Obsah fóra  Obsah fóra
FAQ FAQ  Obchůdky  Hledat  Hledat   Seznam uživatelů  Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny  Uživatelské skupiny
Registrace  ::  Přihlášení Soukromé zprávy

Přidat nové téma  Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Vzpomínky... « Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » 
Autor Zpráva
tikva
PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 9:46 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.

RuSo. napsal:
Jája202 napsal:
RuSo. napsal:
tikva napsal:
RuSo. napsal:
tikva napsal:
sem si jako vzpomněl tedka na základku,jak sme s Rusem na výletě dělali ninji..prej: když jednou bliknu,tak je čisto,když bliknu dvakrát tak máte stát,když třikrát... a běhali sme s trikama přes hlavu po celým campu od chatky k chatce hech hech ... aaaach jooo :D "sejdeme se na severní straně lesa" Idea hech hech hech

Sad Sad Sad Ach jo to byly časy.... Základku bych vrátil, omg to bylo báječné....
Hej Tikvo pamatuješ jak nas učitelka zavřela v chatce a ja sem neměl kde chcat tak sem chcal do flašky od koly a vona zrovna přišla a koukala na meho pindu jak chčiju do lahve... to byly časy omg Smile Sad mnoho smíchu :D

to bylo krásné hech jak si pak chvátal ho zandat a nachcal si přitom ještě do odpadkovýho koše..To bylo fajn,druhej den nás nepustila do vody,že prej máme ještě zbytkovej alkohol v krvi,mrcha Very Happy Very Happy

Hej ale chudák Anča dostala kotel na tom vcyletě to jo.... Musím tam zajit už se na ně taky mrknout, někd ypudem ne? Zapečeme....

wauuuuuuuu zajímavéééé zažitky... Very Happy asi bych nechtela být vaše třídní Very Happy ale teda srandy ste si užili dost Very Happy to jo Smile

No to ja taky ne Very Happy Jsme byli fakt ti nehodnější žáci mnoho smíchu :D

v celým západočeským kraji ja nic
halucinace,jsou tady všude
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ivča
PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 9:50 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

<Johny> napsal:
Ivča napsal:
RuSo. napsal:
Ivča napsal:
vzpomínám na staré dobré časy mého mládí Smile Shocked

Omg 135cm bych neskočil ani náhodou omg mnoho smíchu :D

no já bych řekla,že tohle ani moc není.....mám skočeno o malinko víc,ale tohle jsem zrovna našla v kompu.... heh
heh hustý...škoda že si se na to vyprdla Smile

no taky mě to občas zamrzí,že jsem s tim sekla,ale nenadělám nic.....když se k tomu v budoucnu nevrátim,tak bych k tomu aspon chtěla jednou vést své děti Smile Embarassed

ruso. no na běh jsem se jeden čas taky soustředila,ale přece jen skok do výšky to překonal......ačkoli je celkem dobrý,že jsem tak malá a skočila jsem na svou postavu celkem dost vysoko *77* Idea
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Jája202
PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2007 10:32 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

äktuálně vzpomínám... na jednokrásný období.... který skončilo......... na lásku... nešťastnou..... ale krásně vzpomínám.... na ty pěkný časy..... chvíle... akce.... přání.. touhy... tužby... sny....

kámoši z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství... kámoši
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Klarke_frndke
PříspěvekZaslal: so duben 14, 2007 5:51 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

pár dní v maďarsku, topení se v termální vodě.. v tom hnusu..:D aaaa na reakce němčourů..:D někteří přikrývali dětem oči a tak:D a jiní si to ještě chodili fotit:D

PříspěvekZaslal: so duben 14, 2007 6:30 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

Shocked Shocked Shocked Very Happy Shocked

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma  Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 Strana 3 z 3

Přejdi na: