Autor |
Zpráva
|
Ci2o |
Zaslal: st červen 14, 2006 8:16 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
myshi napsal: |
známky.. samozřejmě.. omg.. a taky to, že mám paušál..
a otec když vidí účty tak dycky řve.. a když mu řeknu že jako chci kredit tak hned zas řve jako že jestli se neumim ovládat a tak.. tak řeknu že ne tak ať mi dá kredit... omg.. to je jak u blbých |
to znám.... jsem jednou promobiloval 900 za měsíc tak se tatík nervnul a měl jsem asi týden kredit jenže pak jsem skecnul máti tak mám zase paušál ale na ni...
jsem zvědav kdo mi ho bude platit až nase*u i ji..  _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: po srpen 07, 2006 7:19 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
pořád ten paušál.. to je věčnej problém.. ˘˘' _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: út srpen 08, 2006 12:20 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
dejnaa_O: (13:18:11 8/08/2006)
hippie (13:17:59 8/08/2006)
rek' bych ze jsi v pocatecnim stadiu anorexie:P
James (13:18:24 8/08/2006)
100% souhlas
dejnaa_O: (13:18:31 8/08/2006)
nechte toho.. )):
James (13:19:24 8/08/2006)
je to tak myshiku
že si to o mně myslí.. O__o' _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: út srpen 08, 2006 7:07 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
Alergia  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: st srpen 09, 2006 10:28 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
jooo tu mám taky na některé lidi..
a na školu ale teď je to v poho..  _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: pá leden 19, 2007 8:58 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
trápí mě?? moc věcí... potřebovala bych unik někam daleko... poslední dobou je toho na mě strašně moc... už to nějak nezvládám...  _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: pá leden 19, 2007 10:05 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
trápí mě, trápí mě, von se trápí, hastrman se trápí pro elišku ze mlejna ...... a tak se trápí  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: pá leden 19, 2007 10:28 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jajulka202 napsal: |
trápí mě?? moc věcí... potřebovala bych unik někam daleko... poslední dobou je toho na mě strašně moc... už to nějak nezvládám...  |
jdi už s tim do prde..... to je furt dokola, to samí, litujte mě litujte mě, nikdo mě nemá rád  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: pá leden 19, 2007 11:23 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Klímič napsal: |
trápí mě?? moc věcí... potřebovala bych unik někam daleko... poslední dobou je toho na mě strašně moc... už to nějak nezvládám...  |
jdi už s tim do prde..... to je furt dokola, to samí, litujte mě litujte mě, nikdo mě nemá rád  |
okej tvuj nazor... ja jen pisu do topicu!!! vis co kazdej sme nejakej jako ale tohle je od tebe trosku sprosty nemyslis?? nestojim o to bay me nekdo litoval jen pisu... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: pá leden 19, 2007 11:27 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jdi už s tim do prde..... to je furt dokola, to samí, litujte mě litujte mě, nikdo mě nemá rád  |
okej tvuj nazor... ja jen pisu do topicu!!! vis co kazdej sme nejakej jako ale tohle je od tebe trosku sprosty nemyslis?? nestojim o to bay me nekdo litoval jen pisu... |
trošku sprostý ???? jwe to pravda furt si tu vylejváš srdcea říkáš jak ti všichni ubližujou _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: pá leden 19, 2007 11:33 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
okej tvuj nazor... ja jen pisu do topicu!!! vis co kazdej sme nejakej jako ale tohle je od tebe trosku sprosty nemyslis?? nestojim o to bay me nekdo litoval jen pisu... |
trošku sprostý ???? jwe to pravda furt si tu vylejváš srdcea říkáš jak ti všichni ubližujou |
hmm víš co... aspon mi to pomaha ... nemusíš číst moje příspěvky nikdo tě do toho nenutí!  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: pá leden 19, 2007 3:10 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
co mě trápí? omg.. mohla jsem mít vyznamenání a díky té pitce co nás má na tělesnou výchovu ho nemám.. prostě mi dala dvojku a už není vyznamenání.. -.- _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ganga |
Zaslal: pá leden 19, 2007 3:27 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
mam taky za 2 z Televizní výchový a to jsem na základce vyhrával závody.. prostě tělocvikáři jsou %$#*/ a jak jim řeknete ať to udějí oni.... tak "ééééé já už jsem starýýý, vy máte mladé kosti"+(trapný úsměv). a ty podmínky... ZABÍJET! _________________ ju ar d big bos !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: pá leden 19, 2007 3:31 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
dejnaa_O: napsal: |
co mě trápí? omg.. mohla jsem mít vyznamenání a díky té pitce co nás má na tělesnou výchovu ho nemám.. prostě mi dala dvojku a už není vyznamenání.. -.- |
z těláku no tak to zamrzí hmm hmm  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: pá leden 19, 2007 4:12 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
ty kokos som este nevidel dvojku z telesnej.....si jej mala ukazat stojku na hlave _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: pá leden 19, 2007 6:11 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
dejnaa_O: napsal: |
co mě trápí? omg.. mohla jsem mít vyznamenání a díky té pitce co nás má na tělesnou výchovu ho nemám.. prostě mi dala dvojku a už není vyznamenání.. -.- |
mě sere 3 z chemie kvůli které nebudu mit vyznamko.. není nad to když v pisemkách kde podělám jen nějakou kravinu mi profesor strhne xy bodů a dá mi za tři, když ostatní mají za to samé jedna..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: pá leden 19, 2007 7:41 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
M@to napsal: |
ty kokos som este nevidel dvojku z telesnej.....si jej mala ukazat stojku na hlave |
Tak to si toho asi moc neviděl, já měl na gymplu i za 3  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|