Autor |
Zpráva
|
slaw3K |
Zaslal: pá leden 05, 2007 11:26 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
Bob Marley - Don´t worry be happy je nejkrutější song.. A Bob Marley je legenda sama o sobě.. .gif) _________________ !!!If you can read this, I ran over you!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slaw3K |
Zaslal: pá leden 05, 2007 11:29 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
dejnaa_O: napsal: |
až teď jsem si toho všimla . to don't worry BY happy je v topicu schválně????? je to totiž blbost |
Je to název tý písničky.. Bych nečekal, že někdo nezná Boba Marleyho..  _________________ !!!If you can read this, I ran over you!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: so leden 06, 2007 1:22 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
slaw3K napsal: |
až teď jsem si toho všimla . to don't worry BY happy je v topicu schválně????? je to totiž blbost |
Je to název tý písničky.. Bych nečekal, že někdo nezná Boba Marleyho..  |
myslela tim to, ze tam byla(je - nevim ted) chyba v nazvu. neni to BY ale BE.. to uz je jedno .D mimochodem je to od Bobbyho McFerrina, ne od Marleyho:) _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slaw3K |
Zaslal: so leden 06, 2007 1:46 am Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
Alven napsal: |
slaw3K napsal: |
Je to název tý písničky.. Bych nečekal, že někdo nezná Boba Marleyho..  |
myslela tim to, ze tam byla(je - nevim ted) chyba v nazvu. neni to BY ale BE.. to uz je jedno .D mimochodem je to od Bobbyho McFerrina, ne od Marleyho:) |
To se omlouvam.. Toho "By" sem si nevšiml.. A máš pravdu, je to od Bobbyho McFerrina, ale vždy sem myslel že od Marleyho.. Ješte jednou sry.. .gif) _________________ !!!If you can read this, I ran over you!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anetaaa |
Zaslal: so leden 20, 2007 2:05 pm Předmět: fthf |
|
|
 Kabrňák

|
jaky bafací obrázky?na mě nic nevybaflo to asi protože mě maj rádi :D _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|