Autor |
Zpráva
|
dejnaa_O: |
Zaslal: út prosinec 13, 2005 7:14 pm Předmět: Jazyky |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
jaký jazyk se učíte a jak jste došli k tomu že se ho učíte.?
mno tak já se učim anglicky a španělsky. anglicky to je jasný. a španělsky... ne proto že bych snad chtěla. já jsem si napsala že chci ruštinua kdyby se neotevřela tak francouzštinu. no a při mém štěstí otevřeli němčinu a španělštinu... a jelikož němčinu nenávidim tak sem jaksi neměla na výběr.... konec příběhu. tečka šmitec :D  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: út prosinec 13, 2005 7:22 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
zajimava story ,)
Nooo... u me to taky nejni 3x jednoduchy
aj+nj+3 roky fj+2 roky rj
no s ajinou to tahnu uz od skolky, miluju ji, hlavne civilizovanou britskou anglictinu. . . aaaach ,)
nemcina, proste no comment, jako dite sem zila 4 roky v Rakousku, tak sem pak proste musela v tom jazyce pokracovat i dybych nechtela .)
no frajinu sem zkousela par let na zakladce, ale meli sme desne divnou ucitelku. . . nejhorsi, nejnejhorsi, takze sem umela velky kulovy a strasne se mi ten jazyk znechutil, blah, takze s tim sem sekla (nikdo nerek, ze bych nechtela v tom pokracovat v budoucnu,kdyz to bude nutny, proc ne)
a nakonec rustina, no to byl spis experiment, ale kterej mi vydrzel svete div se dva roky, coz je uctyhodny, bohuzel si z toho nic nepamatuju, takze taky na prd
tot vse! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út prosinec 13, 2005 7:54 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Mno já se učím už nějakej ten rok Aj..... a to je jasný prostě to k dnešnímu studiu patři. Ale hold já jsem dost tupej na jazyky :cry: , tak s tím bojuju jak se dá.... Jo a taky sem se učil německy ve školce a hlavně mám babičku němku...jako žije už dlouho v čechách ale své dětství prožila v německu. Takže docela něco sem, tam pochytím..... .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: st prosinec 14, 2005 1:07 am Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Já se učím (stále ještě) angličtinu, už asi od 5., nebo 4. třídy, teď nevim, takže asi nějakejch 10. let. Pak mě táta donutil chodit na kurz němčiny asi na 3 roky, ale moc mě to nebavilo. No a pak sem se na gymplu 4 roky učil fráninu. Docela dobrý, ale dost brutálně sme to tam flákali, takže zas moc toho neumím. Ale rád bych se v tom ještě zdokonalil. :D _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamax |
Zaslal: st prosinec 14, 2005 7:22 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
englišáckej jazyk, ten je good .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Linux |
Zaslal: st leden 11, 2006 6:50 pm Předmět: |
|
|

|
čeština, němčina, angličtina, trochu z portugalštiny, Pascal, HTML, PHP, JavaScript |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamax |
Zaslal: st leden 11, 2006 10:47 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Linux napsal: |
čeština, němčina, angličtina, trochu z portugalštiny, Pascal, HTML, PHP, JavaScript |
lol, no i to je dorozumívací jazyk  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beastie |
Zaslal: čt leden 12, 2006 4:11 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
Mno ja uz mam od nejaky treti tridy ajinu,pak sem od petky mela 4 roky francouzstinu,ale uz sem ji zapomnela:( chtelo by to ozivit slovicka..a budeme se brzo ucit nemcinu :-! nemam ji rada...a kdysi sem se jentak z nudy ucila srbochorvatsky a rusky :D  _________________ I´m going to kill you next time ;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Inquiete |
Zaslal: pá leden 20, 2006 11:04 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Tak ja se ucim anglicky, francouzky a asi pul sestnactyho roku cesky... )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: so únor 18, 2006 9:02 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
To já mischi chtěla španělštinu a otevřeli mi všechno jineho kromě španiny.Tak mam něminu ,jelikož mi jazyky vubec nejdou a neminu jsem se už někdy kdysi davno trochu učila.......no a jako každy Aj a Čj ale kdybych mohla tak bych s nima sekla a radši bych šla studovat nejaky zemak nebo tak............ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: ne únor 19, 2006 10:48 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Já mám němčinu a angličtinu,příští školní rok budu mít i ruštinu
Anglinu mám ze základky,němčinu na střední a ruštinu budu mít jako seminář.....když mi ruština půjde,tak ji chci studovat... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: út únor 21, 2006 3:50 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Ivča napsal: |
Já mám němčinu a angličtinu,příští školní rok budu mít i ruštinu
Anglinu mám ze základky,němčinu na střední a ruštinu budu mít jako seminář.....když mi ruština půjde,tak ji chci studovat... |
jajjjj ruština...připada mi to jak nejake kliky háky!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: so září 02, 2006 12:53 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
yeaaah.. spanelstinaaaa! jo! se tesim neasi .) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne říjen 01, 2006 9:16 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
SunnyCZ napsal: |
Napiš nám něco špaňělsky :-?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: po říjen 02, 2006 4:50 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
<:Johny:> napsal: |
SunnyCZ napsal: |
Napiš nám něco špaňělsky :-?  |
spsi cinsky to umi vid
inahooooooooo  _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: po říjen 02, 2006 7:44 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
haa! to spis dejna jako je expert.. jako nejvic cool mi po tech trech hodinach asi pride hastala vista B)
jo, kroci.. a je to injaaaaajo! .O |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Namael |
Zaslal: po říjen 02, 2006 8:00 pm Předmět: |
|
|
 GigaMástr

|
anglicky. myslim ze mam talent,tata hovoril 3 jazyky,dedecek byl polyjazycnik a zil v brazilii,umel asi 6 jazyky
jinak z programovacih je to,ehm html,xhtml,dhml,css,php,mysql,trochu visual basic,actionscript,zaklady C,zaklady javascriptu.... _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|