Autor |
Zpráva
|
Ivča |
Zaslal: so srpen 12, 2006 3:56 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
<:Johny:> napsal: |
Ivča napsal: |
do píííííííííííííí*ííííči...........ten šéf je takovej ču*ák,kre*én,id*ot,magor,debil,inbecil....no prostě šus největší......omg.....ani nedokáže člověku pořádně zaplatit a co slíbí,to vůbec nesplní.... :x :x :x bych mu nejradši nakopala prdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel :x :x |
ti nazaplatil jako vubec? |
Zaplatil,ale o 400 míň než měl.....slíbil mi 40Kč/hod a dal mi jen 35.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: so srpen 12, 2006 4:04 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
<:Johny:> napsal: |
do píííííííííííííí*ííííči...........ten šéf je takovej ču*ák,kre*én,id*ot,magor,debil,inbecil....no prostě šus největší......omg.....ani nedokáže člověku pořádně zaplatit a co slíbí,to vůbec nesplní.... :x :x :x bych mu nejradši nakopala prdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel :x :x |
ti nazaplatil jako vubec? |
Zaplatil,ale o 400 míň než měl.....slíbil mi 40Kč/hod a dal mi jen 35.....  |
tak to bych ho roznes na kopyta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: so srpen 12, 2006 5:07 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
no taky že za nim v pondělí fotřík zajde....a když mu ty prachy nedá,tak bud natankuje na benzince za tu hodnotu a odjede a nebo se prostě dojdem na Kamen nažrat za 400 a prostě odejdem.......žádný sraní s tim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: so srpen 12, 2006 11:21 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
no taky že za nim v pondělí fotřík zajde....a když mu ty prachy nedá,tak bud natankuje na benzince za tu hodnotu a odjede a nebo se prostě dojdem na Kamen nažrat za 400 a prostě odejdem.......žádný sraní s tim  |
hehe to je zajímavý řešení :D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: ne srpen 13, 2006 8:35 am Předmět: |
|
|
Anonymní
|
k namaelovi.. ehm, sem ti rekla svy. no.. takze tak. jo.
a admho a dejnu bych ted taky potrebovala videt .X |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: po srpen 14, 2006 11:43 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
au.. eh.. past tense _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: ne srpen 27, 2006 2:59 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
super řešení a on pak na vás zavlá benga a budete doplácet 3x tolik , ty si tatínkovo _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: so září 09, 2006 12:25 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
KDE JEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????!!!!!!!
    _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: po září 11, 2006 11:27 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: pá září 15, 2006 6:28 pm Předmět: |
|
|
 .

|
kurna,...nechci sedet zitra doma neeeeeee neni co delat,..aaaaaaa _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: so září 16, 2006 8:13 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
Ivule:-) napsal: |
kurna,...nechci sedet zitra doma neeeeeee neni co delat,..aaaaaaa |
fazole rad prijede  _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: so září 16, 2006 9:19 am Předmět: |
|
|
 .

|
Kroci napsal: |
fazole rad prijede  |
kdo???  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: so září 16, 2006 10:09 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
Kroci napsal: |
fazole rad prijede  |
kdo???  |
pan udenko necum  _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: čt září 21, 2006 9:46 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
do prdeleeeeeeeeee.....sme měli dneska rozlučkovej večer s dánama a když jsem se fakt dobře bavila,tak přišli naši s tim,že pojedem domu,tak sem se chvilku rozčilovala,že nechci a pak mě teda napadlo,že se zeptám Catherine a Simone jestli chtěj jet domu v domnění,že nechtěj a ty krávy mi řekly,že jo,že chtěj....tak sem je nacpala do auta a doufala jsem,že je matka odveze domu a fotr s druhym autem počká na mě,až budu chtít domu....no ale naši že ne,at jedu s nima,tak jsem nasraně sedla do auta a celou cestu jsem na fotra řvala a nadávala....a když už jsme byli asi 6 nebo 7 km od domu,tak za náma jelo celkem rychle auto a otci vadilo,že nám svítí do zrcátek,tak začal zrychlovat a měl takový ty kecy jako:"Tak si zazávodíme" atd....no a pak řiká:"Tak a ted ho setřesem"....no a to auto nás předjelo a hned vzápětí zastavilo,protože to byla POLICIE ČR a už následovalo jen:"Dobrý večer,váš řidičský průkaz pane řidiči,......." no a to už mě totálně nasralo,tak jsem vystoupila z auta a jelikož jsem to měla domů tak 100 metrů,tak jsem šla pěšky a ty policajti na mě ještě ke všemu čuměli jak na debila,když jsem jim nadávala *001* :x no a ted mě furt fotr provokuje s flojdama a má takový ty kecy jako:"sladký sny a at se ti zdá třeba o policajtech" :x :x :x
Kua nějaký dlouhý  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: pá září 22, 2006 12:56 pm Předmět: |
|
|

|
hehe tak to je docela veselý, kolik dostal bodů ???  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: so září 23, 2006 1:35 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jakie to ma znaczenie.. nikt niemoźe mi pomóc.. niechce.. niewie.. _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: ne září 24, 2006 8:55 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
aaaaaaaaa řve mi tu do ucha vysavač a ségra pomooooc!!! _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|