Autor |
Zpráva
|
Klarke_frndke |
Zaslal: po únor 26, 2007 9:14 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: út únor 27, 2007 9:27 am Předmět: |
|
|
mazeeeec |
tojo taková vyjasněná |
|
Návrat nahoru |
|
|
nečum <->o |
Zaslal: út únor 27, 2007 9:52 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
to je přesně ono, objednáš si stejk a přinesou ti oblohu _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
|
pisqle |
Zaslal: út březen 06, 2007 9:16 pm Předmět: |
|
|
Mástr
|
Original / nepravy render HDR
Pha - Jizni Mesto _________________ Jelito.Kopyto.Hoří to. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: út březen 06, 2007 9:33 pm Předmět: |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
pisqle |
Zaslal: út březen 06, 2007 9:43 pm Předmět: |
|
|
Mástr
|
Je to pred/po, aby vsichni videli ze je to jen podfuk. je to sendvic 3 neprave podexponovanych a preexponovanych scen. -2EV tmava 0 normal +2EV presvetlena a dohromady to da takhle hezky svetla i stiny _________________ Jelito.Kopyto.Hoří to. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Klarke_frndke |
Zaslal: út březen 06, 2007 9:57 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
pisqle napsal: |
Je to pred/po, aby vsichni videli ze je to jen podfuk. je to sendvic 3 neprave podexponovanych a preexponovanych scen. -2EV tmava 0 normal +2EV presvetlena a dohromady to da takhle hezky svetla i stiny |
nepovidej.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
nečum <->o |
Zaslal: út březen 06, 2007 9:59 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
mě se to líbí teda, někdy to zkusim, teda až budu mít takovej ten statif _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
|
pisqle |
Zaslal: út březen 06, 2007 10:01 pm Předmět: |
|
|
Mástr
|
Kdyz si sezenes stativovy sroub, tak ti staci i hul od kostete, hlavni je mit teziste v opticky ose, zbytek uz dorovna software.
Jinak doporucuju vyhradne RAW pro expozicni posun. Stoji to za to a prinasi to novy moznosti pri spatnym svetle (ale to uz ted bude jen a jen lepsi ;o)). Nonic, uz mlcim. _________________ Jelito.Kopyto.Hoří to. |
|
Návrat nahoru |
|
|
nečum <->o |
Zaslal: út březen 06, 2007 10:04 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
akorát se mi koště blbě píchá do betonu :D _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
|
pisqle |
Zaslal: út březen 06, 2007 10:05 pm Předmět: |
|
|
Mástr
|
To chce trpělivost, jako na rybách ;o] _________________ Jelito.Kopyto.Hoří to. |
|
Návrat nahoru |
|
|
sunii |
Zaslal: út březen 06, 2007 10:10 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
nelíbí. omluva, že bez konstruktivní kritiky .. prostě nezaujalo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Alven |
Zaslal: út březen 06, 2007 10:43 pm Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
klajfirka napsal: |
Je to pred/po, aby vsichni videli ze je to jen podfuk. je to sendvic 3 neprave podexponovanych a preexponovanych scen. -2EV tmava 0 normal +2EV presvetlena a dohromady to da takhle hezky svetla i stiny |
nepovidej.... |
ver, ze jednoduseji se to rict neda.) a nekoho to zajima..tak..v pohode, ne? ,O _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
|
pisqle |
Zaslal: út březen 06, 2007 10:50 pm Předmět: |
|
|
Mástr
|
Ja myslel ze to nekdo treba zkusi, tak at ma alespon informacni zaklad. Ale nekterym se spis zda ze si to rikam jentak pro sebe abych si tady vyhonil ego, jaky znam zkratky.
Nikomu z vas jsem tady nijak neublizil, nerka jedinyho sprostyho slova a i tak se citite byt jako skupina infiltrovani nekym kdo sem nepatri. Koncim tady a doufam ze z toho bude mit alespon nekdo radost, protoze ja jsem z toho spis smutny. Tak vam preju vsem hodne stesti, nekteri tu projevujete talent, tak ho hlavne rozvijejte, protoze to muze byt v tyhle spolecnosti taky jedna z poslednich veci, ktery vam zustanou. Ahoj _________________ Jelito.Kopyto.Hoří to. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Klarke_frndke |
Zaslal: st březen 07, 2007 11:06 am Předmět: |
|
|
Ultra uživatel
|
Ja myslel ze to nekdo treba zkusi, tak at ma alespon informacni zaklad. Ale nekterym se spis zda ze si to rikam jentak pro sebe abych si tady vyhonil ego, jaky znam zkratky.
Nikomu z vas jsem tady nijak neublizil, nerka jedinyho sprostyho slova a i tak se citite byt jako skupina infiltrovani nekym kdo sem nepatri. Koncim tady a doufam ze z toho bude mit alespon nekdo radost, protoze ja jsem z toho spis smutny. Tak vam preju vsem hodne stesti, nekteri tu projevujete talent, tak ho hlavne rozvijejte, protoze to muze byt v tyhle spolecnosti taky jedna z poslednich veci, ktery vam zustanou. Ahoj |
puf... tak.. to jsem/jsme asi přehnali.. chci se ti za sebe omluvit, sice asi možná trochu pozdě, ale přece.. já jen.. někdy moje pubertální nevybouřené hormony asi mají potřebu se vyjádřit.. a vůči tobě často ironicky a zbytečně, budu se snažit už se krotit.. ostatní co si sem tam rypli snad taky.. a určitě tady spolu budem moct normálně vycházet a komunikovat.. opravdu mě to mrzí.. myslela jsem, že z nás tady nikdo nerozumí tomu co píšeš a tak mi to přišlo fakt jako by sis to říkal jen tak.. ale vidim že tomu tady rozumí víc lidí, taakže jsou asi rádi když jim poradíš.. fakt jsem se tě nechtěla dotknout takhle moc.. já už budu hodná.... za pár ostatních co rypali to slíbit nemůžu, ale snad budou taky.. mi nejsme zliiiiii .. omlouvám se.. závěrem... takové to dětské ale upřímné "kamarádi?" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Johny55 |
Zaslal: st březen 07, 2007 1:47 pm Předmět: |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KuRt |
Zaslal: st březen 07, 2007 1:54 pm Předmět: |
|
|
Mástr
Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 375 Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše
|
Nikomu z vas jsem tady nijak neublizil, nerka jedinyho sprostyho slova a i tak se citite byt jako skupina infiltrovani nekym kdo sem nepatri. Koncim tady a doufam ze z toho bude mit alespon nekdo radost, protoze ja jsem z toho spis smutny. Tak vam preju vsem hodne stesti, nekteri tu projevujete talent, tak ho hlavne rozvijejte, protoze to muze byt v tyhle spolecnosti taky jedna z poslednich veci, ktery vam zustanou. Ahoj |
OMG musíš brát všechny narážky s humorem ne?? přeci tady nebudeme jenom vážný...to by pak nebyla žádná prdel no tak princi vzmuž se _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|