Autor |
Zpráva
|
Inquiete |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 2:58 pm Předmět: Rock ??? |
|
|
 GrandMáster

|
Taky ulítáváte na rocku? A co fesťáky? Svěřte s eostatním uživatelům fóóóra...  _________________ Nepřibližuj se ke koze zepředu,
ke koni zezadu
a k bláznovi z žádné strany... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 3:10 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
ne *001* :x _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Inquiete |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 3:20 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Mno jo... tady vladnou drumy a trance :x _________________ Nepřibližuj se ke koze zepředu,
ke koni zezadu
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 3:26 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
.DDD lol.. _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 3:36 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
No tak dříve sem hodně poslouchal a dokonce tenhle rok sme chtěli jít i na Přeštěnickej fest...ale bohužel to nějak nevyšlo...tak příští rok! Jinak momentálně když už....jakože už né moc často tak třeba Three days grace a samozřejmě nějaká ta klasika od LP, LB no a když trochu víc přivaříme tak offspring.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 5:00 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
<:Johny:> napsal: |
No tak dříve sem hodně poslouchal a dokonce tenhle rok sme chtěli jít i na Přeštěnickej fest...ale bohužel to nějak nevyšlo...tak příští rok! Jinak momentálně když už....jakože už né moc často tak třeba Three days grace a samozřejmě nějaká ta klasika od LP, LB no a když trochu víc přivaříme tak offspring.....  |
LB asi bude znamenat limp bizkit nebo jak to je a to se mi moc jako rock nezdá spíš takovej komerční punk rock , LP asi bude linkin park a to je prej nějakej nu metal což vůbec nevim co je a offspring je řekl bych že taky spíš něco jako LB , jinak dřív se m taky poslouchal rock ale ted spíš posloucham punk rock ale ne ten komerční a punk nekomerční, ska , reegae, emo ska a tak . _________________

Naposledy upravil Klímič dne ne listopad 12, 2006 5:00 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 5:00 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
přivaříme tak offspring.....  |
nepisal si ze to je punk ktory pocuvas :?: *001* *001*  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 5:28 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
M@to napsal: |
přivaříme tak offspring.....  |
nepisal si ze to je punk ktory pocuvas :?: *001* *001*  |
lol...dyt sem tam napsal když trochu přivaříme...víš jako že už to je trocha mimo hranice.... !!! (i pro klímiče) Jo a LB je jasný, že ty se s některejma songama třeba hod dog taky chvílema pohybujou někde jinde...ale tak celkově bych zařadil do tvrdšího rocku ! a LP...klasika  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 5:36 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
tak jako :D na todle už fakt nic..
já rock moc.. eh. ne. ale tak určitě se tam najdou dobrý hitovky.. jako ostatně všude (: _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 5:59 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Já teda mám Rock rád, ale spíš takovej ten "měkčí" prostě né ten tvrdej (zlí jazykové by to možná nazvali pop-rock) _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 6:04 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
rock.. super... jasan že posloucham...
a taky skačka, punkrock,punk ... no a samozřejmě disko...vše na co se dá pařit na disce... no prstě diskofil... ale zkousnu všecko... třebas i country...ale ne moc dechovky ale což takový co ste hasiči? nebo sokolíci.... ale tak to je klasika vesnických plesů..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 7:02 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jo rock mám taky ráda-hlavně teda ten českej,ale i nějakej punk-rock,ale tak ne moc....já poslouchám tak nějak všechno...jakože mi nic nevadí.... a jsem asi tak něco jako jajulka....
No jinak festáky....v létě jsem celkem počítala s tim,že s johnym pojedu na rock for people do Přeštěnic,ale nějak nám to nevyšlo *001* tak snad příště,ale příští rok bych se tam ráda koukla  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 7:37 pm Předmět: |
|
|

|
jajulka202 napsal: |
rock.. super... jasan že posloucham...
a taky skačka, punkrock,punk ... no a samozřejmě disko...vše na co se dá pařit na disce... no prstě diskofil... ale zkousnu všecko... třebas i country...ale ne moc dechovky ale což takový co ste hasiči? nebo sokolíci.... ale tak to je klasika vesnických plesů..  |
hmm aspon že to přizná...ale fakt neblbni nepřeháněj to....fujky fujky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 8:33 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
rock, hard & heavy atd... fesťáky a feťáky nemusim _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Inquiete |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 10:01 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
nečum <->o napsal: |
rock, hard & heavy atd... fesťáky a feťáky nemusim |
...a to ja zas jo  _________________ Nepřibližuj se ke koze zepředu,
ke koni zezadu
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 10:03 pm Předmět: |
|
|

|
Inquiete napsal: |
nečum <->o napsal: |
rock, hard & heavy atd... fesťáky a feťáky nemusim |
...a to ja zas jo  |
to je nečum...normální  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tikva |
Zaslal: pá listopad 17, 2006 8:28 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
ale ano..letos sme byly s klímičem na Basin fire festu,bylo to dost ostré a tvrdé
..Disko taky miluju  _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
slyšíš ty hlasy?Drž hubu děvko
nevíme nic, co jako bude
halucinace,jsou tady všude |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|