Autor |
Zpráva
|
Johny55 |
Zaslal: st březen 07, 2007 11:16 pm Předmět: První proboření hranice příspěvků ! |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
S potěšením musím konstatovat, že Dejnaa dosáhla hodnosti věrného uživatele lépe řečeno další hodnosti už nejsou...došla až k vrcholu Samozřejmě někdo to může brat jako spam a tak žejo známe... ale to je jedno... udělalo mi to radost že se konečně použil poslední rank v galerii. už mu bylo smutno... (Jinak docela spam tema a OT .... ovšem dopřejme to tomu obrázku)
Tak jen tak dál |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KuRt |
Zaslal: čt březen 08, 2007 12:10 am Předmět: |
|
|
 Mástr

Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 375 Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše
|
Tady je dárek pro dejnu za dosažení posledního levelu
Bylo to v akci tak proč to nevzít _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: čt březen 08, 2007 7:38 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
dík moc .) *MUCK* .DDDd _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: čt březen 08, 2007 11:06 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
gratulujuuuuuu (((((((((((: _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: čt březen 08, 2007 1:02 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Sem skoro myslel, ze už ten rank dosáhla dřív ...
No, každopádně gratuluju, mám pocit, že tu sou uživatelé, kteří spammujou víc  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: čt březen 08, 2007 6:28 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
gratulješn  _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: čt březen 08, 2007 7:09 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jestli Dejna došla k vrcholu tak by možná ale měl dostat pohár Alven dost :D:D _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: čt březen 08, 2007 7:11 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
nečum <->o napsal: |
jestli Dejna došla k vrcholu tak by možná ale měl dostat pohár Alven dost :D:D |
hlasuji pro  _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: čt březen 08, 2007 7:59 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jestli Dejna došla k vrcholu tak by možná ale měl dostat pohár Alven dost :D:D |
.gif) .gif) .gif) ty jsi ujo...gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: čt březen 08, 2007 9:58 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
kujóón  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: pá březen 16, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jee gratuluji,ale tak to jsem asi zapomněla popřát i vrcholu stupnice i johnymu...ne?ten jich ma taky více i když je admin. takže opožděně ale taky gratulace. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: ne březen 18, 2007 12:07 pm Předmět: Re: První proboření hranice příspěvků ! |
|
|
 Ultra uživatel

|
<Johny> napsal: |
S potěšením musím konstatovat, že Dejnaa dosáhla hodnosti věrného uživatele lépe řečeno další hodnosti už nejsou...došla až k vrcholu Samozřejmě někdo to může brat jako spam a tak žejo známe... ale to je jedno... udělalo mi to radost že se konečně použil poslední rank v galerii. už mu bylo smutno... (Jinak docela spam tema a OT .... ovšem dopřejme to tomu obrázku)
Tak jen tak dál |
Johníku tak přidej nove ranky ne? Nebo to nejde? Sice do toho tvého ranku mam hoooodně daleko:-D ale by byo možna zajimavé udělat žebřík uživatelů s nejvice přispěvkama:-))) Přidej nové ranky, třeba až do 10000 přispěvků   _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|