spamujete?:D |
ano, pro prachy |
|
30% |
[ 3 ] |
ano, ze zvyku |
|
20% |
[ 2 ] |
nejsem si vědom/a |
|
50% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 10 |
|
Autor |
Zpráva
|
Klarke_frndke |
Zaslal: ne duben 22, 2007 7:07 pm Předmět: jak na to? tudududuu :P |
|
|
 Ultra uživatel

|
dá se vlastně na forumo vydělat zatím nějak jinak než spamováním..? tak jako.. mě napadlo jen.. eemh..? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: ne duben 22, 2007 7:16 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
nespamuji..... občas si zablbnu např s *************************A*************H*************O
******************J***************
Jinak nespamuji, spameři jsou gajs _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: ne duben 22, 2007 7:16 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
joo  _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: ne duben 22, 2007 7:21 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Jája202 napsal: |
joo  |
co joo jajulko? chces rict ze ano, da se k tomu prijit jinak? a jak? napriklad flirtem s jistymi administratory, ze? jen se neboj, svoje firmy zname a na zivu te dlouho nenechame ! _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne duben 22, 2007 7:23 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Alven napsal: |
joo  |
co joo jajulko? chces rict ze ano, da se k tomu prijit jinak? a jak? napriklad flirtem s jistymi administratory, ze? jen se neboj, svoje firmy zname a na zivu te dlouho nenechame ! |
no já jí v tom nepodporuju...nechápu kde to ukradla....hmm .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: ne duben 22, 2007 7:24 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
<Johny> napsal: |
joo  |
co joo jajulko? chces rict ze ano, da se k tomu prijit jinak? a jak? napriklad flirtem s jistymi administratory, ze? jen se neboj, svoje firmy zname a na zivu te dlouho nenechame ! |
ty se podivej na sebe.. beztak jsi vykrad banku cooo?? :D ;) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: ne duben 22, 2007 7:24 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
a jak se k tomu vyjadri pan Broupal?
Broupal? ze tys ji na ohonu houpal? _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
klajfirka napsal: |
joo  |
ty se podivej na sebe.. beztak jsi vykrad banku cooo?? :D ;) |
nen nevykrad ...ja nepodvadim slušne šetřim jako každej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: ne duben 22, 2007 10:32 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
joo  |
tak ted sem darovala asi 120fm ... proč ste zlýýýý  _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: po duben 23, 2007 4:50 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
a jak se k tomu vyjadri pan Broupal?
Broupal? ze tys ji na ohonu houpal? |
Můžu tě ubezpečit, že ne.
A i kdyby, tak by si tim moc nepomohla, protože veškeré finanční machinace má pod palcem pan Johny, já sem v tomhle směru na tom úplně stejně jako všichni ostatní ...
Jinak já nespamuju a spam nesnáším ...
A i když se FM (skoro) nedají vydělat jinak, tak já to stejně nedělám ... _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: út duben 24, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
joo  |
tak ted sem darovala asi 120fm ... proč ste zlýýýý  |
daruj další .............................mě _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: st duben 25, 2007 6:13 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
To spamteam:
Ano, víme že umíte spammovat, ale nemusíte nám to tady prakticky předvádět ... _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
|
Návrat nahoru |
|
 |
Riviera Kid |
Zaslal: st duben 25, 2007 6:20 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
jelikoz v nasi sekci spam trochu redukujeme, spamujeme alespon tady jinak se omlouvam teda za ty topici s tema linkama na download ale myslel jsem, ze by to nekomu mohlo udelat radost _________________ - Unesli pana Rimmera. Unesli pana Rimmera!
- Tak rychle pryč, než nám ho vrátěj!
-------------------------------------------
- Celkově vzato, 100% úspěšný výlet.
- Ale přišli sme o pana Rimmera.
- Celkově vzato, STOPROCENTNĚ úspěšný výlet! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: st duben 25, 2007 6:33 pm Předmět: |
|
|

|
Riviera Kid napsal: |
jelikoz v nasi sekci spam trochu redukujeme, spamujeme alespon tady jinak se omlouvam teda za ty topici s tema linkama na download ale myslel jsem, ze by to nekomu mohlo udelat radost |
Jo, tak to samozřejmě ničemu nevadí, to ani není spam. Já je teda bohužel moc nevyužiju, protože PM na RS jaksi nevlastnim.
Každopadně SPAM je, když Klímič do 3 příspěvků napíše 3 písmenka: A N O
Takže takto prosím ne, v našich dalších sekcích budeme SPAM taky náležitě redukovat.
Jinak ještě malá informace pro spammery:
Pokud napíšete spam-příspěvek, připíšou se vám FM a někdo (Já, Johny55, ...) vám ho smaže, tak se zároveň s ním smažou i ty FM za něj.  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: st duben 25, 2007 6:39 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Broupal napsal: |
jelikoz v nasi sekci spam trochu redukujeme, spamujeme alespon tady jinak se omlouvam teda za ty topici s tema linkama na download ale myslel jsem, ze by to nekomu mohlo udelat radost |
Jo, tak to samozřejmě ničemu nevadí, to ani není spam. Já je teda bohužel moc nevyužiju, protože PM na RS jaksi nevlastnim.
Takže takto prosím ne, v našich dalších sekcích budeme SPAM taky náležitě redukovat.
Pokud napíšete spam-příspěvek, připíšou se vám FM a někdo (Já, Johny55, ...) vám ho smaže, tak se zároveň s ním smažou i ty FM za něj.  |
:D:D to jsem taky zjistila... sice johny nemazal po mě spam , ale mazal určité příspěvky, a nebyyylo ale tak nějak jsme si do začátku vydělat museli, teď se to bude klidnit, uvidíš:D teda já se klidnim, když už keke nepotřebuju tak moc, a myslim že ostatní co spamovali jen pro prachy postupně přestanou taky.. teda.. že budem spamovat jako před zavedením FM:D pak to byl fakt extrém, ja vim, omluva:D _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: st duben 25, 2007 6:48 pm Předmět: |
|
|

|
Klajfirka napsal: |
Pokud napíšete spam-příspěvek, připíšou se vám FM a někdo (Já, Johny55, ...) vám ho smaže, tak se zároveň s ním smažou i ty FM za něj.  |
:D:D to jsem taky zjistila... sice johny nemazal po mě spam , ale mazal určité příspěvky, a nebyyylo ale tak nějak jsme si do začátku vydělat museli, teď se to bude klidnit, uvidíš:D teda já se klidnim, když už keke nepotřebuju tak moc, a myslim že ostatní co spamovali jen pro prachy postupně přestanou taky.. teda.. že budem spamovat jako před zavedením FM:D pak to byl fakt extrém, ja vim, omluva:D |
Hrozná Dračice  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Riviera Kid |
Zaslal: st duben 25, 2007 6:55 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
tak ja taky na RS nevlastnim premium account ale stahnout se to casem da. treba tedka stahuju SG cesky. jinak se snazim i hazel linky na jiny upy ale moc jich neni _________________ - Unesli pana Rimmera. Unesli pana Rimmera!
- Tak rychle pryč, než nám ho vrátěj!
-------------------------------------------
- Celkově vzato, 100% úspěšný výlet.
- Ale přišli sme o pana Rimmera.
- Celkově vzato, STOPROCENTNĚ úspěšný výlet! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|