Autor |
Zpráva
|
dejnaa_O: |
Zaslal: út listopad 29, 2005 5:40 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
lamax napsal: |
myshi napsal: |
ale proč ne? to jako co se mi nelíbí bych měla přehlížet? kua... no to bych žila v pěknym černu ;-) radši přečtu a okomentuju. jinak by todle forum bylo o ničem. tak doufám že to pochopíš |
jj, od ted se nehádám jestly se chceš hádat tak se hádej ale nebudu na tvoje hádky odpovídat  |
já se nehádám. já diskutuji o problému. _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamax |
Zaslal: út listopad 29, 2005 5:41 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
ja s tim končim,už se nehádám, sry že sem tam poslal ty příspěvky tři nějak mi nešel edit bo co .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aldaris |
Zaslal: út listopad 29, 2005 6:13 pm Předmět: |
|
|
 Dobrý uživatel

|
ja s tim končim,už se nehádám, sry že sem tam poslal ty příspěvky tři nějak mi nešel edit bo co .gif) |
Na tech trech prispevcich nezalezi, stejne bys je nekde naspamoval :D
(Dneska mam nejakou naladu byt na vsechny zly, za to muze ten zly ninja ) _________________ At last, my experiment is ... completed.
Der Herr von Pardubitz.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamax |
Zaslal: út listopad 29, 2005 8:16 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jj přesně ten za to může, a já to věděl .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: út listopad 29, 2005 11:14 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
No, já si nemyslím, že film by byk nějaká degenerace, podle mě to je prostě jen jiný druh umění, než literatura.
2Myshi: Pro co si hlasovala? Pro film? _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamax |
Zaslal: út listopad 29, 2005 11:29 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Broupal napsal: |
No, já si nemyslím, že film by byk nějaká degenerace, podle mě to je prostě jen jiný druh umění, než literatura.
2Myshi: Pro co si hlasovala? Pro film? |
jj, asi tak .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: st listopad 30, 2005 10:17 am Předmět: |
|
|
Anonymní
|
hej, nehazejte to vsechno na moje milovany ninji... jo?! .)
a jinak by nebylo od veci se venovat tematu nastenky a tady ty sobni problemy si resit separe... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: st listopad 30, 2005 10:19 am Předmět: |
|
|
Anonymní
|
Aldaris napsal: |
SunnyCZ napsal: |
no dobry...
ji nak uz sem asi po treti docetla Deti ze stanice Zoo, porad skvela..., pak Alchymistu a Memento je super, ale mam ho ve slovenstine... zajimavy! Mno a ehm, prave zacinam cist Mein Kampf, teda nema to zadnou urcitou to... vyznam,ale proste me tahle cast dejin hodne zajima. |
Hmm, Mein Kampf je docela nezajimavy i pro takove Deutschery jako jsme my To je jako cist komunistickou literaturu - sama propaganda, nic zajimavyho ...
Tak cest praci & Sieg Heil ! |
no po precteni prvnich par stranek mam stejnej nazor, ale zkusim sehnat neco prepracovanyho, mozna zajimavejsiho... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: st listopad 30, 2005 12:33 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Dobrá, již se těšíme.... .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Namael |
Zaslal: út prosinec 13, 2005 7:03 pm Předmět: |
|
|
 GigaMástr

|
Určitě knížky. Je to mnohem lepší než film,moje fantazie to lépe vykresluje. Navíc když si přečtu knihu tak film(až na výjimky,napada me treba LORT je good,ale stejne je lepsi Silmarillion nez celej pan prstenu,ale nikdo proste nema na to ho natocit,ani nikdy mit nebude) je mnohem lepsi.
Posledni prectene knihy:
Hvezdne deniky I & II,Lilith(supr kniha),Stavitele Věží(mozna jeste lepsi) a Čarodějův syn(trochu "obyčejné" fantasy,ale líbil se mi konec). _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Namael |
Zaslal: út prosinec 13, 2005 7:08 pm Předmět: |
|
|
 GigaMástr

|
A myslíš si snad,že se ve filmu dokážou DOSTATEČNĚ vyjádřit pocity? Strach,radost,nadšení,překvapení jde výrazem tváře. Ale co osobní myšlenky,předtuchy,instinkt,intuice,úzkost,pocit méněcennosti nebo třeba i slast,vnitřní spokojenost,odlehčení kamene ze srdce apod. To prostě film nikdy nedokáže,nejde to. _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: út prosinec 13, 2005 7:11 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
Namael napsal: |
A myslíš si snad,že se ve filmu dokážou DOSTATEČNĚ vyjádřit pocity? Strach,radost,nadšení,překvapení jde výrazem tváře. Ale co osobní myšlenky,předtuchy,instinkt,intuice,úzkost,pocit méněcennosti nebo třeba i slast,vnitřní spokojenost,odlehčení kamene ze srdce apod. To prostě film nikdy nedokáže,nejde to. |
mm, asi vim na co narazis, ale myslim, ze pokud se dostane ten material do dobrych a hoodne sikovnych rukou muze vzejit i neco, cos pospal. . . navic u kazdyho to muze bejt jinak, koho nejaka knizka rozplace, jinej muze rict, ze to je nejvetsi kktina, co kdy cet. . . . a u filmu to stejny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beastie |
Zaslal: so prosinec 17, 2005 12:28 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
Vzhledem k tomu ze ctu straslive rychle miluju knizky
je v nich tolik emoci a smutku a krasy....proste knizecky sou moje hobby,nachazim v nich svuj svet *inlove* _________________ I´m going to kill you next time ;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamax |
Zaslal: so prosinec 17, 2005 12:56 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Beastie napsal: |
je v nich tolik emoci a smutku a krasy....proste knizecky sou moje hobby,nachazim v nich svuj svet *inlove* |
nejlepší je film a číst u něj titulky .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beastie |
Zaslal: so prosinec 17, 2005 1:47 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
Beastie napsal: |
je v nich tolik emoci a smutku a krasy....proste knizecky sou moje hobby,nachazim v nich svuj svet *inlove* |
nejlepší je film a číst u něj titulky .gif) |
Abys to nechapal spatne,filmy taky miluju,strasne se mi libej komedie a animovany filmy:)) a to uz si to pustim jen jako zvukovou kulisu,a skvele se bavim:D _________________ I´m going to kill you next time ;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|