Autor |
Zpráva
|
dejnaa_O: |
Zaslal: ne srpen 13, 2006 3:06 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
omg ivule pronikla do tajů hebmila.. tleskejme _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne srpen 13, 2006 3:40 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
dejnaa_O: napsal: |
omg ivule pronikla do tajů hebmila.. tleskejme |
Ještě nějaké inteligentní přání? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: ne srpen 13, 2006 4:49 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
omg ivule pronikla do tajů hebmila.. tleskejme |
jó už si ji adaptuju  _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: ne srpen 13, 2006 6:22 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
tak zaprvé si myslim že mato mluvil spíš o tom že mám pravdu |
no skor ani nie.....ty si ma nepochopila....
cela ta vec s porovnavanim veku rodicov je BULLSHIT
suhlasim s ivulou; s krocanom v tom ze take veci sa urcite nepreberaju a ak by sa aj preberali potom suhlasim s johnom pretoze na tom vobec nic nieje.... *001*
ja ked som mal 12 tak moj otec mal 44 a mama 38....zda sa ti mishy na tom nieco zvlastne :?: :?: mne nie a ani nikoho koho poznam _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: ne srpen 13, 2006 8:11 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
nevadí eh.. :D jsem asi jediný dítě na týhle planetě co z toho mělo komplex.. _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne srpen 13, 2006 8:14 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
nevadí eh.. :D jsem asi jediný dítě na týhle planetě co z toho mělo komplex.. |
No výborně ... Myshi ustoupila...užasný
(ale kdybych to napsal ja tak se do mě pustiš vid? ale to se neděla ale nevadí :-? už seš taková ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: ne srpen 13, 2006 8:16 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
<:Johny:> napsal: |
(ale kdybych to napsal ja tak se do mě pustiš vid? ale to se neděla ale nevadí :-? už seš taková ) |
di někam. vůbec mně nezajímá CO SI MYSLÍŠ že bych udělala kdybych.. a blablabla furt ta tvoje písnička.. _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne srpen 13, 2006 10:48 pm Předmět: |
|
|

|
di někam. vůbec mně nezajímá CO SI MYSLÍŠ že bych udělala kdybych.. a blablabla furt ta tvoje písnička.. |
Janičko.... (mám tě prej ignorovat) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: ne srpen 13, 2006 10:55 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
di někam. vůbec mně nezajímá CO SI MYSLÍŠ že bych udělala kdybych.. a blablabla furt ta tvoje písnička.. |
tak prosimtě konečně dej na to co ti někdo poradil.. vim že s tvym egem to bude těžký ale zkus to.. _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne srpen 13, 2006 11:23 pm Předmět: |
|
|

|
tak prosimtě konečně dej na to co ti někdo poradil.. vim že s tvym egem to bude těžký ale zkus to.. |
Ty už nevíš co si vymyslet.... achjo sem zvědav co přijde příště jinak....
Jani...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne srpen 13, 2006 11:41 pm Předmět: |
|
|

|
tak prosimtě konečně dej na to co ti někdo poradil.. vim že s tvym egem to bude těžký ale zkus to.. |
Ty už nevíš co si vymyslet.... achjo sem zvědav co přijde příště jinak....
Jani...  |
(Pro ty co nejsou zasvěteni....opravdu to už jinak nejde...tak jako jana mi nikdo nikdy nenadával ani nepomlouval...opravdu nechápu !!! Jinak dneska jí zachranil jeden člověk před rozloučením....nejsem bouchací panák...co je moc je moc.... ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: po srpen 14, 2006 7:57 am Předmět: |
|
|
Anonymní
|
potrat? .. no em. jo.. s vama dvema to je potrat. mluvit o OT je uz asi trochu nahrany a trapny ,) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: po srpen 14, 2006 9:56 am Předmět: |
|
|

|
SunnyCZ napsal: |
potrat? .. no em. jo.. s vama dvema to je potrat. mluvit o OT je uz asi trochu nahrany a trapny ,) |
No..... na mě nekoukej....přečti si pořádně tenhle topic....a uvidiš s kým je potrat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pokemon4ever |
Zaslal: po srpen 14, 2006 9:38 pm Předmět: |
|
|
Začátečník

|
Potrat není dobrou volbou, představte si to malé děťátko. A myslím že zde někdo toto téma nepochopil. _________________ cokoli potrebujete vedet o tehle mazliccich,(pokémonech)..staci rict ,pomuzu vam |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: po srpen 14, 2006 10:57 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Podle mě je potrat na vůli matky. Jestli se orzhodne jít na potrat, je to její volba a asi k tomu má své důvody. Já bych to svojí dívce rozhodně nezakazoval.
(Ale ona by stejně nešla - aspoň ta současná)
 _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: st srpen 23, 2006 12:50 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
Broupal napsal: |
Podle mě je potrat na vůli matky. Jestli se orzhodne jít na potrat, je to její volba a asi k tomu má své důvody. Já bych to svojí dívce rozhodně nezakazoval.
 |
tak dávej bacha!!!  _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: st srpen 23, 2006 11:28 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Ci2o napsal: |
Broupal napsal: |
 |
tak dávej bacha!!!  |
V klidu, všecko mám pod kontrolou. Ona by taky ještě nechtěný dáreček nechtěla  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|