Autor |
Zpráva
|
Jája202 |
Zaslal: út leden 30, 2007 12:38 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
vzpomínám na lásky.... nelásky.... na zklamání... i štěstí... vzpomínám....
------------------------------------------------------------
vzpomínám na rodinný dovolený..... na skautský tábory...... prostě tak no....  _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: út únor 13, 2007 10:33 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
ted jsme s jajulkou vzpomínaly na loňský čarodky a vzpomínaly jsme kolik kluků jsme zatáhly pod třešeň popřípadě pod keře a ke kostelu  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: út únor 13, 2007 10:34 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
můžete mi někdo řict co jsou to čarodky? _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
***** |
Zaslal: st únor 14, 2007 2:30 pm Předmět: |
|
|
Organizace Hebmilo

|
pálení čarodejnic.. prostě jeden z mnoha důvodů chlastat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: pá březen 09, 2007 10:28 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
právě vzpomínám na cestování po český kanadě.... s našima pěšky s krosnama na zádech... po krásách středních čech... joo to byli časy... takový trempíci...
a taky na každoroční týdenní sjzed vltavy na kanoích správná parta lidiček... jůůů vráti čas někdy ... nebo spíš začít znovu jezdit.... to už asi nepujde... každý z tý party mejch rodičů má svý starosti a na super časy strávený na vltavě si jen občas vzpomenou....
a nebo taky dovolenou na kolech kolem vltavy nebo na výlet na pramici na týden k orlíku pod stan.... joo to bylo super... nebo adršpašský skály... nebo novohradky... jejda jak ráda bych ty místa prošla znovu .... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: so březen 10, 2007 6:02 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Banny napsal: |
pálení čarodejnic.. prostě jeden z mnoha důvodů chlastat. |
hehe vi otom tak neco vite viditko _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: so březen 24, 2007 2:34 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
vzpomínám na staré dobré časy mého mládí
 _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: so březen 24, 2007 2:37 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Ivča napsal: |
 |
Omg 135cm bych neskočil ani náhodou omg  _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: so březen 24, 2007 2:39 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
RuSo. napsal: |
 |
Omg 135cm bych neskočil ani náhodou omg  |
no já bych řekla,že tohle ani moc není.....mám skočeno o malinko víc,ale tohle jsem zrovna našla v kompu....  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: so březen 24, 2007 3:07 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
 |
no já bych řekla,že tohle ani moc není.....mám skočeno o malinko víc,ale tohle jsem zrovna našla v kompu....  |
heh hustý...škoda že si se na to vyprdla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: so březen 24, 2007 4:49 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
<Johny> napsal: |
 |
no já bych řekla,že tohle ani moc není.....mám skočeno o malinko víc,ale tohle jsem zrovna našla v kompu....  |
heh hustý...škoda že si se na to vyprdla  |
Sem jinak na všechny sporty dřevak akorat vytrvalostní běh to je moje
Taky sem ve škole lámal rekordy..... A pořád lámu  _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tikva |
Zaslal: po březen 26, 2007 4:56 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
sem si jako vzpomněl tedka na základku,jak sme s Rusem na výletě dělali ninji..prej: když jednou bliknu,tak je čisto,když bliknu dvakrát tak máte stát,když třikrát... a běhali sme s trikama přes hlavu po celým campu od chatky k chatce ... aaaach jooo :D "sejdeme se na severní straně lesa" .gif) _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
slyšíš ty hlasy?Drž hubu děvko
nevíme nic, co jako bude
halucinace,jsou tady všude |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: po březen 26, 2007 7:11 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
tikva napsal: |
sem si jako vzpomněl tedka na základku,jak sme s Rusem na výletě dělali ninji..prej: když jednou bliknu,tak je čisto,když bliknu dvakrát tak máte stát,když třikrát... a běhali sme s trikama přes hlavu po celým campu od chatky k chatce ... aaaach jooo :D "sejdeme se na severní straně lesa" .gif) |
Ach jo to byly časy.... Základku bych vrátil, omg to bylo báječné....
Hej Tikvo pamatuješ jak nas učitelka zavřela v chatce a ja sem neměl kde chcat tak sem chcal do flašky od koly a vona zrovna přišla a koukala na meho pindu jak chčiju do lahve... to byly časy omg  _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tikva |
Zaslal: po březen 26, 2007 7:13 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
sem si jako vzpomněl tedka na základku,jak sme s Rusem na výletě dělali ninji..prej: když jednou bliknu,tak je čisto,když bliknu dvakrát tak máte stát,když třikrát... a běhali sme s trikama přes hlavu po celým campu od chatky k chatce ... aaaach jooo :D "sejdeme se na severní straně lesa" .gif) |
Hej Tikvo pamatuješ jak nas učitelka zavřela v chatce a ja sem neměl kde chcat tak sem chcal do flašky od koly a vona zrovna přišla a koukala na meho pindu jak chčiju do lahve... to byly časy omg  |
to bylo krásné jak si pak chvátal ho zandat a nachcal si přitom ještě do odpadkovýho koše..To bylo fajn,druhej den nás nepustila do vody,že prej máme ještě zbytkovej alkohol v krvi,mrcha  _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
slyšíš ty hlasy?Drž hubu děvko
nevíme nic, co jako bude
halucinace,jsou tady všude |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: po březen 26, 2007 7:17 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Hej Tikvo pamatuješ jak nas učitelka zavřela v chatce a ja sem neměl kde chcat tak sem chcal do flašky od koly a vona zrovna přišla a koukala na meho pindu jak chčiju do lahve... to byly časy omg  |
to bylo krásné jak si pak chvátal ho zandat a nachcal si přitom ještě do odpadkovýho koše..To bylo fajn,druhej den nás nepustila do vody,že prej máme ještě zbytkovej alkohol v krvi,mrcha  |
Hej ale chudák Anča dostala kotel na tom vcyletě to jo.... Musím tam zajit už se na ně taky mrknout, někd ypudem ne? Zapečeme.... _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: po březen 26, 2007 9:05 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
to bylo krásné jak si pak chvátal ho zandat a nachcal si přitom ještě do odpadkovýho koše..To bylo fajn,druhej den nás nepustila do vody,že prej máme ještě zbytkovej alkohol v krvi,mrcha  |
Hej ale chudák Anča dostala kotel na tom vcyletě to jo.... Musím tam zajit už se na ně taky mrknout, někd ypudem ne? Zapečeme.... |
wauuuuuuuu zajímavéééé zažitky... asi bych nechtela být vaše třídní ale teda srandy ste si užili dost to jo  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: po březen 26, 2007 9:28 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Jája202 napsal: |
Hej ale chudák Anča dostala kotel na tom vcyletě to jo.... Musím tam zajit už se na ně taky mrknout, někd ypudem ne? Zapečeme.... |
wauuuuuuuu zajímavéééé zažitky... asi bych nechtela být vaše třídní ale teda srandy ste si užili dost to jo  |
No to ja taky ne Jsme byli fakt ti nehodnější žáci  _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|