Obsah fóra  Obsah fóra
FAQ FAQ  Obchůdky  Hledat  Hledat   Seznam uživatelů  Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny  Uživatelské skupiny
Registrace  ::  Přihlášení Soukromé zprávy

Přidat nové téma  Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další
 poprvý « Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » 
Autor Zpráva
Broupal
PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2005 11:10 pm    Předmět: Citovat

Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)

myshi napsal:
2aldaris. absolutly agree

So do I.
Sám bych to neřekl líp, než pan Zikmund :D

Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
khaz4!th
PříspěvekZaslal: so prosinec 10, 2005 12:43 pm    Předmět: Citovat

Začátečník
Začátečník

<:Johny:> napsal:
Mno...já bych to viděl někdo u mě v posteli....nebo u ní v posteli....jemně šero....romantika...třeba hech pak se jemně krásně hladit, líbat.....jemně bych z ní sundal šaty...když by byla trošku do sada tak bych to z ní strhal hech až by sme byli oba nahý, tak bych někde našel kondom...případně bych ho běžel koupit do sámošky...mno a pak bych si ho nandal či ona mě hech pak bych jemně vsunul....pak bych se jemně hodně udělal...počítám, že ona asi ne.....mno a pak bych se jmeně oblíkl mno a......tak nějak...dobry ne.... Razz Razz Razz

Myslim ze takhle by si u ni neuspel...nejenze ti utece(tobe) ale urcite by si do ni pral vy svoje spamy o najdes.foru a to by taky nezabralo Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Johny55
PříspěvekZaslal: so prosinec 10, 2005 1:44 pm    Předmět: Citovat

Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )

mno máš to špatně forum.najdes.com tak je to....mno a mám dojem ... že se tě nikdo neprosil aby si sem něco psal a aby si tady regoval na můj příspěvek a snažil se mě za každou cenu schodit...je mi líto, tady nejsi na gz...tady se maj lidi rádi a i já tě mám rád ....to se neboj.....tak ahoj kamaráde hech
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Broupal
PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2005 11:47 pm    Předmět: Citovat

Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)

mno máš to špatně forum.najdes.com tak je to....mno a mám dojem ... že se tě nikdo neprosil aby si sem něco psal a aby si tady regoval na můj příspěvek a snažil se mě za každou cenu schodit...je mi líto, tady nejsi na gz...tady se maj lidi rádi a i já tě mám rád ....to se neboj.....tak ahoj kamaráde hech

Přesně tak. Peace & Love Forever Smile
hech hech hech Cool

Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Inquiete
PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2005 6:51 pm    Předmět: Citovat

GrandMáster
GrandMáster

Fredy(!)Decko napsal:
Ja mam holku sprtku =D chodim s ni jen aby sem od ni mohl opisovat ve skole a aby mi delala domaci ukoly =D je to pekna pica. S tou abych si zasukal no tak to nevim co by se muselo stat aby k tomu doslo =D asi bych ji musel hodne vozrat, i kdyz nechlasta =D , musel bych ji to nejak postupne primichavat do caje nebo to do ni nak napichat =D a sam bych musel bejt totalne sjetej =D a kdyby k tomu uz nahodou doslo tak bych ji asi zlomil vejpul : DD a pak by o me jeji babicka zlomila koste =D mimochodem taky mega pica =D kdyz sem s ni u ni byl na nasteve tak nas poucovala o antikoncepci =DD mel sem co delat abych se nepochcal smichy ... Takze moje poprvy asi bude az vystuduju skolu =D
Tak to vod tebe vuci ni FAKT neni moc pekne........ ted si predstav, ze se jen tak dostane tady na forum...ha?.....
Surprised Surprised Surprised
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Linux
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 8:51 pm    Předmět: Citovat

Poprvý.. Hmm nic moc. Ale celkem to bylo ještě slušný. Hmm v poho :mad: .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ivča
PříspěvekZaslal: st leden 18, 2006 7:41 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

No máte někteří dobrý představy Very Happy .....no moje poprvý bylo teda nic moc.....byla jsem totiž totálně nalitá,takže si z toho moc teda nepamatuju.. Very Happy .....ted už to beru ale jen tak jako by se nikdy nic nestalo.. Smile ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Pbaf
PříspěvekZaslal: so leden 21, 2006 5:20 pm    Předmět: odpoved Citovat

Začátečník
Začátečník

Mno...já bych to viděl někdo u mě v posteli....nebo u ní v posteli....jemně šero....romantika...třeba hech pak se jemně krásně hladit, líbat.....jemně bych z ní sundal šaty...když by byla trošku do sada tak bych to z ní strhal hech až by sme byli oba nahý, tak bych někde našel kondom...případně bych ho běžel koupit do sámošky...mno a pak bych si ho nandal či ona mě hech pak bych jemně vsunul....pak bych se jemně hodně udělal...počítám, že ona asi ne.....mno a pak bych se jmeně oblíkl mno a......tak nějak...dobry ne.... Razz Razz Razz

A to bys pro ten kondom bezel nahatej do samosky???Nebylo by lepsi jit ho koupit predem???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pbaf
PříspěvekZaslal: so leden 21, 2006 5:26 pm    Předmět: Citovat

Začátečník
Začátečník

Moje poprve musi bejt s někym, na koho se nebudu stitit podivat, az se probudim Very Happy
Ivule:-)
PříspěvekZaslal: ne únor 12, 2006 7:00 pm    Předmět: Citovat

.
.

jaj,ja to nejak neresim,..az to prijde tak to prijde,..jen to nemusi byt nekde u pudlice,..nebo v křaku .Me to broucci publikum nejak nelaka Smile Very Happy
efendi
PříspěvekZaslal: st únor 15, 2006 6:04 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

Ivule:-) napsal:
jaj,ja to nejak neresim,..az to prijde tak to prijde,..jen to nemusi byt nekde u pudlice,..nebo v křaku .Me to broucci publikum nejak nelaka Smile Very Happy

tak to bys musela někam vyrazit Very Happy Very Happy na vesnici maš všude broucčí publikum......
PříspěvekZaslal: st únor 15, 2006 6:39 pm    Předmět: Citovat

.
.

Kroci napsal:
Fredy(!)Decko napsal:
Ja mam holku sprtku =D chodim s ni jen aby sem od ni mohl opisovat ve skole a aby mi delala domaci ukoly =D je to pekna pica. S tou abych si zasukal no tak to nevim co by se muselo stat aby k tomu doslo =D asi bych ji musel hodne vozrat, i kdyz nechlasta =D , musel bych ji to nejak postupne primichavat do caje nebo to do ni nak napichat =D a sam bych musel bejt totalne sjetej =D a kdyby k tomu uz nahodou doslo tak bych ji asi zlomil vejpul : DD a pak by o me jeji babicka zlomila koste =D mimochodem taky mega pica =D kdyz sem s ni u ni byl na nasteve tak nas poucovala o antikoncepci =DD mel sem co delat abych se nepochcal smichy ... Takze moje poprvy asi bude az vystuduju skolu =D

lol hech

no abych rekla pravdu me se to jako velka prdel nezda,...chudak holka Rolling Eyes
efendi
PříspěvekZaslal: st únor 15, 2006 7:00 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

mě to někdo udělal tak toho synka asi zabiju....
Namael
PříspěvekZaslal: st únor 15, 2006 7:42 pm    Předmět: Citovat

GigaMástr
GigaMástr

Přesně tak,hned bych ho kuchnul,hajzla.

Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.

Say what you mean,Mean what you say

Do one thing everyday that scares you

Read the directions, even if you don’t follow them

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
PříspěvekZaslal: čt únor 16, 2006 7:08 am    Předmět: Citovat

.
.

Namael napsal:
Přesně tak,hned bych ho kuchnul,hajzla.

ve tvem pripade bys kuchnul asi tu zenskou ne ? Smile ale je fakt ze bych se taky pridala Wink
Joker
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 12:21 am    Předmět: Citovat

GrandMáster
GrandMáster

No ja bych to rekl takhle jelikoz sem ve znameni stir.......Už aby to bylo Laughing
nééé dělám si prdel i kdyz je to z poloviny pravda ,ale muselo by to bejt strasne pekny.....no jinak doufam ze to prijde jednou treba za 20-30 let Rolling Eyes Very Happy Very Happy
PříspěvekZaslal: so únor 18, 2006 11:21 am    Předmět: Citovat

.
.

Joker napsal:
No ja bych to rekl takhle jelikoz sem ve znameni stir.......Už aby to bylo Laughing
nééé dělám si prdel i kdyz je to z poloviny pravda ,ale muselo by to bejt strasne pekny.....no jinak doufam ze to prijde jednou treba za 20-30 let Rolling Eyes Very Happy Very Happy

vono to prijde az to budes nejmene cekat,... Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma  Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další Strana 3 z 11

Přejdi na: