Autor |
Zpráva
|
dejnaa_O: |
Zaslal: st červen 21, 2006 8:06 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
dobře vojtíku.. když ti to vadí.. :D ale víš co jako.. tobě vadí i to, že žiju OO: :D _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kinte |
Zaslal: st červen 21, 2006 8:08 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 444 Bydliště: Praha 12 - 6 + 4 :D
|
Alven napsal: |
omg muzete toho vy dva s myshi uz nechat? to ani nedokazete IGNOROVAT cloveka, kdyz vam tak vadi? tohle je fakt nemistny a trapny. nebavi me v kazdym topicu cist jak se navzajem urazite. |
to nečti, že jo.. já taky nečtu to co mě nebaví.. _________________ No ... právě !
>>>:.Kinte.:<<<
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: st červen 21, 2006 8:09 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
myshi napsal: |
dobře vojtíku.. když ti to vadí.. :D ale víš co jako.. tobě vadí i to, že žiju OO: :D |
vadi. a? _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: st červen 21, 2006 8:10 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Dobře Rodina Kunťi a dobře strejda Alven  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: st červen 21, 2006 8:14 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
dobře vojtíku.. když ti to vadí.. :D ale víš co jako.. tobě vadí i to, že žiju OO: :D |
vadi. a? |
vadi. z
no to se mám jako vymazat? nebo něco na ten způsob jen proto, že ti vadim?? no.. tak to promiň, ale zůstávám dál OO: _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: st červen 21, 2006 9:13 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
vadi. a? |
vadi. z
no to se mám jako vymazat? nebo něco na ten způsob jen proto, že ti vadim?? no.. tak to promiň, ale zůstávám dál OO: |
hmm. a proc tu o tom mluvis? to nema s ivcou spolecny ani Ň. _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: st červen 21, 2006 9:16 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
vadi. a? |
vadi. z
no to se mám jako vymazat? nebo něco na ten způsob jen proto, že ti vadim?? no.. tak to promiň, ale zůstávám dál OO: |
hmm. a proc tu o tom mluvis? to nema s ivcou spolecny ani Ň. |
ha tak hele. když mám ignorovat ivšu protože mi vadí.. tak myslim nemá smysl že se ozýváš ty. když ti vadíme tak nás taky ignoruj podle svý skvělý teorie.. .gif) _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: st červen 21, 2006 9:24 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
vadi. a? |
vadi. z
ha tak hele. když mám ignorovat ivšu protože mi vadí.. tak myslim nemá smysl že se ozýváš ty. když ti vadíme tak nás taky ignoruj podle svý skvělý teorie.. .gif) |
omyl. ja rekl ze mi nekdo vadi? rozdil je v tom. ze ikdyz treba jen neignoruju, aspon se do vas nemusim nejakym ubohym zpusobem navazet. a to ze nedokazes prijmout, kdyz ti nekdo rekne zes to prehnala, to je smutny, bohuzel je to nekdy potreba. Ac si to kuntisek mysli, tak dokonala nejsi ,)
a vubec nechapu, co tu mlzis o teoriich? tobe prijde normalni, nevybirave se navazet do nekoho, s kym si proste nerozumis? to je fakt tak tezky ji nechat napokoji? jako pro mne za mne, jeden nejakej flame za cas. ale tri topicy plny tohohle hnusu? tohle by melo bejt na kuntu, ale kdyz jsi to tak hrdinsky zacala brat na oba, tak budiz _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: st červen 21, 2006 9:28 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
vadi. a? |
vadi. z
ha tak hele. když mám ignorovat ivšu protože mi vadí.. tak myslim nemá smysl že se ozýváš ty. když ti vadíme tak nás taky ignoruj podle svý skvělý teorie.. .gif) |
omyl. ja rekl ze mi nekdo vadi? rozdil je v tom. ze ikdyz treba jen neignoruju, aspon se do vas nemusim nejakym ubohym zpusobem navazet. a to ze nedokazes prijmout, kdyz ti nekdo rekne zes to prehnala, to je smutny, bohuzel je to nekdy potreba. Ac si to kuntisek mysli, tak dokonala nejsi ,)
a vubec nechapu, co tu mlzis o teoriich? tobe prijde normalni, nevybirave se navazet do nekoho, s kym si proste nerozumis? to je fakt tak tezky ji nechat napokoji? jako pro mne za mne, jeden nejakej flame za cas. ale tri topicy plny tohohle hnusu? tohle by melo bejt na kuntu, ale kdyz jsi to tak hrdinsky zacala brat na oba, tak budiz |
nepřijala? přijala jsem to hned v první odpovědi.. ale jasný.. trošku jsi to asi přehlídl.. _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: st červen 21, 2006 10:05 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
vadi. a? |
vadi. z
a vubec nechapu, co tu mlzis o teoriich? tobe prijde normalni, nevybirave se navazet do nekoho, s kym si proste nerozumis? to je fakt tak tezky ji nechat napokoji? jako pro mne za mne, jeden nejakej flame za cas. ale tri topicy plny tohohle hnusu? tohle by melo bejt na kuntu, ale kdyz jsi to tak hrdinsky zacala brat na oba, tak budiz |
nepřijala? přijala jsem to hned v první odpovědi.. ale jasný.. trošku jsi to asi přehlídl.. |
Vůbec se do toho nechci míchat...ale neměla by si se spíše vyjádřit k jinejm věcem než jen k téhle velmi nepodstatné věci? Protože to ostatní co Alven řek ať se vám to libí nebo ne, něco na tom bude ....a neříkej Kunto že ne...!!! Přece jednou sme se o tom bavili....tak zase nemusíš bejt furt jen pod janinou sukní a taky jí řekni vlastní názor.... nevim no....jak myslíš! (Pro janu - nebylo to myšleno ve zlém, tak se prosím do mě nenavážej...už mě to nějak nebere....je to ohraný ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: st červen 21, 2006 10:06 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
rad bych to prehlidl. ale neni to tam. jediny co tam je, je akorat zas nejaka narazka na mne ,) a jo. taky mas pravdu je tam "kdyz ti to teda vadi, tak to delat nebudu" to je skvele,bohuzel, tam nic jako "prehnala jsem to" nevidim ale samozrejme. je v tom skryty vyznam ktery muze videt jen "par" vyvolenych _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: čt červen 22, 2006 5:24 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
dobře vojtíku... když ti to vadí
tady to mááááš (: dobré ráno _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: čt červen 22, 2006 6:39 am Předmět: |
|
|

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kinte |
Zaslal: čt červen 22, 2006 12:43 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 444 Bydliště: Praha 12 - 6 + 4 :D
|
lol takový moudra .gif) .gif) _________________ No ... právě !
>>>:.Kinte.:<<<
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: čt červen 22, 2006 12:51 pm Předmět: |
|
|

|
Kinte napsal: |
lol takový moudra .gif) .gif) |
a tO aNO tO jE zaPOtREBI...vY bYT tOtIz UdEK...jAkO jA a mY tAkY! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ančík |
Zaslal: čt červen 22, 2006 1:25 pm Předmět: |
|
|
Začátečník

|
se*e mě, že newim co mě teďka právě se*e........ :x |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: čt červen 22, 2006 2:14 pm Předmět: |
|
|

|
Ančík napsal: |
se*e mě, že newim co mě teďka právě se*e........ :x |
aha to zní dobře....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|