Autor |
Zpráva
|
marťas |
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 3:31 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
dejnaa_O: napsal: |
chní .DDDDDDDD
u nás máme jednoho outsidera ((B ale prostě.. to je úplně.. jako.. prostě.. my se ho snažíme prostě nějak.. prosazovat.. dali jsme mu funkci mluvčího třídy do školní rady.. a furt se ho ptáme na jeho názor.. ale on s náma nechce komunikovat.. co byste dělali s timhle? Oo' |
to by se ho chtělo zeptat jakej je důvod že nechce s váma komunikovat? :?: :?: |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marťas |
Zaslal: čt prosinec 21, 2006 3:32 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Lenka_S napsal: |
mě tak trochu na základce šikanovali kvůli tomu, že vypadám jako cikánka...bud si léčili mindráky, anebo to bylo kvůli tomu, že jsem takhle tmava:( |
no jo prostě jsou mezi náma hovada bohužel!!!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lejzr |
Zaslal: ne prosinec 24, 2006 10:19 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
nečum <->o napsal: |
tak když se někdo šikanuje tak je to celkem prdel horší je když někdo šikanuje nás )) |
rozhodne souhlasim, ale sikana ostatnich zas tak spatna neni, nekde na kazete mam jak kamosi mlatej jinyho kamose, pousteli sme si to v aute s nim a docela sme se nasmali |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: po březen 19, 2007 10:45 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
šikana musí bejt, ona je boží _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: út březen 20, 2007 2:27 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
mě chtěli ze školy vyhodit za šikanu.. nakonec jsem měla jen ředitelskou, ale byl to celkem svijak teda.. přitom to byla upe taková kravina.. u nás ve třídě je šikana i to když se na někoho škaredě podivame.. dokonce už nam řekli i že šikanujem jednu holku protože ji zdravime:D to tam je upe šilene.. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: út březen 20, 2007 3:19 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
klajfirka napsal: |
mě chtěli ze školy vyhodit za šikanu.. nakonec jsem měla jen ředitelskou, ale byl to celkem svijak teda.. přitom to byla upe taková kravina.. u nás ve třídě je šikana i to když se na někoho škaredě podivame.. dokonce už nam řekli i že šikanujem jednu holku protože ji zdravime:D to tam je upe šilene.. |
taky neco podobneho.... a též sem slízla ředitelskou... _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: út březen 20, 2007 3:25 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Jája202 napsal: |
mě chtěli ze školy vyhodit za šikanu.. nakonec jsem měla jen ředitelskou, ale byl to celkem svijak teda.. přitom to byla upe taková kravina.. u nás ve třídě je šikana i to když se na někoho škaredě podivame.. dokonce už nam řekli i že šikanujem jednu holku protože ji zdravime:D to tam je upe šilene.. |
taky neco podobneho.... a též sem slízla ředitelskou... |
njn je v tom bordel... a přitom když jsem byla menší tak jsem si kolikrát zasloužila možná i sníženou známku nebo tak... a ništa:D všechno prochazelo.. a teď se upe pomatli.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: út březen 20, 2007 3:28 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Jája202 napsal: |
taky neco podobneho.... a též sem slízla ředitelskou... |
njn je v tom bordel... a přitom když jsem byla menší tak jsem si kolikrát zasloužila možná i sníženou známku nebo tak... a ništa:D všechno prochazelo.. a teď se upe pomatli.. |
me na zakladce v sedmičce no.. sme si trochu dělali srandu z jedny holky a ona nas praskla... byla takova černá ovce třídy.... nějak nezapadla.... a my sme si z ní dělali srandu... 4sme schytali proslov od zástupkyně a od ředitele a třídní.... a pak ta ředitelská.... njn....
jako ale ted na střední ?? je to spíš šikana učitelů!! fakt se jen koukneš kolik je hodin na mobil a okamžitě tě zapisujou do třídnice a máš napomenutíí..  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: út březen 20, 2007 3:52 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
no tak na střední nám náš třídní profesor řiká,že ho šikanujem,tak nevim no....  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KuRt |
Zaslal: út březen 20, 2007 5:13 pm Předmět: |
|
|
 Mástr

Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 375 Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše
|
Já sem se ve třídě zasmál a učitelka mě s jednim kámošem vyhodila ze třídy a říkala že nám napíše absenci ale když sme se druhej den dívali jestli nám jí fakt napsala tak sme nic nenašli já jí příště ukážu!!!budu jí šikanovat a snim jí svačinu a seberu jí peníze  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
morTaro |
Zaslal: út březen 20, 2007 7:34 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
No tak o šikaně víme svoje, viď Johny. Jak sme šikanovali toho našeho spolužáka a byl kvůli tomu docela pruser. Dokonce potom odešel ze školy na návrh ředitele. To proto že si to ten vůl všechno, a bylo toho celkem dost, se svym fotrem vymyslel. No byla to prdel no. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
morTaro |
Zaslal: út březen 20, 2007 7:39 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
Jo a teď sem si vzpomněl že o mně jednou kvůli šikaně psali i v novinách:" Dva žáci školy ... v ... brutálně zbily svého mladšího spolužáka, kterého poté odvezla sanitka..." Tak asi nějak to tenkrát napsali. Problém byl v tom že ten zmlacenej nebyl šikanovanej a my sme na něj nebyly dva. V průběhu dne prostě dokázal vyprovokovat, nezávisle na sobě, dva lidi a dostal po hubě. Prostě nějakej masochista. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út březen 20, 2007 7:51 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
morTaro napsal: |
Jo a teď sem si vzpomněl že o mně jednou kvůli šikaně psali i v novinách:" Dva žáci školy ... v ... brutálně zbily svého mladšího spolužáka, kterého poté odvezla sanitka..." Tak asi nějak to tenkrát napsali. Problém byl v tom že ten zmlacenej nebyl šikanovanej a my sme na něj nebyly dva. V průběhu dne prostě dokázal vyprovokovat, nezávisle na sobě, dva lidi a dostal po hubě. Prostě nějakej masochista. |
No jasný k prvnímu příspěvku ... To bylo vtipný hodil po mě křídu ja jsem jí vzal a hodil jí po něm zpátky a ve zprávě bylo napsano: David hodil křídu po Honzovi (ja) a Honza vzal fixu a počmaral ho sem fakt nestihal...no a nakonec pravda vyšla na jevo a odešel ze školy...aby se nam asi nemusel omlouvat.
No a druhej příspěvek: jasný no...tak nějak pamatuješ jak učitelé říkali no konečně někdo mu to vysvětlil snad už se uklidní...(byl to takovej grazl na škole dovoloval si na mladší a když si jednou dovolil na mortara, kterej byl ještě o dva roky starší....hmm umíte si to představit) Tak mu mortaro jemně vysvětlil at se uklidní.
Jinak tady náš mortík na treningu ... trochu nechapu proč ho tehda polil ten kkt tim čajem...to byl trochu lístek na zem.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: út březen 20, 2007 8:03 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
<Johny> napsal: |
morTaro napsal: |
No jasný k prvnímu příspěvku ... To bylo vtipný hodil po mě křídu ja jsem jí vzal a hodil jí po něm zpátky a ve zprávě bylo napsano: David hodil křídu po Honzovi (ja) a Honza vzal fixu a počmaral ho sem fakt nestihal...no a nakonec pravda vyšla na jevo a odešel ze školy...aby se nam asi nemusel omlouvat.
No a druhej příspěvek: jasný no...tak nějak pamatuješ jak učitelé říkali no konečně někdo mu to vysvětlil snad už se uklidní...(byl to takovej grazl na škole dovoloval si na mladší a když si jednou dovolil na mortara, kterej byl ještě o dva roky starší....hmm umíte si to představit) Tak mu mortaro jemně vysvětlil at se uklidní.
Jinak tady náš mortík na treningu ... trochu nechapu proč ho tehda polil ten kkt tim čajem...to byl trochu lístek na zem.
 |
wauuuu teda péťo tak to se tě asi začínám bát....  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
morTaro |
Zaslal: út březen 20, 2007 8:11 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
tak to snad nee  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: út březen 20, 2007 9:23 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
RuSo. napsal: |
šikana musí bejt, ona je boží |
jo jo šikana zlatý jukebox.. pokud v něm nejsem zrovna já..
morTaro: dobrá fotka  _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
nečum <->o |
Zaslal: út březen 20, 2007 9:31 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
lítající čestmír tyjo.. tak to si dam taky bacha rači :D _________________ poslední cigáro tohle je nastálo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|