Autor |
Zpráva
|
tikva |
Zaslal: út listopad 28, 2006 6:42 pm Předmět: co si o kom myslíte |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
co si myslíte o jedincích na tomhle foru?..budte konkrétní.Já to chci slyšet.
Johny jestli je to blbý tak to smaž,nehci dělat negativní rozruch. _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
slyšíš ty hlasy?Drž hubu děvko
nevíme nic, co jako bude
halucinace,jsou tady všude |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: út listopad 28, 2006 6:54 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
já si myslim o panu Bannovi že je káj a údek
anebo to je vážný téma? _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út listopad 28, 2006 7:30 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Já si myslim, že pan nečum je hony pan....a jen trochu udek.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smoke! |
Zaslal: út listopad 28, 2006 7:36 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

Založen: 18.11.2006 Příspěvky: 67 Bydliště: Město ve městě-Košííík:-)
|
no je tu jeden člověk o kterym bych moch napsat příspěvek s 50 000 znakama co si o tom člověku myslim ale neudělám to pač by mě skoro všichni z fóra udupaly  _________________
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: út listopad 28, 2006 8:02 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
<:Johny:> napsal: |
Já si myslim, že pan nečum je hony pan....a jen trochu udek.
 |
ano vy jste taky hony pan Hony ataki trochu ten ud no  _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: út listopad 28, 2006 8:11 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
Smoke! napsal: |
no je tu jeden člověk o kterym bych moch napsat příspěvek s 50 000 znakama co si o tom člověku myslim ale neudělám to pač by mě skoro všichni z fóra udupaly  |
klidně to udělej. od toho tu todle téma je ne? _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: út listopad 28, 2006 8:49 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
o tikvovy si myslim že je v pohodě a je s ním prdel , to samí si myslim o johny , krocim , matovy, nečumíkem, sunny , namelovya tak dál ,
o dejně si nemyslim nic špatnýho jenom že jí trochu hrabe z těch diet a tak
o bannym si myslim že to je blbec , někdy ale jindy zas ne
o jasjulce si myslim že je divná ale nic proti , a o ivče sio radši nemyslim nic
jestlůi sem někoho urazil tak je mi to jedno a trhněte si , od toho tu je že  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út listopad 28, 2006 9:26 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Klímič je to mladý perspektivní, někdy jemně unáhlený muž  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: út listopad 28, 2006 9:38 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
tojo to pan necum je syce udek dost ale sme snym slavny taki dost ....
mame foku k casopyse _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út listopad 28, 2006 9:47 pm Předmět: |
|
|

|
Ano pan kroci je můj kamarád a máme se rádi...dokonce mě i objímá No a jinak ho mám rád. Má taky svoje autíčko 1:10 takže to se počítá...No a nějaký to peří...to prej maj krocani.....a pindíka k tomu....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
***** |
Zaslal: út listopad 28, 2006 9:47 pm Předmět: |
|
|
Organizace Hebmilo

|
a proc blbec? jenom to rekni, treba se zlepsim.. a hezky uprimne :!: |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smoke! |
Zaslal: út listopad 28, 2006 9:56 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
dejnaa_O: napsal: |
no je tu jeden člověk o kterym bych moch napsat příspěvek s 50 000 znakama co si o tom člověku myslim ale neudělám to pač by mě skoro všichni z fóra udupaly  |
klidně to udělej. od toho tu todle téma je ne? |
řeknu to takhle nemam čas psát uplně všechno ale nikdy si třeba sednem a já můžu pokračovat v tom co teď napíšu. Já osobně jsem s tebou mluvil asi........2 minuty na icq a zdála ses mi v pohodě,ale pak co jsem viděl co píšeš člověku kterej ti vůbec ale vůůůůbec nic neudělal akorát tě měl rád nechoval se tak že by tě něják urážel ba naopak i když ty si mu tam dávala čoudy tak on se ti ještě omlouval za to že vlastně vůbec nic neudělal. Tak jsem si prostě musel říc jak se ta proradná,egoistická,bezpáteřní svině dostala až sem k němu voblbla mu hlavu tak že mu posrala skoro celej život.
tohle si momentálně teď o tobě myslim že jsi proradná,egoistická,bezpáteřní svině!
jasný neznám tě třeba jsi opravdu jíná než já myslim ale dokut to nezjistim budu si pořád myslet tohle :!: _________________
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: út listopad 28, 2006 9:59 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
<:Johny:> napsal: |
Ano pan kroci je můj kamarád a máme se rádi...dokonce mě i objímá No a jinak ho mám rád. Má taky svoje autíčko 1:10 takže to se počítá...No a nějaký to peří...to prej maj krocani.....a pindíka k tomu....  |
to jo to je muj kamaradek a rady se mame dost to je prada _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: út listopad 28, 2006 10:06 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Banny napsal: |
a proc blbec? jenom to rekni, treba se zlepsim.. a hezky uprimne :!: |
já ti to bano řikam furt a tady je dukas!!!  _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út listopad 28, 2006 10:08 pm Předmět: |
|
|

|
dejnaa_O: napsal: |
klidně to udělej. od toho tu todle téma je ne? |
řeknu to takhle nemam čas psát uplně všechno ale nikdy si třeba sednem a já můžu pokračovat v tom co teď napíšu. Já osobně jsem s tebou mluvil asi........2 minuty na icq a zdála ses mi v pohodě,ale pak co jsem viděl co píšeš člověku kterej ti vůbec ale vůůůůbec nic neudělal akorát tě měl rád nechoval se tak že by tě něják urážel ba naopak i když ty si mu tam dávala čoudy tak on se ti ještě omlouval za to že vlastně vůbec nic neudělal. Tak jsem si prostě musel říc jak se ta proradná,egoistická,bezpáteřní svině dostala až sem k němu voblbla mu hlavu tak že mu posrala skoro celej život.
tohle si momentálně teď o tobě myslim že jsi proradná,egoistická,bezpáteřní svině!
jasný neznám tě třeba jsi opravdu jíná než já myslim ale dokut to nezjistim budu si pořád myslet tohle :!: |
no možná se to chce jmně nad tím zamyslet.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smoke! |
Zaslal: st listopad 29, 2006 1:26 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
O Johnym si myslim že je to krutej týpek kterej z ničeho dokázal udělat tohle Fórum ktery mate všichni tak rádi .gif) _________________
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marťas |
Zaslal: st listopad 29, 2006 3:18 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
to je teda témata tohle se ti všichni hádaj no!!!!  |