Autor |
Zpráva
|
Johny55 |
Zaslal: čt duben 13, 2006 4:40 pm Předmět: Milujete??? TEĎ? |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Milujete právě v tuto chvili nějakého muže???? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: čt duben 13, 2006 4:53 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
ano ... tebe *001* .gif) _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: čt duben 13, 2006 5:19 pm Předmět: |
|
|
 .

|
Kroci napsal: |
ano ... tebe *001* .gif) |
no wow kroci miluje johnyho,...hezký hosi,...ale mamo,...co bude s Jakoubkem????  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: čt duben 13, 2006 9:18 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Já teda tak něják zrovna ani ne ...  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: čt duben 13, 2006 9:40 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
ženo neboj ja se o něj postaram dneska deme spolu na hřiště |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: čt duben 13, 2006 9:43 pm Předmět: |
|
|
 .

|
<:Johny:> napsal: |
ženo neboj ja se o něj postaram dneska deme spolu na hřiště |
a nezapomen precist pohadku,...o pul druhe rano a presne  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: so duben 15, 2006 12:10 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Ne *001*  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: so duben 15, 2006 12:47 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: čt duben 20, 2006 8:34 pm Předmět: |
|
|
 .

|
hm,..laska to neni,..proplouva to mezi zamilovanosti,....jejnze je jich trosku vic ,..heh *001* *001* _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joker |
Zaslal: út květen 02, 2006 9:22 am Předmět: |
|
|
GrandMáster

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 442 Bydliště: Praha - 4, Šeberov..ty řitopichu!!
|
já miluju KFC a MC donald  _________________ Joker
It´s good to be bad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: út květen 02, 2006 12:32 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
já miluju toho týpka na KFC 'skleničce' pepsiny... že vymyslel tak skvělý kuřata...... ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmh _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: út květen 02, 2006 2:17 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
myshi napsal: |
já miluju toho týpka na KFC 'skleničce' pepsiny... že vymyslel tak skvělý kuřata...... ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmh |
jsem myslel ze ti to nechutna _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: st květen 03, 2006 10:58 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
no jo :D sem se to snažila si vsugerovat...... ale..... lásce se nedá poručit.... nebo spíš hladu :D _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: čt květen 04, 2006 2:50 pm Předmět: |
|
|

|
No ty si jasná.....pečená vařená v KFC....
Hmmmm ale dal bych si |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: ne květen 07, 2006 6:35 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
já vim..... poloviční OT.... ale dneska jsem neměla jinou možnost a musela jsem jít do MCDONALDA ( nebyla jsem tam už mnoho let) a dalších mnoho let tam určitě nepůjdu! to co tam vydávají za maso je podle KFC mletá GUMAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :x :x :x :x _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Namael |
Zaslal: ne květen 14, 2006 8:48 pm Předmět: |
|
|
 GigaMástr

|
já vim..... poloviční OT.... ale dneska jsem neměla jinou možnost a musela jsem jít do MCDONALDA ( nebyla jsem tam už mnoho let) a dalších mnoho let tam určitě nepůjdu! to co tam vydávají za maso je podle KFC mletá GUMAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :x :x :x :x |
ccc,mcdonald az na maso je ve vsem lepsi. coca cola je lepsi nez pepsi,fanta lepsi nez mirinda,sprite lepsi nez 7up,hranolky jsou podstatne lepsi a za stejnou cenu jich je tam vic (ted nevim kolik gramu,ale mrknu zejtra) a v happy mealu jsou lepsi hracky nez v detskem menu v kfc,navic maj 1000x lepsi zmrzku (zmrzlinovej pohar s cokoladouxkaramelemxjahodou = mňam).
No ale na druhou stranu do kfc uz chodim dva roky,do meka vubec  _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: ne květen 14, 2006 9:04 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Namael napsal: |
já vim..... poloviční OT.... ale dneska jsem neměla jinou možnost a musela jsem jít do MCDONALDA ( nebyla jsem tam už mnoho let) a dalších mnoho let tam určitě nepůjdu! to co tam vydávají za maso je podle KFC mletá GUMAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :x :x :x :x |
ccc,mcdonald az na maso je ve vsem lepsi. coca cola je lepsi nez pepsi,fanta lepsi nez mirinda,sprite lepsi nez 7up,hranolky jsou podstatne lepsi a za stejnou cenu jich je tam vic (ted nevim kolik gramu,ale mrknu zejtra) a v happy mealu jsou lepsi hracky nez v detskem menu v kfc,navic maj 1000x lepsi zmrzku (zmrzlinovej pohar s cokoladouxkaramelemxjahodou = mňam).
No ale na druhou stranu do kfc uz chodim dva roky,do meka vubec  |
mám radši pepsi....
no myslim že kvůli masa se do těchhle 'podniků' chodí.... takže je to stejně jasný _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|