Autor |
Zpráva
|
Ganga |
Zaslal: ne září 03, 2006 1:20 pm Předmět: Videa na web |
|
|
 Ultra uživatel

|
Mám na vás páni webmástři prosbu.
Potřeboval bych poradit nějaký web, kde si můžu zdarma uploadovat videa a pak na ně můžu dát na svojí stránce link. Zasraný IC.IZ mi nechce povolit video větší než 20mb
Díky za radu _________________ ju ar d big bos !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: ne září 03, 2006 2:09 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
youtube.com
neprolejzal jsem to, ale myslim ze se muzes zaregistrovat a normalne tam hazet svoje videa _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ganga |
Zaslal: ne září 03, 2006 8:27 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Alven napsal: |
youtube.com
neprolejzal jsem to, ale myslim ze se muzes zaregistrovat a normalne tam hazet svoje videa |
dík za tip, zkusím to. .gif) _________________ ju ar d big bos !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: po září 04, 2006 10:51 am Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Jo, na tohle je opravdu youtube.com, IC.cz je pro webovy prezentace. Proto taky není zasraný, IMHO je to nejlepší český freehosting. _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ganga |
Zaslal: po září 04, 2006 3:08 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Broupal napsal: |
Jo, na tohle je opravdu youtube.com, IC.cz je pro webovy prezentace. Proto taky není zasraný, IMHO je to nejlepší český freehosting. |
IMHO?? neznam  _________________ ju ar d big bos !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: po září 04, 2006 7:39 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Ganga napsal: |
Jo, na tohle je opravdu youtube.com, IC.cz je pro webovy prezentace. Proto taky není zasraný, IMHO je to nejlepší český freehosting. |
IMHO?? neznam  |
IMHO, neboli In My Humble Opinion , volně přeloženo jako "podle mého soukromého názoru..." _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ganga |
Zaslal: út září 05, 2006 7:45 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
IMHO?? neznam  |
IMHO, neboli In My Humble Opinion , volně přeloženo jako "podle mého soukromého názoru..." |
Díky zase jsem o něco chytřejší  _________________ ju ar d big bos !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: út září 05, 2006 10:20 pm Předmět: |
|
|

|
IMHO?? neznam  |
IMHO, neboli In My Humble Opinion , volně přeloženo jako "podle mého soukromého názoru..." |
Díky zase jsem o něco chytřejší  |
Za nic
Kde můžem, pomůžem :mad: :mad: :mad: .gif) _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ganga |
Zaslal: ne září 10, 2006 8:28 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne září 10, 2006 9:15 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
http://www.youtube.com/watch?v=lGix0Nt4nAo
to je to video tak jsetli chcete tak můžete zkouknout |
Hej seš něco z toho ty? :-O jako hodně hustý je jak tam jezdí pozadu.... .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ganga |
Zaslal: po září 11, 2006 9:29 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
<:Johny:> napsal: |
Hej seš něco z toho ty? :-O jako hodně hustý je jak tam jezdí pozadu.... .gif) |
Já se nerad předvádím. Nejsem tam, bohužel. V ten den, kdy se to točilo, jsem byl v Ostravě, ale budeme točit další a tam se už možná objevím
PS:To ježdění pozadu ("fakie") není těžké, horší je že většina co jsou na tom videu jezdí bez brzd!! _________________ ju ar d big bos !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út září 12, 2006 11:43 am Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Já se nerad předvádím. Nejsem tam, bohužel. V ten den, kdy se to točilo, jsem byl v Ostravě, ale budeme točit další a tam se už možná objevím
PS:To ježdění pozadu ("fakie") není těžké, horší je že většina co jsou na tom videu jezdí bez brzd!! |
bez brzd ? eh... tjn
Jinak používáš docela vtipný smajly koukal sem na tu stranku kde je bereš...a fakt je jich tam miliony....něco použiju na forum .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ganga |
Zaslal: út září 12, 2006 9:12 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
PS:To ježdění pozadu ("fakie") není těžké, horší je že většina co jsou na tom videu jezdí bez brzd!! |
bez brzd ? eh... tjn
Jinak používáš docela vtipný smajly koukal sem na tu stranku kde je bereš...a fakt je jich tam miliony....něco použiju na forum .gif) |
Jóo ty leviťáky žeru    _________________ ju ar d big bos !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|