Autor |
Zpráva
|
Kroci |
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 9:33 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
Pokemon4ever napsal: |
No nevím, většína těch rozhovorů mi přijde ani né ujetá, spíše až trapná. Třeba rozhovor od "Kroci"-ho, je zřejmé že je nahraný. Od Dejny je ujetý až blbý. Nevím. Že by tohle byl jakýsi druh humoru? Nic proti Vám, píši co si myslím. |
mam ti zkopirovat nakej jinej ? mi se jinak nebavime  _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 9:54 am Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Pokemon4ever napsal: |
Ovšem, ty jsem také četl. Poté ale nechápu, proč uvádíš svůj rozhovor. Mimochodem |
hehe .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: pá prosinec 15, 2006 12:31 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
jáá ?? jaka jsem?
... no přátelská, ráda všem pomáhám a jsem tu pro všechny někdo
říká -někdy až moc všem rozdáváš oni tipak akorát ubližujou,
něco na tom je... je fakt že kolikrát dávám přednost přátelům, a nejen
jim... i ostatní lidem... když za mnou přijdou... a některý mi pak když
za nima přijdu já pro pomoc ukážou záda....
... společenská, ráda se seznamuji s novými lidmi...
... někdy až moc přecitlivělá a náladová... ale dřív sem byla víc... díky
svýmu bandabandu a mejm nejlpeším přátelům jsem se to naučila ¨
trochu ovládat....
... nervák, nervosa, ale fakt...
... otpimista s pesimistou dohromady....
... veselej člověk kterej se rád baví... a má rád společný akce s přáteli
... věčně zasněnej snílek...¨
... a fantasta...
... nezadržitelnej romantik...
... někdy sem hodně kritická...
... lživá jen z milosrdenství... (ale i to je špatně!!)
... falešná... jo taky někdy ale malinko... ¨ _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: pá prosinec 15, 2006 4:54 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
sem malej , držkatej , ráčkuju , srkám polívku , potim se , smrdim jak mísa , posloucham punk, mam mastný vlasy , plíseň mezi prstama , a začínam myslet , dloubu se v nose , koušu si nehty , podle mě sem ideální tip potentního muže, hledám ženu která mě bude krmit _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: so prosinec 23, 2006 11:41 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
žImýýý (11:37 PM) :
nejsi ani náhodou tuctová... jsi zcela jedinečná! a to v tom nekladnějším slova smyslu
pokud ty si blbá, tak to je ČR národem dementů s iq nižším než červotoče! naopak jsi opravdu velmi chytrá a máš obdivuhodný přehled
názory...ve spoustě věcech s tebou musím jedině souhlasit, v některých nesouhlasit...rozdíl mezi náma je ten, že ty jdeš na vše přesnou logikou a nemáš (nebo alespoň sem na to zatím nepřišel) předsudky a bloky...jako třeba já ke kouření, trávě apod... získáš si osobní zkušenost, sama zjistíš, co je dobré a co ne... třeba tenhle přístup není úplně ve všem dobrý, ale z obecného hlediska je asi nejlepší
žImýýý (11:39 PM) :
máš trochu slabší sebevědomí, ale hlavně, nejsi namyšlená! což je rozhodně velmi kladná vlastnost
mám pocit, že právě holky jsou hodně náchylné k tomu, být namyšlené..hlavně když něco vystudují, tk si myslí, kdoví co nejsou... ale ty taková nejsi a to je jedině dobře
vau O: hustý.. jen tak O: to napsal OOO: cože?! OOO: _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: so prosinec 23, 2006 11:44 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
a teď ještě O:
žImýýý (11:42 PM) :
kdyby se k tomuhle dostala přítelkyně, tk mě asi přizabije
ale kdyby si bydlela blíže a ne přes 250km daleko a neměl jsem přítelkyni a pokud si opravdu taková, jaká mi připadáš na icq, tk bych s tebou moc rád chodil
a to je fakt.. tyjo.. člověk kterýho si vážim O: úplně.. eh O: tyjo.. vau _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: so prosinec 23, 2006 11:50 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
dejnaa_O: napsal: |
nejsi ani náhodou tuctová... jsi zcela jedinečná! a to v tom nekladnějším slova smyslu
pokud ty si blbá, tak to je ČR národem dementů s iq nižším než červotoče! naopak jsi opravdu velmi chytrá a máš obdivuhodný přehled
názory...ve spoustě věcech s tebou musím jedině souhlasit, v některých nesouhlasit...rozdíl mezi náma je ten, že ty jdeš na vše přesnou logikou a nemáš (nebo alespoň sem na to zatím nepřišel) předsudky a bloky...jako třeba já ke kouření, trávě apod... získáš si osobní zkušenost, sama zjistíš, co je dobré a co ne... třeba tenhle přístup není úplně ve všem dobrý, ale z obecného hlediska je asi nejlepší
máš trochu slabší sebevědomí, ale hlavně, nejsi namyšlená! což je rozhodně velmi kladná vlastnost
mám pocit, že právě holky jsou hodně náchylné k tomu, být namyšlené..hlavně když něco vystudují, tk si myslí, kdoví co nejsou... ale ty taková nejsi a to je jedině dobře
vau O: hustý.. jen tak O: to napsal OOO: cože?! OOO: |
No fajnééé ...když tak mu hod link http://www.forum.najdes.com/viewtopic.php?t=2662&start=0 aspon si pokecáme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: so prosinec 23, 2006 11:52 pm Předmět: |
|
|

|
a teď ještě O:
ale kdyby si bydlela blíže a ne přes 250km daleko a neměl jsem přítelkyni a pokud si opravdu taková, jaká mi připadáš na icq, tk bych s tebou moc rád chodil
a to je fakt.. tyjo.. člověk kterýho si vážim O: úplně.. eh O: tyjo.. vau |
ale jo s timhle souhlasim....první pul roku sem byl taky takovej...byla si fakt skvělá...ovšem čas ukáže své .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 12:11 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
<Johny> napsal: |
a teď ještě O:
a to je fakt.. tyjo.. člověk kterýho si vážim O: úplně.. eh O: tyjo.. vau |
ale jo s timhle souhlasim....první pul roku sem byl taky takovej...byla si fakt skvělá...ovšem čas ukáže své .gif) |
žimý mě zná asi dýl než ty. si myslim teda _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 12:14 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
vau O: hustý.. jen tak O: to napsal OOO: cože?! OOO: |
jak je ten chudák chlapec vedle co  _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: ne březen 25, 2007 1:05 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
chOzéé (14:03:06 25/03/2007)
dejnaaa ty si ujeta :D
.DDD ATOJEPRADAAA _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: ne březen 25, 2007 10:39 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
vau O: hustý.. jen tak O: to napsal OOO: cože?! OOO:[/quote] No fajnééé ...když tak mu hod link http://www.forum.najdes.com/viewtopic.php?t=2662&start=0 aspon si pokecáme [/quote]
OMG ted sem Johniku fakt zmaten
Ale dejna ta je krutá, ta baba se s nikým nepáře... To je možna dobrý, ale jak pro koho. Ale tu jeji brutalitu fakt žeru Doufam že nikdy od ní nedostanu kotel ja
Dejno GO GO GO  _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: ne duben 08, 2007 10:26 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
leonorka (11:00 AM) :
ses debil vazne :D
Klajfirka (11:00 AM) :
na tom něco bude..
// je to jasné.. jsem debil.. wochoooou uiiiii  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: ne duben 08, 2007 11:03 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Nevím ňak si neumím posoudit sam sebe.....:-/ _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: st duben 11, 2007 4:31 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Ancik (05:25 odp.) :
jsi poslední dobou nějaká zaražená ne??
//tak jsem prej zaražená....nevim no,ale rozhodně si to nemyslim  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|