Autor |
Zpráva
|
Broupal |
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 11:10 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
myshi napsal: |
2aldaris. absolutly agree |
So do I.
Sám bych to neřekl líp, než pan Zikmund :D _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
khaz4!th |
Zaslal: so prosinec 10, 2005 12:43 pm Předmět: |
|
|
Začátečník

|
<:Johny:> napsal: |
Mno...já bych to viděl někdo u mě v posteli....nebo u ní v posteli....jemně šero....romantika...třeba pak se jemně krásně hladit, líbat.....jemně bych z ní sundal šaty...když by byla trošku do sada tak bych to z ní strhal až by sme byli oba nahý, tak bych někde našel kondom...případně bych ho běžel koupit do sámošky...mno a pak bych si ho nandal či ona mě pak bych jemně vsunul....pak bych se jemně hodně udělal...počítám, že ona asi ne.....mno a pak bych se jmeně oblíkl mno a......tak nějak...dobry ne....  |
Myslim ze takhle by si u ni neuspel...nejenze ti utece(tobe) ale urcite by si do ni pral vy svoje spamy o najdes.foru a to by taky nezabralo  _________________ FUCK DA NAJDES!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: so prosinec 10, 2005 1:44 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
mno máš to špatně forum.najdes.com tak je to....mno a mám dojem ... že se tě nikdo neprosil aby si sem něco psal a aby si tady regoval na můj příspěvek a snažil se mě za každou cenu schodit...je mi líto, tady nejsi na gz...tady se maj lidi rádi a i já tě mám rád ....to se neboj.....tak ahoj kamaráde .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: ne prosinec 11, 2005 11:47 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
mno máš to špatně forum.najdes.com tak je to....mno a mám dojem ... že se tě nikdo neprosil aby si sem něco psal a aby si tady regoval na můj příspěvek a snažil se mě za každou cenu schodit...je mi líto, tady nejsi na gz...tady se maj lidi rádi a i já tě mám rád ....to se neboj.....tak ahoj kamaráde .gif) |
Přesně tak. Peace & Love Forever
 _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Inquiete |
Zaslal: út prosinec 27, 2005 6:51 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Fredy(!)Decko napsal: |
Ja mam holku sprtku =D chodim s ni jen aby sem od ni mohl opisovat ve skole a aby mi delala domaci ukoly =D je to pekna pica. S tou abych si zasukal no tak to nevim co by se muselo stat aby k tomu doslo =D asi bych ji musel hodne vozrat, i kdyz nechlasta =D , musel bych ji to nejak postupne primichavat do caje nebo to do ni nak napichat =D a sam bych musel bejt totalne sjetej =D a kdyby k tomu uz nahodou doslo tak bych ji asi zlomil vejpul : DD a pak by o me jeji babicka zlomila koste =D mimochodem taky mega pica =D kdyz sem s ni u ni byl na nasteve tak nas poucovala o antikoncepci =DD mel sem co delat abych se nepochcal smichy ... Takze moje poprvy asi bude az vystuduju skolu =D |
Tak to vod tebe vuci ni FAKT neni moc pekne........ ted si predstav, ze se jen tak dostane tady na forum...ha?.....
.gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Linux |
Zaslal: st leden 11, 2006 8:51 pm Předmět: |
|
|

|
Poprvý.. Hmm nic moc. Ale celkem to bylo ještě slušný. Hmm v poho :mad: . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: st leden 18, 2006 7:41 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
No máte někteří dobrý představy .....no moje poprvý bylo teda nic moc.....byla jsem totiž totálně nalitá,takže si z toho moc teda nepamatuju.. .....ted už to beru ale jen tak jako by se nikdy nic nestalo.. ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pbaf |
Zaslal: so leden 21, 2006 5:20 pm Předmět: odpoved |
|
|
Začátečník

|
Mno...já bych to viděl někdo u mě v posteli....nebo u ní v posteli....jemně šero....romantika...třeba pak se jemně krásně hladit, líbat.....jemně bych z ní sundal šaty...když by byla trošku do sada tak bych to z ní strhal až by sme byli oba nahý, tak bych někde našel kondom...případně bych ho běžel koupit do sámošky...mno a pak bych si ho nandal či ona mě pak bych jemně vsunul....pak bych se jemně hodně udělal...počítám, že ona asi ne.....mno a pak bych se jmeně oblíkl mno a......tak nějak...dobry ne....  |
A to bys pro ten kondom bezel nahatej do samosky???Nebylo by lepsi jit ho koupit predem??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pbaf |
Zaslal: so leden 21, 2006 5:26 pm Předmět: |
|
|
Začátečník

|
Moje poprve musi bejt s někym, na koho se nebudu stitit podivat, az se probudim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: ne únor 12, 2006 7:00 pm Předmět: |
|
|
 .

|
jaj,ja to nejak neresim,..az to prijde tak to prijde,..jen to nemusi byt nekde u pudlice,..nebo v křaku .Me to broucci publikum nejak nelaka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: st únor 15, 2006 6:04 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Ivule:-) napsal: |
jaj,ja to nejak neresim,..az to prijde tak to prijde,..jen to nemusi byt nekde u pudlice,..nebo v křaku .Me to broucci publikum nejak nelaka  |
tak to bys musela někam vyrazit na vesnici maš všude broucčí publikum...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: st únor 15, 2006 6:39 pm Předmět: |
|
|
 .

|
Kroci napsal: |
Fredy(!)Decko napsal: |
Ja mam holku sprtku =D chodim s ni jen aby sem od ni mohl opisovat ve skole a aby mi delala domaci ukoly =D je to pekna pica. S tou abych si zasukal no tak to nevim co by se muselo stat aby k tomu doslo =D asi bych ji musel hodne vozrat, i kdyz nechlasta =D , musel bych ji to nejak postupne primichavat do caje nebo to do ni nak napichat =D a sam bych musel bejt totalne sjetej =D a kdyby k tomu uz nahodou doslo tak bych ji asi zlomil vejpul : DD a pak by o me jeji babicka zlomila koste =D mimochodem taky mega pica =D kdyz sem s ni u ni byl na nasteve tak nas poucovala o antikoncepci =DD mel sem co delat abych se nepochcal smichy ... Takze moje poprvy asi bude az vystuduju skolu =D |
lol .gif) |
no abych rekla pravdu me se to jako velka prdel nezda,...chudak holka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: st únor 15, 2006 7:00 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
mě to někdo udělal tak toho synka asi zabiju.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Namael |
Zaslal: st únor 15, 2006 7:42 pm Předmět: |
|
|
 GigaMástr

|
Přesně tak,hned bych ho kuchnul,hajzla. _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: čt únor 16, 2006 7:08 am Předmět: |
|
|
 .

|
Namael napsal: |
Přesně tak,hned bych ho kuchnul,hajzla. |
ve tvem pripade bys kuchnul asi tu zenskou ne ? ale je fakt ze bych se taky pridala .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joker |
Zaslal: so únor 18, 2006 12:21 am Předmět: |
|
|
GrandMáster

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 442 Bydliště: Praha - 4, Šeberov..ty řitopichu!!
|
No ja bych to rekl takhle jelikoz sem ve znameni stir.......Už aby to bylo
nééé dělám si prdel i kdyz je to z poloviny pravda ,ale muselo by to bejt strasne pekny.....no jinak doufam ze to prijde jednou treba za 20-30 let  _________________ Joker
It´s good to be bad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: so únor 18, 2006 11:21 am Předmět: |
|
|
 .

|
Joker napsal: |
No ja bych to rekl takhle jelikoz sem ve znameni stir.......Už aby to bylo
nééé dělám si prdel i kdyz je to z poloviny pravda ,ale muselo by to bejt strasne pekny.....no jinak doufam ze to prijde jednou treba za 20-30 let  |
vono to prijde az to budes nejmene cekat,...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|