Autor |
Zpráva
|
Ivule:-) |
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 12:18 pm Předmět: |
|
|
 .

|
klajfirka napsal: |
Ivule:-) napsal: |
myshi napsal: |
Ci2o napsal: |
kuš kinte :D FUJ tolik litrů tyjo  |
dala by sis?? chuťovka..  |
mno,...heh,..jako pokud ti to chutna.............. *001* *001* |
jsem to tušil že se to obrátí proti mě ale co už... todle jsem nezkoušel a nikdy nebudu... ja piju jen PIVO  |
mno tak,..a jestli si uz o tom premyslel,myslis si ze by ti to chutnalo? *001*
no,..a nevis jestli to chutnalo osobe,kterou radeji jmenovat nebudu,.. ?? (myslim osobe muzskeho pohlavi v Prstne) |
myslíš nejmenovaného Tomáše Kaniu?? tak to nevím.. se musíš zeptat jeho.. a pokud jde o mě.. tak nevidím důvod proč bych to měl vůbec brát do pusy.. :x |
já to slyšela od bendy.... takže jsem tomu nechtěla věřit.... známe... ty jeho historky o padesáti vypitých pivech a pak o příchodu domů po svejch.... no ale pak mi to řekl´ještě jeden důvěryhodnej zdroj takže jsem neměla důvod pochybovat......  |
jakoze Benda ,..to? nebo to o Tomasovi... :?: *001* *001* |
no jako to s těma pivama jsem tam uvedla jen pro ukázku důvěryhodnosti informací pocházejících z tohoto zdroje..... pro nic víc ani míň |
ale stejne,...o tom se bude mluvit jeste hooodne dlouhou dobu,a bukvu z neho bude delat porad nekdo,...je zvlastni jak se tady v nasem zapadakove jedna blbost s tebou nese peknou dobu,... |
to se nenese jen tam u vás.. ja jsem to věděla etě dřív než jsem tomáše znala... kamoš mi to vykládal i když jsem z petrovic skoro nikoho neznala, až pak mi na obeckách když mi tam nějaké lidi představoval tak u tomáše poznamenal ještě tu kravinu..... to se rozneslo pěkně rychle... |
to joo,..a jak ses nebo odkad ses dostala az k nasi "podivne" petrovicke komunite??  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 1:26 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
kuš kinte :D FUJ tolik litrů tyjo  |
dala by sis?? chuťovka..  |
mno,...heh,..jako pokud ti to chutna.............. *001* *001* |
jsem to tušil že se to obrátí proti mě ale co už... todle jsem nezkoušel a nikdy nebudu... ja piju jen PIVO  |
mno tak,..a jestli si uz o tom premyslel,myslis si ze by ti to chutnalo? *001*
no,..a nevis jestli to chutnalo osobe,kterou radeji jmenovat nebudu,.. ?? (myslim osobe muzskeho pohlavi v Prstne) |
myslíš nejmenovaného Tomáše Kaniu?? tak to nevím.. se musíš zeptat jeho.. a pokud jde o mě.. tak nevidím důvod proč bych to měl vůbec brát do pusy.. :x |
já to slyšela od bendy.... takže jsem tomu nechtěla věřit.... známe... ty jeho historky o padesáti vypitých pivech a pak o příchodu domů po svejch.... no ale pak mi to řekl´ještě jeden důvěryhodnej zdroj takže jsem neměla důvod pochybovat......  |
jakoze Benda ,..to? nebo to o Tomasovi... :?: *001* *001* |
no jako to s těma pivama jsem tam uvedla jen pro ukázku důvěryhodnosti informací pocházejících z tohoto zdroje..... pro nic víc ani míň |
ale stejne,...o tom se bude mluvit jeste hooodne dlouhou dobu,a bukvu z neho bude delat porad nekdo,...je zvlastni jak se tady v nasem zapadakove jedna blbost s tebou nese peknou dobu,... |
to se nenese jen tam u vás.. ja jsem to věděla etě dřív než jsem tomáše znala... kamoš mi to vykládal i když jsem z petrovic skoro nikoho neznala, až pak mi na obeckách když mi tam nějaké lidi představoval tak u tomáše poznamenal ještě tu kravinu..... to se rozneslo pěkně rychle... |
to joo,..a jak ses nebo odkad ses dostala az k nasi "podivne" petrovicke komunite??  |
to je top secret... ;) ale petrovických znám celkem dost...=) a o vaší podivné komunitě toho vim.. no asi moc ne ale sem tam cosi..=D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 9:19 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
top secret.. ale ja v tom prsty nemám... vážně.. _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 9:27 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
top secret.. ale ja v tom prsty nemám... vážně.. |
no zasvětil mě tam do většiny věcí stary ne? takže v tomhle prsty nemáš.. ale.. však víš.. .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: po prosinec 25, 2006 5:48 pm Předmět: |
|
|
 .

|
no zasvětil mě tam do většiny věcí stary ne? takže v tomhle prsty nemáš.. ale.. však víš.. .gif) |
ze by nekdo z Kaniu???  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: po prosinec 25, 2006 8:10 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
ze by nekdo z Kaniu???  |
myslíš mara nebo tomáše? ee raďoš trunkát mě tam do vaší komunity zasvětil..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cataphract |
Zaslal: po prosinec 25, 2006 11:34 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

Založen: 18.12.2006 Příspěvky: 117 Bydliště: Banská Bystrica
|
Ja si to po tme nerobím a vždy je vreckovka nachystaná po ruke  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellixcs |
Zaslal: ne leden 14, 2007 8:13 pm Předmět: |
|
|
 Dobrý uživatel

|
marťas napsal: |
tak to teda nevím ale někam do neznáma do tmy nestříkám!!!!!!!! .gif) |
jojo, taky by se to mohlo nešŤastně vymstít, ještě by se mohlo stát, že by se vytvořilo děťátko temňátko  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellixcs |
Zaslal: so leden 20, 2007 1:28 pm Předmět: |
|
|
 Dobrý uživatel

|
Cataphract napsal: |
Ja si to po tme nerobím a vždy je vreckovka nachystaná po ruke  |
jj, jistota je jistota :D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KuRt |
Zaslal: čt únor 08, 2007 2:44 pm Předmět: |
|
|
 Mástr

Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 375 Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše
|
Já to mam fosforový tudíž to v noci občas i svítí takže to najdu vždycky  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucka Malaníková |
Zaslal: ne srpen 26, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
 Favorit

|
Dobrá otázka ale odpovídat nebudu  _________________ Jsem 25-letá svobodná maminka na mateřské dovolené. Ve svém volném čase se věnuji svým stránkám www.xvibratory.cz a především svému synu Lukáškovi (2,5 roku). Ráda fotografuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pravniklaska |
Zaslal: ne srpen 26, 2012 10:03 pm Předmět: |
|
|
Začátečník

|
Nehledám, jdu spát. Ráno moudřejší večera. |
|