Autor |
Zpráva
|
Johny55 |
Zaslal: po srpen 14, 2006 12:23 pm Předmět: Připojení GMF fora k najdes !!! |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Zdravíčko dámy a pánove o co jde:
Jistě ho par lidi zná a kdo ne, můj kolega Tikva, který založil asi tak před pul rokem forum GMF. Ze začátku vše vypadalo slibně chodili tam lidi, holky, kluci .... ovšem čas ukazal své...postupně na to začali kašlat GMF uživatelé. Proto jsme měli ted válečnou poradu a dohodli sme se, že aspon těch pár lidi co zůstalo věrno GMF přesuneme sem. Objeví se zde nová kategorie GMF FORUM. Tak se nedivte a samozřejmě se zapojte do jejich debat a oni se zapojí do našich debat.
Další možnost je ta...že se to vůbec nechtyne a nikdo z GMF nepřijde .... tak se taky nedivte že se třeba nic nezmění.....he?
Jde o testovací manévr, uvidime jak to dopadne....
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.
POkud někdo přijde, prosim Myshinu aby je hned neposlala doprdele nebo tak...každej je jinej....budem na ně, na sebe hodní oke?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: po srpen 14, 2006 12:29 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
eh.. :D tak tady je jasně vidět kdo to furt začíná..
a nepiš něco ve stylu.. jo znám tě tak jen varuju blablabla _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: po srpen 14, 2006 1:35 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
dejnaa_O: napsal: |
eh.. :D tak tady je jasně vidět kdo to furt začíná..
a nepiš něco ve stylu.. jo znám tě tak jen varuju blablabla |
Tys asi nepochopila situci..... jen sem tě požadal protože tě už moc dobře znám...vidíme to na ivuli, na mě, na ivče, krociho i nečuma si poslala doprdele....Tak nevim no ! Nerad bych aby hned jak sem přijde někdo novej aby si ho za jeho nazory sprcala..... achjo...jano jano smutnost A nemínim se v tomhle tématu hadat tak si to odpust ! OMG  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: po srpen 14, 2006 3:35 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jo mě taky, byl sem z toho celý den posmutnělý a druhý den ráno jsem hledal otázky na smysl existence... _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: po srpen 14, 2006 3:36 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
a co je to gmf za lidi, doufam že mi nebudou chtít přebrat Ivuli jako, jinak ban _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: po srpen 14, 2006 4:27 pm Předmět: |
|
|

|
nečum <->o napsal: |
a co je to gmf za lidi, doufam že mi nebudou chtít přebrat Ivuli jako, jinak ban |
No jestli vůbec nějací budou....sou to vpoho klucí a holkýý... uvidíme kdo přijde ještě přesně nevim kdy to uskutečníme ale pokusíme se co nejdřív, dneska, zítra, .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|