Autor |
Zpráva
|
sunii |
Zaslal: st červenec 19, 2006 8:02 am Předmět: |
|
|
Anonymní
|
the switch - vodu a drez
//!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: so srpen 26, 2006 11:42 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
Tokio Hotel- Rette mich
bill zmutoval (, ( jupíí ) __fakt hezká písnička__ _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne srpen 27, 2006 10:10 am Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
dejnaa_O: napsal: |
Tokio Hotel- Rette mich
bill zmutoval (, ( jupíí ) __fakt hezká písnička__ |
cituji: Já jsem nikdy od nich nic neslyšela a ani to nemám doma  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: ne srpen 27, 2006 10:55 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
to bylo johnánku kdy? eh.. řekla bych tak před měsícem.. možná že ano.. nedávno jsem si na stránce www.radioblogclub.com našla jejich album a pár živých koncertů (to uvádím proto, že podle tvého příspěvku si zřejmě myslíš že co člověk slyšel v konkrétní okamžik kdy TY ses ho zeptal, je jeho konečná životní zásoba znalostí hudby a už nikdy NEMÁ možnost si ji rozšířit.. nebo jsem tě o tom měla asi dopředu zpravit, abys nebyl tak vyveden z míry jak se to asi právě stalo) a zalíbilo se mi to.. kromě písničky shrei se mi to album líbí asi celé.. ale žívé výstupy z poslední doby jsou nejlepší neboť jak se zdá bill opravdu zmutoval a má to šťávu ((,
thnx for attention _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne srpen 27, 2006 11:13 am Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
hmmm jak působivé bylo to přesně 15.08.2006 18:06h (ať žije vypis volání hehehe) :mad: !!! No vidíš co se to děje už mutujou skoro všichni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: ne srpen 27, 2006 11:18 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
to bylo johnánku kdy? eh.. řekla bych tak před měsícem.. možná že ano.. nedávno jsem si na stránce www.radioblogclub.com našla jejich album a pár živých koncertů (to uvádím proto, že podle tvého příspěvku si zřejmě myslíš že co člověk slyšel v konkrétní okamžik kdy TY ses ho zeptal, je jeho konečná životní zásoba znalostí hudby a už nikdy NEMÁ možnost si ji rozšířit.. nebo jsem tě o tom měla asi dopředu zpravit, abys nebyl tak vyveden z míry jak se to asi právě stalo) a zalíbilo se mi to.. kromě písničky shrei se mi to album líbí asi celé.. ale žívé výstupy z poslední doby jsou nejlepší neboť jak se zdá bill opravdu zmutoval a má to šťávu ((,
thnx for attention
<:Johny:> napsal: |
hmmm jak působivé bylo to přesně 15.08.2006 18:06h (ať žije vypis volání hehehe) :mad: !!! No vidíš co se to děje už mutujou skoro všichni  |
|
a co jako tim chceš říct že to bylo 15.? že jako od té doby podle tebe jsem němohla poslechnout něco nového? prosimtě.. nebuď trapnej _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne srpen 27, 2006 11:23 am Předmět: |
|
|

|
thnx for attention
|
a co jako tim chceš říct že to bylo 15.? že jako od té doby podle tebe jsem němohla poslechnout něco nového? prosimtě.. nebuď trapnej |
Ne že si zase nafukovala jak to bylo před měsícem....a zase se chceš hadat takže to mi spíš přijde trapný na to ja ti kakám ja jsem jen s joukem napsal co si mi řekla před několika dni a nic špatnýho v tom nebylo ovšem to ty asi nejseš schopná pochopit tudíš FU! a pozdravuj pocestný .!.. Hádej se s někým jiným....
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Inquiete |
Zaslal: ne srpen 27, 2006 3:00 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Billy Talent - Devil In A Midnight Mass (závěr nema chybu!) _________________ Nepřibližuj se ke koze zepředu,
ke koni zezadu
a k bláznovi z žádné strany... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: po srpen 28, 2006 3:21 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
muse- supermassive black hole! fakt doporučuju __ _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ganga |
Zaslal: st srpen 30, 2006 3:50 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Muse - Absolution
Placebo - Sleeping with Ghosts
.gif) _________________ ju ar d big bos !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: st srpen 30, 2006 10:04 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Elvis Presley - Hand dog _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: pá září 01, 2006 7:35 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
vast - touched .. stary, skvelyyy ,) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaker1444 |
Zaslal: pá září 01, 2006 8:45 pm Předmět: |
|
|
 Favorit

|
Extra band-Vlak do Nice, Písen pro Salome, Žít s láskou
White snake-Is this love, Looking for Love
Ozzy Osbourne-Crazy train, Mr. Crowley
no prostě je toho hafo...to je asi tak jedna tisícina :-? _________________ Nic není tak jak se zdá.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ganga |
Zaslal: pá září 15, 2006 10:59 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Ready Kirken - Krasohled
nikdy jsem je moc neposlouchal, ale tadle písnička mi teď pořád zní v hlavě, hlavně ten refrén... _________________ ju ar d big bos !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: so září 16, 2006 12:58 am Předmět: |
|
|

|
Ganga napsal: |
Ready Kirken - Krasohled
nikdy jsem je moc neposlouchal, ale tadle písnička mi teď pořád zní v hlavě, hlavně ten refrén... |
Zejtra mám...zejtra mám...svůj den...splní se mi moje tajný přání můj sen..lalallaaaa lalalalaaaa tjn :-? :-? :-? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ganga |
Zaslal: so září 16, 2006 11:37 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Ready Kirken - Krasohled
nikdy jsem je moc neposlouchal, ale tadle písnička mi teď pořád zní v hlavě, hlavně ten refrén... |
Zejtra mám...zejtra mám...svůj den...splní se mi moje tajný přání můj sen..lalallaaaa lalalalaaaa tjn :-? :-? :-? |
Škoda že zpíváš jinou písničku  _________________ ju ar d big bos !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: so září 23, 2006 2:02 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
Ready Kirken - Krasohled
...
Den potápí se níž.
Svému konci blíž, blíž.
zmizíš-už se nevrátíš!
Mě to dochází-jsi mého slunce štěstí,
co mě provází!
Tak mě napádá-jsi vlastně slunce mý,
co na východě vychází...zapadá!
...
.gif) _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|