Obsah fóra  Obsah fóra
FAQ FAQ  Obchůdky  Hledat  Hledat   Seznam uživatelů  Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny  Uživatelské skupiny
Registrace  ::  Přihlášení Soukromé zprávy

Přidat nové téma  Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 Přeřeky a překuky.... « Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » 
Autor Zpráva
Klarke_frndke
PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 5:30 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

Ci2o napsal:
klajfirka napsal:
dneska na ICQ s nečumem když jsem mu cosi vykládala, tak jsem prohlásila něco jako že kámoš usl za hospodou a vzbudilo ho až když se probudil... *77* mělo to být původně až začalo pršet.. ale nějak ujechaalo

mnoho smíchu :D mnoho smíchu :D mnoho smíchu :D mnoho smíchu :D mnoho smíchu :D kdo ??

že by.. majkiii ??? Shocked
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
tikva
PříspěvekZaslal: pá duben 13, 2007 11:15 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.

když sem šel s mojí holkou,která měla minisukni kolem silnice..a když jel okolo nějakej němec,tak naní mohl oči nechat..tak sem řek namísto toho,že by zastavil a už by mu seděla v autě,že by zastavil a už by ho tam měla Very Happy

Fakt sem to nechtěl říct,ale asi poznala na co sem myslel Shocked
halucinace,jsou tady všude
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RuSo.
PříspěvekZaslal: so duben 14, 2007 12:43 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

Chytili mě jednou negři (asi 20) místo toho aby sem řekl nechte mě bejt, ne bijte mě.... Sem se přeřekl a řekl Podte vy ksichti černí!!!! Tak sem je musel všechny zase zabít.....
Broupal
PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 5:06 pm    Předmět: Citovat

Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)

tikva napsal:
když sem šel s mojí holkou,která měla minisukni kolem silnice..a když jel okolo nějakej němec,tak naní mohl oči nechat..tak sem řek namísto toho,že by zastavil a už by mu seděla v autě,že by zastavil a už by ho tam měla Very Happy

Fakt sem to nechtěl říct,ale asi poznala na co sem myslel Shocked

Hehehe, tak to je ovšem dost dobrý Laughing Laughing Laughing

Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Klarke_frndke
PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 6:08 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

dneska ve škole kámoš zíval a nepřikryl si pusu tak jsem mu řekla že mu tam vleti moucha.. se ptal proč zrovna moucha.. a já velice pohotově na to že je jaro a všechno lítá.. a že když se mu moucha nelíbí tak mu do té pusy může vletět třeba pták.. měl to být třeba jako.. vrabec nebo tak.. a nemělo to znít tak úchylně jak to znělo..:D
PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2007 8:20 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

když jsme byli na konci léta v Praze,tak jsme nějak šli po městě a byl tam přechod a u něj tlačítko,kde bylo napsáno: "Tlačítko pro slepce" no a já četla,že je to tlačítko pro "slepice".....takže už jsem ho chtěla skoro mačkat hmm yea aha ...... Shocked Shocked blázen
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma  Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2 Strana 2 z 2

Přejdi na: