Autor |
Zpráva
|
nečum <->o |
Zaslal: st srpen 09, 2006 2:59 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
ta má hrozně velkou hlavu, taková meruna _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: st srpen 09, 2006 3:14 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Ci2o napsal: |
  |
YEA ... tuto slečnu mám také hodně rád...snažil sem se dřív nalézt i nějaké intimčo fotky....ale nic moc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: st srpen 09, 2006 4:46 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jedině film Gift, + ještě mam nějaký video z spring break kde vyhrne tričko _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: pá srpen 11, 2006 12:32 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
nečum <->o napsal: |
ta má hrozně velkou hlavu, taková meruna |
co děláš ona je upe dobrá.. _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: pá srpen 11, 2006 3:54 pm Předmět: |
|
|
 .

|
co děláš ona je upe dobrá.. |
takova druha Ivule *001* *001* *001* *001* *001*
lol,..ne ,sry,..ale jen me to tak napadlo,do ni mam daleko,..  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: pá srpen 11, 2006 5:55 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jo dobra je akorat ma podle mě hrozně velkou kulatou hlavu _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: so srpen 12, 2006 1:22 am Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
jo dobra je akorat ma podle mě hrozně velkou kulatou hlavu |
On radši menší a méně kulaté  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: po srpen 14, 2006 7:45 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
líbí se mi.. to je slabý slovo.. nádheraaa O: _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pokemon4ever |
Zaslal: po srpen 14, 2006 9:31 pm Předmět: |
|
|
Začátečník

|
Mne se například líbí Marta Kubišová, zamlada. Opravdu hezká a príjemná paní. Ovšem k americkým hvězdám mám výhrady a možná také menší odpor. _________________ cokoli potrebujete vedet o tehle mazliccich,(pokémonech)..staci rict ,pomuzu vam |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: út srpen 15, 2006 2:41 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
doktorka zo serialu Prison break....uplne taka zlata baba a ten vyraz v tvari nechce sa mi hladat obrazok  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: út srpen 15, 2006 3:32 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
M@to napsal: |
doktorka zo serialu Prison break....uplne taka zlata baba a ten vyraz v tvari nechce sa mi hladat obrazok  |
tyvole. na me moc stara ,)) ale jinak se da no :D u jakyho ses dilu? stejne je to fetacka .) _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: út srpen 15, 2006 7:02 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Alven napsal: |
doktorka zo serialu Prison break....uplne taka zlata baba a ten vyraz v tvari nechce sa mi hladat obrazok  |
tyvole. na me moc stara ,)) ale jinak se da no :D u jakyho ses dilu? stejne je to fetacka .) |
ale uz je OK....je strasne zlata
posledny diel prvej serie:) za tyzden zacne vychadzat druha seria  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: út srpen 15, 2006 7:37 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Alven napsal: |
tyvole. na me moc stara ,)) ale jinak se da no :D u jakyho ses dilu? stejne je to fetacka .) |
ale uz je OK....je strasne zlata
posledny diel prvej serie:) za tyzden zacne vychadzat druha seria  |
no. praveze neni ok. ale psst. nebudu ti davat spoilery )) uz pristi tejden jo? skvely. konecne bude zas na co koukat .) _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: út srpen 15, 2006 8:09 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
hh no tak nieje v poho no....je dead nuz troska sa to zamotalo...som zvedavy na nove diely .gif) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: čt srpen 24, 2006 11:26 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
 _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: pá srpen 25, 2006 12:28 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
chmm.. s menšíma přestávkama už tři roky.. její hudba i ona mi moc imponují ^^'__ _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: pá srpen 25, 2006 9:13 am Předmět: |
|
|

|
dejnaa_O: napsal: |
chmm.. s menšíma přestávkama už tři roky.. její hudba i ona mi moc imponují ^^'__ |
Tyjo hned si du něco pustit.....sem ji strašně žral ...ale to je fakt dáááávno.... 
Naposledy upravil Johny55 dne pá srpen 25, 2006 3:12 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|