.. a šli na chatu po čtyřech.. dal Libor už jen blil a blil... a tančil... a blil.. a mlátil hlavou o zeď ... a blil... _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: po květen 08, 2006 9:19 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
no jo... petrovická klasika.....
hehe... už se těšim na akce o prázdninách  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: po květen 08, 2006 9:27 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
myshi napsal: |
no jo... petrovická klasika.....
hehe... už se těšim na akce o prázdninách  |
ani nemluv... samé bečky.. kalby.. no prostě jak říká jeden kámoš: "kundičky kurvičky chlebíčky buchtičky vodečky pivíčka rumíček to musí být!!" :mad:  _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: út květen 09, 2006 9:29 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
ty kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo libor se simonou rikas jo .gif) _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: út květen 09, 2006 9:39 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Kroci napsal: |
ty kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo libor se simonou rikas jo .gif) |
však ty určitě víš kdo...  _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: út květen 09, 2006 5:16 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Jako nebýt fora a tadytohleto téma tak o tom ani nevím!!Sakra já vážně nic nevěděla.Ta rychlost šiření drbu se nějak změnšuje!!!
A jako Libor ted s někym chodí?Janou? nebo s někym?Nebo proč se vlastně rozešli? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lejzr |
Zaslal: út květen 09, 2006 8:23 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Libor se s ni rozesel protoze ma dite s Aurorou, Diego ale zjistil ze Libor je vlastne Rodrigo a Aurora proto zjistila ze si vzala vlastne nekoho jinyho. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: út květen 09, 2006 8:23 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Lejzr napsal: |
Libor se s ni rozesel protoze ma dite s Aurorou, Diego ale zjistil ze Libor je vlastne Rodrigo a Aurora proto zjistila ze si vzala vlastne nekoho jinyho. |
JO TAK TO BYLO!!! _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: út květen 09, 2006 9:16 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Ci2o napsal: |
Kroci napsal: |
ty kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo libor se simonou rikas jo .gif) |
však ty určitě víš kdo...  |
no jasny s luborem chodime na bira  _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: út květen 09, 2006 9:38 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
pavlačový důchodkyně, už se to rýsuje.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: st květen 24, 2006 12:35 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
tak ci1o! klidně i ivule nebo kdo chcete. jdem v sobotu ke kamilovi. jde i radim a možná pavel.. takže :)hihi bude sranda :D _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: st květen 24, 2006 1:51 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
tak ci1o! klidně i ivule nebo kdo chcete. jdem v sobotu ke kamilovi. jde i radim a možná pavel.. takže :)hihi bude sranda :D |
šupice... a kroci jde taky?? _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: st květen 24, 2006 1:56 pm Předmět: |
|
|
 .

|
tak ci1o! klidně i ivule nebo kdo chcete. jdem v sobotu ke kamilovi. jde i radim a možná pavel.. takže :)hihi bude sranda :D |
šupice... a kroci jde taky?? |
ted v sobotu? v kolik srazek? .gif) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: st květen 24, 2006 4:12 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
šupice... a kroci jde taky?? |
no jasny snad neeeeeeee .... tak kde a kdy mam bejt ?  _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
|
Návrat nahoru |
|
 |
|