Autor |
Zpráva
|
Klímič |
Zaslal: pá listopad 24, 2006 11:25 pm Předmět: katastrofy , nehody , úmrtí zaviněná nedbalostí |
|
|
 Ultra uživatel

|
co si o tom myslíte , já vim že se o tom nedá moc hovořit protože to je strašně smutný že se to děje, ale co si třeba myslíte o těch dolech jak se bortí a pohřbívaj za živa, před chvíli sem četl na toto téma diskusy a docela mě překvapilo jak tam nějakcí velcí kluci píšou že jim to patří že je nelitujou a tak  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: ne listopad 26, 2006 10:18 am Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
No, já tu diskuzi teda nečet, ptrž mě u diskuzí nebaví většinou číst příspěvky těch lidí, co maj v hlavě nasráno, ale jestli je to tak, jak píšeš, tak se mi to jen poitvrdilo... _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne listopad 26, 2006 12:09 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Ano .. takový ty silácký keci...na to neni nikdo zvědavej! Rozhodně to k tomu vůbec nepatří...a myslim si, kdo tohle píše neni tak nějak uplně normalně přismyslech. kdyby tam měl svýho tátu, tak bude mluvit jinak !!!! .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marťas |
Zaslal: ne listopad 26, 2006 12:33 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
pěkný hovada co to píšou jako fakt je to strašně smutný co se teď poslení dobou děje to je pořád něco buď s těma dolama, nebo je spoustu bouraček autobusu a další různý nehody, člověk aby se teď bál vylíz z domova!!!!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: ne listopad 26, 2006 2:41 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
já si to taky myslim sem rád že tu jsou normální lidi _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tikva |
Zaslal: út listopad 28, 2006 6:26 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út listopad 28, 2006 7:34 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
slyšel jsem to na E2 ... fakt hrůza  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: út listopad 28, 2006 8:51 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
před chvíli mi to řekl kamarád a dost se mi z toho sevřelo hrdlo , tikvo máš to tam pět KM ale fakzt je to strašně smutný _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tikva |
Zaslal: st listopad 29, 2006 5:18 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
Klímič napsal: |
před chvíli mi to řekl kamarád a dost se mi z toho sevřelo hrdlo , tikvo máš to tam pět KM ale fakzt je to strašně smutný |
jo tedka jo,když sedim u tebe doma..ale od mýho baráku je to kilák _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
slyšíš ty hlasy?Drž hubu děvko
nevíme nic, co jako bude
halucinace,jsou tady všude |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: st listopad 29, 2006 6:23 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
štve mě že některý lidi delaj neohrožený a pak kvuli nim zemřou nebo sou narvtalo zraněný nebo zraněný lidi... nevinny lidi !!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: st listopad 29, 2006 6:40 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jajulka202 napsal: |
štve mě že některý lidi delaj neohrožený a pak kvuli nim zemřou nebo sou narvtalo zraněný nebo zraněný lidi... nevinny lidi !!!  |
jo to máš pravdu _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: pá prosinec 01, 2006 11:21 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Obrovskou tragédií skončil požár statku v Jakubovicích na Orlickoústecku. Kouřem se tam udusila matka a tři děti. Záchranáři se je usilovně snažili oživit, marně. O tragédii informoval lékař záchranné služby z Ústí nad Orlicí.
30.11. 2006 20:49 - 21:01 Aktualizováno
JAKUBOVICE - "Hasiči našli v místnosti čtyři osoby - ženu a tři děti. Vynesli je ven a okamžitě začali s jejich oživováním. V něm pokračovali i přivolaní zdravotníci, ale přivést je k životu se již nepodařilo," řekla mluvčí krajských hasičů Vendula Horáková.
"Děti, které zahynuly, byly narozené v letech 2002, 2003 a 2006. Dalších sedm dětí se zatím uchýlilo na noc k příbuzným a známým ve vsi. Rodina měla celkem deset dětí, otec nebyl v době požáru přítomen," řekla mluvčí orlickoústecké policie Eva Sichrová.
Požár vypukl v obývacím pokoji v přízemí statku. Oheň podle Horákové nebyl příliš velký, k jeho uhašení stačil jediný proud vody a zásah trval jen asi půl hodiny.
Na místě zasahovali profesionální hasiči z Lanškrouna a čtyři sbory dobrovolných hasičů z okolí. Příčinu neštěstí nyní vyšetřují policie i hasiči, škody se odhadují zhruba na 200 000 korun.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: pá prosinec 01, 2006 11:23 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jajulka202 napsal: |
jo to máš pravdu |
a to mě vážně sere! *001* :x  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: pá prosinec 01, 2006 11:25 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Obrovskou tragédií skončil požár statku v Jakubovicích na Orlickoústecku. Kouřem se tam udusila matka a tři děti. Záchranáři se je usilovně snažili oživit, marně. O tragédii informoval lékař záchranné služby z Ústí nad Orlicí.
JAKUBOVICE - "Hasiči našli v místnosti čtyři osoby - ženu a tři děti. Vynesli je ven a okamžitě začali s jejich oživováním. V něm pokračovali i přivolaní zdravotníci, ale přivést je k životu se již nepodařilo," řekla mluvčí krajských hasičů Vendula Horáková.
"Děti, které zahynuly, byly narozené v letech 2002, 2003 a 2006. Dalších sedm dětí se zatím uchýlilo na noc k příbuzným a známým ve vsi. Rodina měla celkem deset dětí, otec nebyl v době požáru přítomen," řekla mluvčí orlickoústecké policie Eva Sichrová.
Požár vypukl v obývacím pokoji v přízemí statku. Oheň podle Horákové nebyl příliš velký, k jeho uhašení stačil jediný proud vody a zásah trval jen asi půl hodiny.
Na místě zasahovali profesionální hasiči z Lanškrouna a čtyři sbory dobrovolných hasičů z okolí. Příčinu neštěstí nyní vyšetřují policie i hasiči, škody se odhadují zhruba na 200 000 korun.  |
no ty voe... chudinky dětičky... ale i táta... takhle ztratili všecko... i střechu nad hlavou...
jeee nechci nikdy zazit... .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 11:43 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Na místě zasahovali profesionální hasiči z Lanškrouna a čtyři sbory dobrovolných hasičů z okolí. Příčinu neštěstí nyní vyšetřují policie i hasiči, škody se odhadují zhruba na 200 000 korun.  |
No jo, to bylo kousek od nás... Je to zlý, 7 dětí příjde o mám a dalši 3 umřou s ní ... _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|